PIATRA DECORATIVA redefineste spatiul interior si exterior SPLIT-FACE PIATRA DECORATIVA redefineste spatiul interior si exterior TRAVERSTONE PIATRA DECORATIVA redefineste spatiul interior si exterior SPLIT-FACE PIATRA DECORATIVA redefineste spatiul interior si exterior TRAVERSTONE

Piatra decorativa - STAR STONE

Va prezentam gama noastra de piatra decorativa pentru placari interioare si exterioare

cat-piatra-decorativaMai multe informatii
Piatra Decorativa

Split Face - Travertin

Ofera caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale, dar este mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat decat va imaginati!

p-piatra-decorativa-traverstone2Mai multe informatii
Piatra Decorativa

Treverstone - Travertin vein-cut

Piatra decorativa traverstone ofera un finisaj deosebit cu muchii drepte care reuseste sa imbine cu succes teme contemporane si moderne pentru a obtine rezultate de exceptie.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE ?

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.