Prima impresie contează. Și acest lucru este important nu doar când vorbim de noi, ca persoane ci și de lucrurile pe care le deținem. Casa în care locuim nu se abate nici ea de la această regulă. Gardul este primul element care iese în evidență. El, pe lângă funcția de protecție a casei, ne indică dacă respectiva proprietate este întreținută cu grijă sau nu.

Nu există nicio îndoială că finisajele potrivite folosite în decorarea gardului și a stâlpilor de gard îmbunătățesc aspectul gospodăriei și îi ridică valoarea în ochii vizitatorilor.

Însă nu doar atât. În același timp, aceste produse, mai ales dacă vorbim de unele din gama premium, acolo unde calitatea primează, au și rolul de a proteja zidăria împotriva intemperiilor, astfel conferind longevitate gardului și stâlpilor din structura acestuia.

Construirea unui gard oferă protecție ție și familiei tale și în același timp îmbunătățește instantaneu spațiul exterior și consolidează intimitatea casei voastre.

Însă ceea ce mulți dintre noi nu știm, atunci când ne gândim să realizăm un gard pentru locuința noastră este că, rezistența sa în timp nu este dată de grosimea lui ci mai degrabă de modul cum se termină acest gard în partea de sus.

Da, ai citit bine. Vorbim de partea superioară a gardului. Ea reprezintă o parte importantă a gardului tău și nu ar trebui neglijată dacă vrei ca, gardul construit să își păstreze fălnicia mulți ani de acum încolo.

Aici intră în joc capacele interval de gard. Ele sunt soluția ideală pentru ca structura de protecție să fie completă.

Dar ce se întâmplă cu stâlpii? Ei bine, capacele pentru stâlpii gardurilor au un rol la fel de important precum capacele pentru garduri și nu trebuie lăsate la voia întâmplării nici ele!

La fel de importante precum stâlpul în sine sunt și capacele pentru stâlpii gardului din beton. Aceste „pălării” sunt, pur și simplu, o acoperire pentru stâlpi și sunt instalate atât cu scopul de a maximiza funcția de protecție a acestuia, cât și pentru a conferi un plus de eleganță.

Pentru ca un gard să reziste provocării timpului este mai mult decât necesară instalarea acestor capace.

De ce? Pentru că ele constituie elementele cheie pentru stabilitatea în timp a structurii gardurilor (și aici ne referim atât la capacele de interval de gard cât și la capacele pentru stâlpii de beton). 

3 Avantaje pe care ți le oferă capacele pentru stâlpi

1.    Protejează împotriva intemperiilor

Fenomenele atmosferice – soarele, vântul, ploaia și ninsoarea – sunt cele cu care gardul tău, se confruntă zi de zi.

Sub efectul umezelii, dioxidul de carbon conduce la carbonatarea betonului. În primul rând, carbonatul de calciu – care se formează din dioxid de carbon, prin reacții chimice – etanșează structura de beton și astfel îi crește rezistența la scurgere și puterea de compresie.

În al doilea rând, carbonatul de calciu conduce la neutralizarea betonului, astfel îi reduce alcalinitatea. Ca rezultat, betonul își pierde proprietățile protectoare și anticorozive pentru oțelul armat.

Pe de altă parte și ploaia, în special cea cu o concentrație scăzută de minerale, spală compușii de carbon ușor solubili. 

Prin montarea de capace pentru stâlpii de gard, împiedici infiltrarea apei, crești rezistența gardului, reușești să sporești valoarea proprietății tale și în același timp adaugi un plus de eleganță zidurilor.

2.    Daunele cauzate de animalele sălbatice sunt minimizate

Este cunoscut faptul că viețuitoarele nedomesticite precum păsările sau veverițele se așază pe partea superioară a gardurilor, lăsând în urma lor resturi de murdărie și chiar stricăciuni în structura stâlpului care duc la deteriorare serioasă, timpurie.

Capacele în formă de piramidă, cu vârful ascuțit, împiedică animalele și păsările să se oprească pe gardul casei tale și te protejează astfel de eventuale daune ce pot apărea.

3.    Sunt ușor de întreținut

Majoritatea accesoriilor pentru garduri sau stâlpi ce există pe piață sunt confecționate de așa manieră încât permit aplicarea vopselurilor sau lacurilor pe suprafața acestora; se pot aplica și tencuieli decorative sau se pot fabrica în culoarea dorită. Astfel se asigură o întreținere perfectă cu minim de efort depus. 

Beneficiile folosirii capacelor pentru stâlpi de gard STAR STONE

1.    Oferim produse de calitate superioară și cu aspect natural

Accesoriile STAR STONE pentru gard sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă, ceea ce face ca acestea să își păstreze aspectul și calitățile pentru un timp îndelungat. 

Noi chiar credem în calitatea produselor noastre așa că îți oferim 5 ani garanție indiferent de modelul de capace din beton pentru stâlpi de gard pe care îl alegi.

2.    Produsele STAR STONE nu necesită o întreținere specială

Prin folosirea produselor noastre, munca și efortul depus pentru menținerea curată a suprafețelor este redusă la minim! Astfel ești liber să petreci mai mult timp de calitate alături de cei dragi.

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora.

Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altui tip de murdărie devine mult mai ușoară.

Datorită faptului că sunt colorate și impermeabilizate în masă, produsele noastre își mențin aspectul și calitățile pentru un timp îndelungat, nemaifiind necesară vopsirea lor.

De asemenea, murdăria eventuală care poate apărea pe suprafața capacelor poate fi îndepărtată cu ușurință cu ajutorul apei și eventual a produselor speciale de curățare.

3.    Produse cu rezistență garantată la îngheț–dezgheț

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț-dezgheț.

Pentru a te convinge de acest aspect, îți furnizăm mostre gratuite, la cerere, prin curier și te invităm să vizitezi magazinele distribuitorilor noștri din întreaga țară pentru a vedea și simți calitatea produselor noastre.

4.    Sustenabilitate ecologică și socială

STAR STONE produce pentru oameni, cu oameni. Aducem pe piață cele mai inovatoare produse la cea mai bună calitate, protejând totodată planeta pentru generațiile viitoare.

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele existente pe piață.

Cumpărând produsele STAR STONE ești încrezător că folosești un produs care îndeplinește toate standardele etice.

Capacele pentru stâlpi gard Roma

Sunt produse care fac parte din familia de accesorii de gard, ziduri și terase Roma cu care se asortează perfect.

Sunt disponibile într-un număr mare de dimensiuni, începând de la capace pentru stâlpi de gard 50x50x7 cm, până la cea mai mică dimensiune disponibilă, 25x25x4 cm.

Materialul compozit din care sunt fabricate este superior din punct de vedere calitativ altor produse existente pe piață. De aceea nu se vor deteriora și nici nu se vor demoda în timp chiar dacă vei decide să schimbi la un moment dat stilul casei tale.

Textura deosebită îți oferă un design unic, modern, la un preț accesibil, semnificativ mai mic decât al travertinului natural dar și fără costuri de întreținere ulterioare.

Te-am convins? Dacă ești gata de meșterit, vizitează orice magazin Dedeman din apropierea ta și achiziționează capacele pentru stâlpi de gard de la STAR STONE. Sau intră aici și solicită o ofertă.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, contactează echipa noastră de experți de la STAR STONE! Suntem mai mult decât bucuroși să te ajutăm!

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.