DALE DE PAVAJ - ATHOS O alegere cu adevarat inspirata DALE DE PAVAJ - ATHOS O alegere cu adevarat inspirata DALE DE PAVAJ - ATHOS O alegere cu adevarat inspirata DALE DE PAVAJ - ATHOS O alegere cu adevarat inspirata

Dale de pavaj modulare cu textură travertin vein cut - Athos

Dalele de pavaj modulare Athos pot fi folosite la interior cât și la exterior pentru amenajarea clădirilor, grădinilor sau teraselor. Sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curților sau a aleilor din grădini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement ori în jurul piscinei.

Montajul poate fi realizat pe pat de beton pentru trafic auto greu sau pe pat de nisip pentru trafic pietonal și auto lejer.

Detalii produs

Athos

Informații tehnice

Textura

Travertin Antichizat

Modulare

Modul (2 dimensiuni)

Dimensiuni

1 piesa – 40x30x5 cm
1 piesa – 30x30x5 cm

Grosime

5 cm

Greutate

100 kg/m2

Paletizare

13 m2/palet

Culori Disponibile

WhiteSmoke
Beige
Antracit

Produse Premium

Pavaje de calitate superioara cu aspect natural

Garantie 5 ani

Produsele STAR STONE beneficiaza de o garantie de 5 ani

Antiderapante

Dalele noastre de pavaj au proprietati antiderapante

Trafic auto

Aceste dale lipite cu adeziv pe sapa de beton suporta trafic auto pana in 3,5 tone

Exterior / Interior

Se preteaza a fi instalate atat la exterior cat si la interior

Usor de curatat

Produsele STAR STONE nu necesita o intretinere speciala

Rezistenta la inghet

Produse cu rezistenta garantata la inghet - dezghet

Pavaj modular

Dale de pavaj care contin diferite dimensiuni

Exemple montaj

pattern-dale-pavaj-athos

Pentru a obține o ofertă de preț pentru dalele de pavaj Athos, completați formularul de mai jos și un reprezentant STAR STONE o să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil

Formular dale de pavaj - Athos

(opțional)

(opțional)

Galerie imagini

Fotografii cu produsele puse in opera

Video Gallery

Urmariti materialele filmate

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data.

Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mai mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE ?

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.