Cărămida aparentă se bucură de o largă varietate de culori, texturi, modele și dimensiuni. Astfel, cărămida aparentă este un material de construcții foarte generos în ceea ce privește creativitatea și originalitatea designului interior pe care dorim să-l obținem.

Totuși, efectul estetic deosebit nu reprezintă singurul avantaj al utilizării cărămizii aparente, motiv pentru care propunem să descoperim împreună câteva dintre principalele avanteje ale acesteia.

1. Montaj rapid și ușor

Fiind asemănătoare plăcilor de gresie sau faianță, cărămida aparentă se poate monta destul de rapid și de ușor – cu condiția ca suprafața suport să fie dreaptă, pentru ca îmbinarea părților să se facă perfect.

Astfel, operațiunea de placare o poți face chiar tu, economisind banii pe care i-ai cheltui plătind o echipă de meșteri. Modelul Master Brick produs de STAR STONE se poate pune în operă cu sau fără rosturi. Rostuirea se face extrem de ușor datorită grosimii reduse de aprox. 10 mm.

2. Protejează suprafața placată

Cărămida aparentă este un foarte bun izolator termic și totodată oferă o protecție ridicată împotriva focului. De asemenea, cărămida aparentă este impermeabilă – asigură protejarea suprafeței împotriva deteriorării cauzate de umezeală.

Un alt avantaj deloc de neglijat este rezistența deosebită la zgârieturiși lovituri – finisajele care utilizează cărămidă aparentă rezistă foarte bine în timp.

3. Rezistența sporită

Cărămida aparentă este fabricată folosind tehnologii moderne și proceduri verificate. Acest lucru înseamnă că avem de-a face cu un produs deosebit de rezistent la șocuri fizice, chimice și termice.

Bine de știut: produsele STAR STONE rezistă până la 28 cicluri îngheț-dezgheț!

4. Finisajul răspunde tuturor nevoilor

Fiind utilizată în personalizarea unor categorii largi de finisaje, cărămida aparentă răspunde unei largi palete estetice: fie că dorești să obții un design de interior modern, rustic sau natural, cărămida aparentă este întotdeauna o soluție minunată, datorită varietății de culori, texturi și dimensiuni.

Vezi aici toate modele de cărămidă aparentă produse și comercializate de STAR STONE

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE- Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.