În curs de procesare...

- Intretinerea si ingrijirea produselor

Recomandari Star Stone cu privire la intretinere si ingrijirea produselor

ATENTIE: Inainte de montarea produselor cititi urmatoarele recomandari cu privire la intretinerea si ingrijirea produselor.

Impregnant pentru piatra

impermeabilizant-piatra-starstone Impregnant pentru piatra
Pret: 67 RON / litru (TVA inclus)
Pret Promotional: 60 RON / litru - la bidon de 5 litri (TVA inclus)
Solutie pentru tratarea pietrei cu efect umed, de inviorare a culorii si hidrofob
Blasam de Piatra Solutie pentru tratarea pietrei cu efect umed, de Inviorare a culorii si hidrofob
Informatii Generale Curentele de constructii din zilele noastre arata renasterea utilizarii materialelor de constructii traditionale, naturale. Paralel cu acest lucru s-a nascut cerinta pentru pastrarea frumusetii naturale a acestor materiale si pentru asigurarea integritatii durabile al lor. Balsamul de piatra serveste acest scop. Componentele speciale folosite In aceasta solutie fac hidrofobi peretii porilor din straturile de suprafata ale materialelor de constructii, si capilarele hidrofobizate Impiedica patrunderea umezelii In interiorul materialului de constructii. Datorita acesteia Balsamul de piatra protejeaza de pagubele de Inghet si prelungeste semnificativ durata constructiilor exterioare (pavaje, trotuare, garduri din piatra, fântâni decorative, pietre funerare, statui, vetre din gradina, etc.)
  Balsamul de piatra, In afara de acestea, Invioreaza, Improspateaza culorile originale, In functie de culoarea de baza eventual le aprofundeaza.
  Suprafata tratata da un aspect umed, similara starii existente dupa o ploaie, care se impune In functie de tipul pietrei sau de materialul suprafetei de baza.
  In opozitie cu produsul nostru Szilikofob W-180 cu continut de diluant, care la fel are efect hidrofob, Balsamul de piatra se poate utiliza si pe suprafete usor Inclinate sau orizontale. Un alt avantaj al lui este ca – In opozitie cu produsele cu diluanti – acesta se poate aplica si pe suprafata umeda.
Domenii de utilizare Pentru impregnarea suprafetelor circulabile si de perete din pietre naturale, din caramida, din tigla sau din calcar, pentru Imbunatatirea aspectului estetic si protectia contra intemperiilor. Se poate utiliza pentru suprafete exterioare si interioare vechi sau noi. Balsamul de piatra se poate utiliza doar la tratarea suprafetelor absorbante. Produsul nu este util pentru completarea sau Inlocuirea hidroizolatiei, nu este recomandata utilizarea lui In caz de presiune a apei.
Modul de utilizare Invelisul finit sau suprafata Intreaga, solida, din piatra care va fi tratata, trebuie curatate de toate murdariile (grasime, ulei, muschi, mecanice si alte murdarii). Curatarea suprafetelor vechi, foarte murdarite si solicitate se poate efectua cu jet de apa cu mare presiune sau eventual cu pulverizator cu aburi. Nu este o cerinta ca suprafata tratabila sa fie uscata. Solutia se poate aplica si pe suprafete umede, Inca absorbante.
  Sa nu folosim produsul fara sa-l dizolvam! Sa-l aplicam prin pamatuire (eventual prin stropire) In cantitate corespunzatoare capacitatii de absorbtie a pietrei, de obicei maxim In doua straturi. Sa avem grija ca pe suprafata sa nu ramâna pelicula de lichid. Excesul de material trebuie absorbit cu textile.
  - Limita de temperatura inferioara a utilizarii: +10ºC
  - Timp de uscare (la 20ºC): 2-4 ore
  - Se poate solicita: dupa 24-48 ore
  - Necesar informativ de material : 0,1-0,2 kg(1-2 dl)/mp
  Pâna la uscarea totala a suprafetei nu se permite expunerea la precipitatii sau Inghet.
Protectia sanatatii si a mediului Este un produs cu baza de apa, ecologic, nu este inflamabil
  Datorita continutului de alcaline de maxim 2% clasificarea ei conform periculozitatii pe sanatate este: Xi – iritant
  Prin respectarea celor de mai jos se pot asigura conditii de lucru care nu pun In pericol sanatatea.
  R36/38 Iritant pentru ochi si piele
  S 2 Nu este permis sa ajunga la Indemâna copiilor.
  S 26 Daca ajunge In ochi, trebuie clatit imediat cu apa abundenta si trebuie contactat un medic.
  S 36/37/39 Este obligatorie purtarea Imbracamintii corespunzatore de protectie, a manusilor de protectie si aparator de fata/ochi
  S 45 In cazul unui accident sau indispozitiei trebuie chemat imediat un medic. Daca este posibil, eticheta trebuie aratata medicului.
Ambalaj, depozitare, garantie Ambalaj: In flacon din plastic de 1 si 5 litri, sau In cana de plastic.
  Depozitare: La un loc bine Inchis, uscat, racoros In ambalaj original.
Solutia prezinta pericol de Inghet! Termenul de garantie al depozitarii: In conditiile de depozitare prevazute, 12 luni de la data fabricatiei.


