DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez

Dale de pavaj STAR STONE

Va prezentam gama noastra de dale de pavaj

p-dale-pavaj-arvoreMai multe informatii
Dale pavaj

Arvore

Dalele de pavaj modulare cu textura travertin Arvore pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori.

p-dale-pavaj-athosMai multe informatii
Dale pavaj

Athos

Dalele de pavaj modulare cu textura travertin Athos pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, gradinilor, teraselor.

p-dale-pavaj-traverstoneMai multe informatii
Dale pavaj

Traverstone

Dalele de pavaj moderne, format generos 60x30 cu textura de travertin Traverstone reprezinta solutia ideala pentru amenajarea teraselor, aleiilor, gradinilor sau in jurul piscinelor.

p-dale-pavaj-romaMai multe informatii
Dale pavaj

Roma

Dalele cu textura marmura antichizata Roma sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-athenaMai multe informatii
Dale pavaj

Athena

Dalele de pavaj Athena un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 30x15 centimetri, care va va permite sa puneti in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele de mari dimensiuni.

p-dale-pavaj-star-brickMai multe informatii
Dale pavaj

Star Brick

Dalele de pavaj Star Brick un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 21x7 centimetri, care va va permite sa puneti in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele de mari dimensiuni.

p-dale-solideckMai multe informatii
Dale pavaj

SoliDeck

Dalele de pavaj Solid Deck impresioneaza prin estetica deosebita adaptata epocii noastre. Pot fi folosite atat la interior cat si la exterior la pavarea curtilor, teraselor, zone de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-forestMai multe informatii
Dale pavaj

Forest

Lemnul reinterpretat in cea mai armonioasa si spectaculoasa forma adaptata epocii noastre. Dalele de pavaj Forest pot fi folosite la pavarea curtilor, teraselor, zone de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-tera-ardesiaMai multe informatii
Dale pavaj

Tera Ardezia

O textura unica, spectaculoasa, aspectul patinat o face ideala pentru realizarea unui design rustic. Dale de pavaj Terra Ardezia pot fi folosite atat la interior cat si la exterior la pavarea curtilor, teraselor, zone de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-jerusalemMai multe informatii
Dale pavaj

Jerusalem Stone

Dalele de pavaj Jerusalem Stone sunt inspirate din piatra naturala din carierele din jurul Ierusalimului pot fi folosite atat la interior cat si la exterior la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri.

p-dale-pavaj-orionMai multe informatii
Dale pavaj XXL

Orion

Dale de pavaj Orion, datorita formatului generos de 1 m lungime pe 0,5 m latime pot fi folosite atat la interior cat si la exterior la pavarea curtilor, teraselor, zonelor de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-monacoMai multe informatii
Dale pavaj

Monaco

Dacă sunteţi în căutarea unei soluţii de amenajare inedite pentru spaţiile exterioare cu dimensiuni generoase, dalele Monaco sunt exact ceea ce va trebuie. Cu grosimea de 2,5 cm, sunt disponibile în culori calde şi oferă un design excelent.

p-dale-pavaj-pas-japonezMai multe informatii
Pas Japonez

Pas Japonez

Solutia ideala pentru aleea gradinii tale. Lespezi din forma rotundă sau semiluna montate in iarba pentru crearea de alei prin gradina.

p-dale-pavaj-tactilMai multe informatii
Dale pavaj Tactile

Tactile

Solutia ideala pentru amenajarea traseelor pentru nevazatori

p-dale-pavaj-accesorii-pavajMai multe informatii
Accesorii Dale pavaj

Accesorii pavaje

Borduri pentru pavaje, capace rigola, borduri piscine etc.

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data.

Produsele
STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultant o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.