Dacă plănuiești să îți amenajezi sau să îți reamenajezi curtea și cauți o soluție practică, estetică și rezistentă în timp, dar și ușor de întreținut, atunci pavarea unei suprafețe și utilizarea gazonului pentru restul spațiului îți vor oferi toate aceste beneficii.

Dalele de pavaj pentru amenajarea curții sunt din ce în ce mai utilizate tocmai datorită faptului că răspund simultan tuturor acestor cerințe. Pe lângă estitica deosebită, dalele de pavaj au și un rol cât se poate de practic. De exemplu, poți folosi dale de pavaj pentru a crea un spațiu destinat parcării mașinii.

Pavajul rezistă foarte bine în timp, mai ales dacă ții cont de câteva recomandări esențiale.

Alege cu grijă producătorul dalelor de pavaj

Procesul de producție al dalelor de pavaj este deosebit de important pentru obținerea rezistenței la ciclurile de îngheț-dezgheț, cât și pentru rezistența la șocuri mecanice. Dalele de pavaj de calitate superioară trebuie să fie produse din agregate de carieră de foarte bună calitate. Tehnologiile utilizate trebuie să permită o armare eficientă, în profunzimea structurii.

Apelează la o echipă de montatori profesioniști

Nu orice tip de pavaje sunt ușor de montat precum dalele de pavaj produse de STAR STONE.

Montarea corectă a pavajului este deosebit de importantă atât pentru rezistența la uzură și la capriciile vremii, cât și din punct de vedere estetic și al garanției produsului. Orice punere în operă incorectă va atrage pierderea garanției, dar și deteriorarea rapidă a dalelor de pavaj.

Deși poate părea, la o primă privire, destul de simplă montarea tuturor tipurilor de dale de pavaj , nu este momentul acum să îți dovedești calitățile de meșter ocazional. Secretele montării corecte sunt obținute mai ales în urma unei vaste experiențe pe care doar montatorii profesioniști o câștigă în timp.

Respectă indicațiile producătorului în ceea ce privește patul suport pe care vei așeza pavajul

Știi vorba aceea românească – „Las’ că merge și așa”? Ei bine, cînd vine vorba de stratul suport pe care se montează pavajul nu va merge deloc bine dacă în loc de nisip vei încerca să montezi pavajul, de exemplu, pe beton. Și totuși, din rațiuni economice, multe persoane procedează astfel, ignorând indicațiile producătorilor și montatorilor. Rezultatul? Apariția timpurie a eflorescențelor (acele pete decolorate inestetice), imposibilitatea scurgerii rapide a apei și, implicit, deteriorarea rapidă a dalelor.

Întreține corect pavajul

În sezonul rece, curăță cât mai repede și mai des gheața și zăpada așternute pe dalele de pavaj. Tratează pavajul cu soluții de protecție și impermeabilizare (în funcție de tipul pavajului și indicațiile producătorului). Respectă recomandările privind clasa de pavaje – nu toate pavajele suportă de exmplu trafic greu.

Întreabă producătorul sau furnizorul dacă oferă garanție extinsă și în ce condiții

S-ar putea ca acest lucru să te protejeze de o serie de neplăceri care pot apărea în timp.

Susține producătorii români și beneficiază de sigurața că oricând cineva îți va răspunde cu responsabilitate la orice întrebare vei avea în legătură cu produsele achiziționate. Alege dalele de pavaj produse în România de STAR STONE.

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE- Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.