DALE PAVAJ - SOLID DECK Alternativa “BETON” la pardoselile tip deck DALE PAVAJ - SOLID DECK Alternativa “BETON” la pardoselile tip deck

Dale de pavaj cu textură de lemn - Solid Deck

Dalele de pavaj Solid Deck impresionează prin estetica deosebită, adaptată epocii noastre. Acest model de dale pot fi folosite la interior și în exterior la pavarea curților, teraselor, a zonelor de agrement sau în jurul piscinei.

Acestea se pretează a fi montate pe șapă de beton pentru trafic auto sau pe pat de șapă semiuscată pentru trafic pietonal.

Detalii produs

detalii-dale-pavaj-solid-deck

Informații tehnice

Textura

Lemn

Dimensiuni

Dimensiune unica 100x20 cm

Dimensiuni

100x20x5 (Lxlxi cm)

Grosime

5 cm

Greutate

110 kg/m2

Paletizare

10 m2/palet

Culori Disponibile

WhiteSmoke BeigeNoche

Produse Premium

Pavaje de calitate superioara cu aspect natural

Garantie 5 ani

Produsele STAR STONE beneficiaza de o garantie de 5 ani

Antiderapante

Dalele noastre de pavaj au proprietati antiderapante

Trafic auto

Aceste dale lipite cu adeziv pe sapa de beton suporta trafic auto pana in 3,5 tone

Exterior / Interior

Se preteaza a fi instalate atat la exterior cat si la interior

Usor de curatat

Produsele STAR STONE nu necesita o intretinere speciala

Rezistenta la inghet

Produse cu rezistenta garantata la inghet - dezghet

Pavaj dimensiune unica

Dale de pavaj care au doar o singura dimensiune

Exemple montaj

pattern-dale-pavaj-solid-deck

Pentru a obține o ofertă de preț pentru dalele de pavaj Solid Deck, completați formularul de mai jos și un reprezentant STAR STONE o să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil

Formular dale de pavaj - Solid Deck

(opțional)

(opțional)

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data. Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mai mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE ?

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.