Lac pentru piatra naturala si compozita


lac-starstone Lac pentru piatra naturala si compozita
Pret: 62 RON / litru (TVA inclus)
Pret Promotional: 54 RON / Litru la bidon de 5 Litri (TVA inclus)  
 
Informatii Generale Lacul de beton este un lac de constructii pe baza de apa, bazat pe rasina acrilica. Rezulta o acoperire lucioasa, usor de curatat, anticoroziva. Alcatuieste o pelicula care se Intarese si se usuca rapid la temperatura camerei si este rezistent la benzina, ulei si sarare. Este rezistent la clima, la apa si la uzura.
Se lipeste pe cele mai diferite suprafete de constructii, ca acoperire cu liant de beton, de betonyp, de azbociment, de ciment si rasina sintetica, dar se lipeste bine si pe suprafete de lemn, metal sau plastic.
Domeniu de utilizare

Impregnarea si desprafuirea suprafetelor de beton a depozitelor, halelor, garajelor

Acoperirea straturilor colorate Epokoll EC de pe podea, Padlodur si a podelelor industriale fara rost. (Imbunatatirea anticorozivitatii, a gradului de curatare, a luciului de suprafata)

Se poate utiliza pentu protejarea contra uzurii a suprafetelor de lemn

Date tehnice

Culoare

de opal, alb
Densitate kg/l aprox. 1,02
Continut In masa uscata 29-31 % din masa
Aspect lucios, transparent
Timp de uscare (20-25°C) 20 minute
Temperatura de utilizare +6 - +40°C
Rezistenta la substante chimice
  Excelent Bun Slab
Benzina   +  
Ulei +    
Acid clorhidric 10%   +  
Acid sulfuric 10%   +  
Acid acetic 10%     +
NaOH 10% +    
Utilizare Suprafata de baza trebuie sa fie curata, fara grasime, praf si parti In destindere. Suprafata uscata, absorbanta merita preumezita un pic.
Temperatura aerului si a suprafetei In timpul lucrarii si timp de 1 ora dupa terminarea lucrarii trebuie sa fie Intre +6 si +40°C
Lacul Il aplicam pe suprafetele curatate cu pensula, cu cilindru sau cu stropire.
La impregnarea suprafetelor absorbante (suprafete cu liant beton sau ciment) este oportuna aplicarea primului strat diluat cu 10-15% apa.
Necesarul de material: In functie de suprafata 0,10-0,25 kg/m²
Durabilitatea acoperirii depinde de cantitatea materialului aplicat si masura solicitarii, dar daca este necesar dupa spalare se poate Innoi cu o reaplicare.
Ambalaj, depozitare, garantie Se distribuie In bidoane din plastic de 1 si 4 litri.
In ambalaj original, Inchis, la loc acoperit, uscat la temperaturi peste +5°C
Se poate depozita 12 luni de la data fabricatiei.Pericol de Inghet.!
  Fisa de produs a fost Intocmita utilizand datele EMI A-157/1995.