Cărămida aparentă se bucură de o largă varietate de culori, texturi, modele și dimensiuni. Astfel, cărămida aparentă este un material de construcții foarte generos în ceea ce privește creativitatea și originalitatea designului interior pe care dorim să-l obținem.

Totuși, efectul estetic deosebit nu reprezintă singurul avantaj al utilizării cărămizii aparente, motiv pentru care propunem să descoperim împreună câteva dintre principalele avanteje ale acesteia.

1. Montaj rapid și ușor

Fiind asemănătoare plăcilor de gresie sau faianță, cărămida aparentă se poate monta destul de rapid și de ușor – cu condiția ca suprafața suport să fie dreaptă, pentru ca îmbinarea părților să se facă perfect.

Astfel, operațiunea de placare o poți face chiar tu, economisind banii pe care i-ai cheltui plătind o echipă de meșteri. Modelul Master Brick produs de STAR STONE se poate pune în operă cu sau fără rosturi. Rostuirea se face extrem de ușor datorită grosimii reduse de aprox. 10 mm.

2. Protejează suprafața placată

Cărămida aparentă este un foarte bun izolator termic și totodată oferă o protecție ridicată împotriva focului. De asemenea, cărămida aparentă este impermeabilă – asigură protejarea suprafeței împotriva deteriorării cauzate de umezeală.

Un alt avantaj deloc de neglijat este rezistența deosebită la zgârieturiși lovituri – finisajele care utilizează cărămidă aparentă rezistă foarte bine în timp.

3. Rezistența sporită

Cărămida aparentă este fabricată folosind tehnologii moderne și proceduri verificate. Acest lucru înseamnă că avem de-a face cu un produs deosebit de rezistent la șocuri fizice, chimice și termice.

Bine de știut: produsele STAR STONE rezistă până la 28 cicluri îngheț-dezgheț!

4. Finisajul răspunde tuturor nevoilor

Fiind utilizată în personalizarea unor categorii largi de finisaje, cărămida aparentă răspunde unei largi palete estetice: fie că dorești să obții un design de interior modern, rustic sau natural, cărămida aparentă este întotdeauna o soluție minunată, datorită varietății de culori, texturi și dimensiuni.

Vezi aici toate modele de cărămidă aparentă produse și comercializate de STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.