CĂRĂMIDĂ APARENTĂ adauga ceva deosebit casei tale CĂRĂMIDĂ APARENTĂ adauga ceva deosebit casei tale CĂRĂMIDĂ APARENTĂ adauga ceva deosebit casei tale

Caramida Aparenta - STAR STONE

Va prezentam gama noastra de caramida aparenta

p-caramida-aparenta-oldbrickMai multe informatii
Caramida Aparenta

Old-Brick

Caramida rustica Old Brick destinata decorarii peretilor interiori si a peretilor exteriori ai casei dvs, decorarea semineelor, a fantanilor sau a cramelor si beciurilor. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimii reduse de aprox. 20 mm, recomandam rosturi generoase de la 7 la 12 mm.

p-caramida-aparenta-masterbrickMai multe informatii
Caramida Aparenta

Masterbrick

O simpla tencuiala nu coloreaza locul in care locuiesti sau lucrezi, de aceea beneficiarii cauta variante mai speciale pentru aceste suprafete. Modelul Masterbrick se poate pune in opera cu sau fara rosturi. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimei reduse de aprox. 10 mm.

p-caramida-aparenta-artbrickMai multe informatii
Caramida Aparenta

Art Brick

Transforma ordinarul in extraordinar. Cu ajutorul caramizii aparente Art Brick puteti realiza ambiente, moderne, spectaculoase. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimii reduse de aprox. 15 mm, recomandam rosturi de la 5 la 10 mm.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE ?

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.