Despre compania STAR STONE

Povestea STAR STONE incepe in 2007 ca o mica afacere cu 2 angajati, cu o productie de doar 15 mp/zi. Astazi, STAR STONE reprezinta o echipa formata din 60 de angajati ale caror eforturi asigura o productie de peste 1.000 mp/zi si o cifra de afaceri anuala de 8 milioane lei in 2017.

Avantajele produselor - STAR STONE

Tehnologiile incorporate in produsele noastre.

De ce sa alegeti - STAR STONE

Asigurati-va ca luati decizia corecta.

Garantia calitati - STAR STONE

Suntem dedicati satisfaceri clientilor nostri.

despre-noi-10-ani

2007 > 2017 - 10 Ani de activitate

STAR STONE - Piatra noastra e Beton!

STAR STONE este o firma cu capital privat 100% romanesc, avand ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton si ipsos. Activitatea de producţie a început în anul 2007, reuşind ca prin investiţii permanente în personal şi tehnologie să înregistrăm în timp o creştere constantă a cifrei de afaceri.

Toate produsele STAR STONE sunt proiectate si prototipate de echipa noastra de design si reprezinta alternativa reala la piatra naturala atat pentru placat cat si pentru pavat.

despre-noi-showroom-star-stone

Showroom STAR STONE

Explorati showroom-ul creat special pentru dumneavoastra

Gama de produse este variata, acestea sunt prezentate atat in interiorul showroom-ului cat si in curtea exterioara, cu dimensiuni generoase care reproduc cat mai bine o viitoare lucrare chiar si de dimensiuni mari.

Nu puteti sa ajungeti la showroom-ul nostru?
Nu va faceti nici o problema!
Puteti vedea in toate judetele ambiente realizate cu produsele noastre pentru a alege ceea ce se potriveste mai bine lucrarii dvs. sau ne puteti contacta telefonic sau prin email.

despre-noi-linia-productie-star-stone

Investim in viitorul companiei noastre

Suntem dedicati satisfaceri clientilor nostri de accea investim permanente in personal si tehnologie.

Din dorinţa de a oferi partenerilor şi clienţilor nostri produse şi servicii de calitate, din data de 11 Mai 2016 STAR STONE are implementat si certificat sistemul de management al calităţii conform cerintelor standardului ISO 9001 :2008 de asemenea a sistemului de management al mediului, conform standardului ISO 14001 :2004 Certificarea a fost executată de organismul de certificare TUV Rheinland Cert GmbH.

Intr-o economie ce functioneaza in conditiile impuse de piata unica europeana, calitatea produselor si a serviciilor este primul criteriu de selectie pe care clientii il vor avea in vedere. Nu poti deveni competitiv si credibil pe piata, daca firma si serviciile pe care le oferi nu au garantia calitatii.