Conditii de livrare

Informatii utile privind conditiile de livrare a unei comenzi

Care sunt termenii de livrare?

Pentru termenul de livrare va rugam sa ne contactati telefonic.

Imi pot ridica singur marfa?

Puteti colecta marfa din depozitul nostru. Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt grele si transportarea acestora cu o masina mica va poate deteriora masina.

Pot alege o data de livrare?

Da, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati data si ora pe care le preferati si vom face necesarul pentru a va putea livra marfa in termenii pe care ii solicitati.

Va descarca soferul marfa in curtea mea?

Nu, soferii nostri va asigura doar livrarea, descarcarea marfii fiind responsabilitatea D-voastra.

Trebuie sa fiu acasa in momentul livrarii?

Da, trebuie sa fie cineva acasa la momentul livrarii. Marfa trebuie receptionata si verificata pentru a se semna o nota de receptie. In cazul in care marfa ajunge cu deteriorari sau este stricata, acest fapt se semnaleaza in nota de receptie.

Ce se intâmpla daca nu sunt multumit de produse?

Daca nu sunteti multumit de produsele noastre, le puteti returna. Putem aranja noi acest lucru, dar va vom taxa pentru colectare. Veti fi rambursati odata ce marfurile revin inapoi la depozitul nostru.

Lansarea unei comenzi

Gasiti informatii utile privind modalitatile de lansare a unei comenzi. Raspunsuri la intrebarile dvs. legate de lansarea comenzilor.

Mai multe detalii

Intrebari Frecvente

Gasiti raspunsuri la intrebarile frecvente lagat de activitatea firmei noastre STAR STONE S.A.

Termenii si conditii

Gasiti informatii utile privind termenii si conditiile de lansare a unei comenzi si a conditiilor de livrare a produselor noastre.

Mai multe detalii