În curs de procesare...
rigola travertin 40x20x3
rigola travertin 40x20x3

Rigola travertin 40x20x3

COD: RT-40x20x3


Preţ : 12.00 

(14.28  TVA inclus)

acest produs este distribuit electronic.

Rigola travertin pentru drenaj

Rigolele pentru drenaj Star Stone sunt elemente importante pentru constructia infrastructurii. Drenarea este necesara peste tot acolo unde apele reziduale trebuie controlate si deversate in siguranta. Rigolele isi indeplinesc rolul fara a le fi observata prezenta, desi sunt expuse unor mari incarcari .  Drenajul liniar are avantajul ca permite ca suprafata carosabila sa fie plana, deci usor de parcurs de catre vehicule si totodata foarte util la separarea diferitelor suprafete, cum ar fi suprafetele pavate de cele betonate sau asfaltate.
 

Tipul de piatra Dimensiuni Greutate Culori disponibile
Travertin Antichizat 40x20x3 cm (Lxlxi) 11 kg / metru lianiar Smoke, Beige, Noche, White
 

Fie ca e vorba de alei, terase, zone pietonale, de agrement, in gradina sau in jurul piscinei, Star Stone va pune la dispozitie mijloacele necesare pentru a aduce la viata ideiile dvs. de amenajare peisagistica.

Rigolele Star Stone incorporeaza tehnologii precum "StarStone Power", "StarStone Protect" si "StarStone Clean"

StarStone Power asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant produse extrem de rezistente si durabile.

Rigolele Star Stone incorporeaza tehnologia "StarStone Protect" in cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. StarStone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet - dezghet.

Combinat cu tehnologia StarStone Clean in cadrul procesului de productie se aplica un strat de protectie pe suprafata rigolei fapt ce ii sporeste rezistenta si mai mult. Rezultatul: produsele StarStone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. indepartarea petelor, gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara.

In plus, StarStone Clean protejeaza pavajul impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat.

  • Indepartarea facila a frunzelor cazute, a petelor de vin, ulei etc.
  • Pavajul isi pastreaza aspectul natural pentru multi ani.
  • Reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor.
  • Proprietati antiderapante
  • Reducerea riscului de decolorare.
  • Rezistenta sa inghet si sare de degivrare.
  • Rezistenta ridicata la intemperii.

Produsele pe care le alegeti pentru decorarea terasei sau a gradinii dumneavoastra reprezinta o decizie pe termen lung, de aceea este esential sa beneficiati de cea mai buna consultanta. Pentru a va oferi solutia optima de amenajare, colaboram cu firme din domeniul peisagisticii, precum si din domeniul constructiilor.