În curs de procesare...

- Lansarea unei comenzi

Cum pot obtine o estimare de pret?

Ne puteti apela si unul din consilierii nostri va va comunica preturile pentru produsele selectionate si de asemenea va va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care aveti nevoie. De asemenea, ne puteti trimite o schita  sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.


Cum plasez o comanda?

Comenzile se pot face prin telefon, fax sau mail sau puteti sa veniti direct la sediul firmei noastre.


Ce se intâmpla daca vreau sa-mi anulez comanda?

O puteti anula fara nici o problema, veti primi o rambursare completa. In cazul in care comanda nu a fost expediata veti primi suma integrala inapoi, iar daca comanda a fost deja trimisa, vom retine contravaloarea livrarii.


Vor exista costuri suplimentare ascunse?

Nu, vom percepe suma exacta obtinuta in urma calculatiilor pentru materialele selectionate. In eventualitatea in care intervin niste costuri suplimentare, veti fi informat de acestea in momentul plasarii comenzii.


Cum pot face rost de mostre?

Va rugam sa ne contactati pentru a solicita o livrare de mostre gratuite si acestea va vor fi livrate prin serviciul de curierat insotite de câteva informatii generale despre compania noastra.

 

Pot vedea piatra inainte de a o cumpara?

Da, puteti vedea toata gama produselor noastre la showroom-ul nostru din Bucuresti, langa pasarela IKEA. Toate materialele noastre sunt pe stoc astfel incât sa puteti vedea exact materialele pe care le cumparati. Va rugam sa ne contactati pentru a fixa o intâlnire.