Garantia Calitatii

Satisfactia clientilor nostri reprezinta un deziderat pentru STAR STONE, iar pentru ca acest obiectiv sa poata fi atins, fiecare angajat: de la manipulant pana la manager de cercetare-dezvoltare, de la sofer pana la director logistica, de la agent de vanzari la inginer, isi manifesta implicarea si profesionalismul pe aria sa de activitate.

Despre - STAR STONE

Mai multe detalii despre compania noastra

Avantajele produselor - STAR STONE

Tehnologiile incorporate in produsele noastre.

De ce sa alegeti - STAR STONE

Asigurati-va ca luati decizia corecta.

tuv-ISO

Certificari ISO

ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015

Din dorinta de a oferi partenerilor si clientilor nostri produse si servicii de calitate, începând cu 11 Mai 2016, STAR STONE a obținut certificarea sistemului de management integrat al calitatii (nr. de certificat 01 100 1334837) și mediului (nr. de certificat 01 104 1334837) pentru domeniul "Productie de dale si elemente de placaj din beton”. Certificarea obținută este menținută și confirmată, an de an, prin auditurile de terță parte realizate de organismul de certificare TUV Rheinland.

despre-noi-linia-productie-star-stone

Investim in viitorul companiei noastre

Suntem dedicati satisfacerii clientilor nostri de aceea investim permanent in personal si tehnologie.

Intr-o economie ce functioneaza in conditiile impuse de piata unica europeana, calitatea produselor si a serviciilor este primul criteriu de selectie pe care clientii il vor avea in vedere. Nu poti deveni competitiv si credibil pe piata, daca firma si serviciile pe care le oferi nu au garantia calitatii. Certificarea sistemului de management al calitatii la STAR STONE inseamna atingerea unui standard de calitate pe care vom continua sa il imbunatatim in beneficiul clientilor nostri. Beneficiile implementarii unui astfel de sistem sunt castigarea increderii si satisfacerea clientilor, precum si transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei.

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data.

Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mai mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE ?

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.