Răsplătim încrederea dvs. cu o garanție de 5 ani!

Satisfacția clienților noștri reprezintă unitatea de măsură principală a succesului companiei STAR STONE.

tuv-ISO

Certificari ISO

ISO 9001/2008 și ISO 14001/2004

Din dorinţa de a oferi partenerilor şi clienţilor nostri produse şi servicii de calitate, din data de 11 Mai 2016 STAR STONE are implementat si certificat sistemul de management al calităţii conform cerintelor standardului ISO 9001:2008 prin certificatul cu nr. 01 100 1334837.

Și conform standardului ISO 14001:2004 prin certificatul cu nr. 01 104 1334837, a sistemului de management al mediului, certificate valabile până in 2018-09-14 pentru "Productie de dale si elemente de placaj din beton”. Certificarea a fost executată de organismul de certificare TUV Rheinland Cert GmbH.

despre-noi-linia-productie-star-stone

Investim in viitorul companiei noastre

Suntem dedicati satisfacerii clientilor nostri de accea investim permanent in personal si tehnologie.

Intr-o economie ce functioneaza in conditiile impuse de piata unica europeana, calitatea produselor si a serviciilor este primul criteriu de selectie pe care clientii il vor avea in vedere. Nu poti deveni competitiv si credibil pe piata, daca firma si serviciile pe care le oferi nu au garantia calitatii.

Certificarea sistemului de management al calitatii la STAR STONE inseamna atingerea unui standard de calitate pe care vom continua sa il imbunatatim, in beneficiul clientilor nostri. Beneficiile implementarii unui astfel de sistem sunt câştigarea încrederii şi satisfacţiei clientilor, precum şi transparenţa şi eficienţa proceselor interne ale organizaţiei.

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data.

Produsele
STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultant o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.