Lansarea unei comenzi

Informatii utile privind modalitatile de lansare a unei comenzi.

Cum pot obtine o estimare de pret?

Ne puteti apela si unul din consilierii nostri va va comunica preturile pentru produsele selectionate si de asemenea va va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care aveti nevoie. De asemenea, ne puteti trimite o schita sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.

Cum plasez o comanda?

Comenzile se pot face prin telefon, fax sau mail sau puteti sa veniti direct la sediul firmei noastre.

Ce se intâmpla daca vreau sa-mi anulez comanda?

O puteti anula fara nici o problema, veti primi o rambursare completa. In cazul in care comanda nu a fost expediata veti primi suma integrala inapoi, iar daca comanda a fost deja trimisa, vom retine contravaloarea livrarii.

Vor exista costuri suplimentare ascunse?

Nu, vom percepe suma exacta obtinuta in urma calculatiilor pentru materialele selectionate. In eventualitatea in care intervin costuri suplimentare, veti fi informat de acestea in momentul plasarii comenzii.

Cum pot face rost de mostre?

Va rugam sa ne contactati pentru a solicita o livrare de mostre gratuite si acestea va vor fi livrate prin serviciul de curierat insotite de câteva informatii generale despre compania noastra.

Pot vedea piatra inainte de a o cumpara?

Da, puteti vedea toata  produsele noastre, va rugam consultati locatiile noastre din meniul “Retea de distributie“. Majoritatea sunt pe stoc, astfel incat sa puteti vedea exact materialele pe care le cumparati. Va rugam sa ne contactati pentru a fixa o intalnire.

Conditii de livrare

Gasiti informatii utile privind conditiile de livrare a unei comenzi. Raspunsul la intrebarile dvs. legate de livrare.

Intrebari Frecvente

Gasiti raspunsuri la intrebarile frecvente lagat de activitatea firmei noastre STAR STONE S.A.

Termenii si conditii

Gasiti informatii utile privind termenii si conditiile de lansare a unei comenzi si a conditiilor de livrare a produselor noastre.

Mai multe detalii