DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez DALE PAVAJ - ARVORE dale cu textura de travertin antichizat - modul francez

Dale de pavaj

Toate modelele de dale de pavaj STAR STONE

p-dale-pavaj-arvoreMai multe informații
Dale pavaj

Arvore

Dalele de pavaj modulare cu textură travertin Arvore pot fi folosite atât la interior cât și la exterior pentru amenajarea clădirilor, la placarea fațadelor, pereților interiori și exteriori.

p-dale-pavaj-athosMai multe informații
Dale pavaj

Athos

Dalele de pavaj modulare cu textură travertin Athos pot fi folosite atât la interior cât și la exterior pentru amenajarea clădirilor, grădinilor sau teraselor.

p-dale-pavaj-traverstoneMai multe informații
Dale pavaj

Traverstone

Dalele de pavaj moderne, format generos 60x30 cu textură de travertin Traverstone reprezintă soluția ideală pentru amenajarea teraselor, aleiilor, grădinilor sau în jurul piscinelor.

p-dale-pavaj-romaMai multe informații
Dale pavaj

Roma

Dalele de pavaj cu textură marmură antichizată Roma sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curților sau a aleilor din grădini și parcuri, terase, zone pietonale, de agrement sau în jurul piscinei.

p-dale-pavaj-athenaMai multe informații
Dale pavaj

Athena

Dalele de pavaj Athena sunt un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 30x15 centimetri, care permite punerea în valoare a spatiilor restranse din jurul locuinței.

p-dale-pavaj-star-brickMai multe informații
Dale pavaj

Star Brick

Dalele de pavaj Star Brick sunt un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 21x7 centimetri, care vă permite să puneți în valoare și spațiile restranse din jurul locuinței.

p-dale-solideckMai multe informații
Dale pavaj

Solid Deck

Dalele de pavaj Solid Deck impresionează prin estetica deosebită, adaptată epocii noastre. Pot fi folosite atât la interior cât și la exterior pentru pavarea curților, teraselor, zone de agrement sau în jurul piscinei.

p-dale-pavaj-forestMai multe informații
Dale pavaj

Forest

Lemnul reinterpretat în cea mai armonioasă și spectaculoasă formă adaptată epocii noastre. Dalele de pavaj Forest pot fi folosite la pavarea curților, teraselor, zonelor de agrement sau în jurul piscinei.

p-dale-pavaj-jerusalemMai multe informații
Dale pavaj

Jerusalem Stone

Dalele de pavaj Jerusalem Stone sunt inspirate din piatra naturală din carierele din jurul Ierusalimului. Pot fi folosite atât la interior cât și la exterior la pavarea curților sau a aleilor din grădini sau parcuri.

p-dale-pavaj-orionMai multe informații
Dale pavaj XXL

Orion

Dalele de pavaj Orion, datorita formatului generos de 1 m lungime cu 0,5 m lățime, pot fi folosite atât la interior cât și la exterior la pavarea curților, teraselor, zonelor de agrement sau în jurul piscinei.

p-dale-pavaj-pas-japonezMai multe informații
Pas Japonez

Pas japonez

Dalele de pavaj Pas japonez sunt cea mai buna soluție pentru aleea grădinii tale. Lespezi cu formă rotundă sau semilună montate în iarbă pentru crearea de alei prin gradină.

p-dale-pavaj-accesorii-pavajMai multe informații
Accesorii Dale pavaj

Accesorii pavaje

O gamă variată de accesorii pentru pajave: borduri pentru pavaje, capace rigolă, borduri piscine etc.

p-dale-pavaj-tactilMai multe informații
Dale pavaj Tactile

Tactile

Dalele de pavaj Tactile sunt soluția ideală pentru amenajarea traseelor pentru nevăzători

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data.

Produsele
STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultant o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.