fbpx
bordura piscina

Bordura Piscinei: La Ce Detalii Să Fii Atent Ca Să Faci Cea Mai Buna Alegere

Ai în plan să-ți construiești o piscină frumoasă și aspectoasă, care să constitue punctul de atracție principal, în după-amiezile calde în care te răsfeți alături de familia ta… sau poate locul central pentru petrecerile pe care le organizezi împreună cu prietenii tai?

Bordura reprezintă un detaliu important. Imediat după culoarea splendidă de albastru transparent a apei, ceea ce îți sare în ochi este bordura piscinei.

Ea poate fi realizată din ciment turnat, din dale de beton, cărămizi, piatră naturală sau chiar din lemn. Și dacă, alegerea materialului din care vei realiza bordura piscinei reprezintă o opțiune personală, ai mare grijă ca, indiferent ce alegi, materialul respectiv să aibă 3 caracteristici:

 • să fie impermeabilizat – pentru a nu fi deteriorat în timp, de apă
 • să fie antiderapant – pentru a evita accidentele la piscină (trebuie evitate cu orice preț suprafețele lucioase)
 • să aibă muchiile/marginile rotunjite – pentru a evita rănirea/zgârierea persoanelor care folosesc piscina

Principalele 4 criterii după care trebuie să alegi bordura piscinei sunt: rezistența (la clor, acizi, sare etc.), siguranța, confortul la călcare și aspectul ei.

La STAR STONE găsești câteva modele borduri special gandite pentru a delimita cu precizie spațiul alocat piscinei tale. Astfel vei reuși să-ți creezi colțul de rai mult dorit chiar în curtea casei tale.

Bordura Roma 30

Unul dintre cele mai căutate și utilizate modele pentru borduri de la STAR STONE este bordura pentru piscină Roma 30. Textura suprafețelor calcaroase este acoperită cu un strat antiderapant special, care ajută la prevenirea accidentelor.

După cum știi, mereu suprafața din jurul piscinei este umedă și pot apărea foarte ușor accidente dacă alergi în zonele respective sau nu pășești cu atenție. Este foarte periculos mai ales pentru copii, care poate nu realizează ceea ce se poate întâmpla.

Astfel, noi îți oferim un plus de siguranță prin intermediul texturii și geometriei acestor borduri pentru piscină.

Aceste plăci se pot găsi în 2 dimensiuni, de 50×30 sau de 30×15, în funcție de modelul sau designul pentru care vrei să optezi pentru piscina ta.

Greutatea acestor plăci variază, bineînțeles și în funcție de dimensiuni, astfel o dală de pavaj Roma 30 are o greutate între 4 kilograme și 15 kilograme per bucată.

În ceea ce privește culorile, noi îți oferim această bordură doar pe culoarea smoke, fiind o culoare clasică și neutră care se potrivește la orice tip de piscină, indiferent de culoarea casei sau a restului aranjamentelor din grădina ta.

Roma 30 este o bordură recomandată în general pentru piscinele ovale, însă am avut și clienți care au ales să folosească, calitățile acestor borduri și în jurul unor piscine dreptunghiulare.

Dacă deja te-ai hotărât și vrei să-ți comanzi acest tip de bordură pentru piscina ta, noi îți punem la dispoziție paleți de 60 de bucăți sau de 275 de bucăți, în funcție de dimensiunea piscinei dorite, pentru ca dimensiunea ei să se integreze perfect în peisajul grădinii tale.

Nu-ți face griji în privința transportului. Indiferent unde locuiești în România, cei peste 300 distribuitori pe care îi avem la nivel național sunt gata să îți sară în ajutor și să-ți livreze comanda de borduri de piscină chiar la ușa casei tale, în cel mai scurt timp posibil.

Bordura pentru piscină cu textură travertin – Arvore

Bordurile pentru piscină Arvore sunt realizate din piatră compozită și au textură de travertin. Bineînțeles, suprafața antiderapantă nu poate lipsi. Siguranța ta este pentru noi, pe primul loc!

Acest model este disponibil într-o dimensiune unică, și anume de 50x32x3, iar greutatea plăcilor este de 9,4 kilograme pe metru pătrat.

De data aceasta însă, pe lângă culoarea smoke, la bordura Arvore îți punem la dispoziție și culoarea alb, bej sau noche. Toate sunt culori neutre, care pot fi combinate foarte ușor cu orice fel de decorațiuni.

Cum dimensiunile și greutatea sunt unice, așa va fi și paletizarea. Astfel, îți oferim paleți de 90 de bucăți.

Piese speciale

Ne-am gândit la toate, așa că îți oferim și câteva piese speciale pentru bordura piscinei tale, în caz că vrei să alegi un design mai aparte, în construirea acesteia. Partea cea mai bună este că, dimensiunile lor variate, îți vor permite să creezi orice model de piscină îți dorești.

Greutatea variază și ea, având o medie de 12-16 kilograme per bucată. În ceea ce privește paletizarea, îți punem la dispoziție paleți de 40 de plăci antiderapante.

Descoperă toate piesele speciale pe care ți le oferim aici.

Și dacă, modelele noastre te trimit cu gândul la bordurile pentru piscină din Dedeman pe care le-ai vazut atunci când ai vizitat magazinul, nu e doar o coincidență. Dedeman este distribuitor al produselor STAR STONE. Așadar, poți lua bordurile dorite dar și alte pavaje sau cărămidă decorativă produsă în fabrica noastră din Nojorid de la cel mai apropiat magazin Dedeman.

Asta pentru că, la STAR STONE încercăm să îmbinăm calitatea, prețul, siguranța dar și accesibilitatea, pentru a-ți oferi produse de o calitate înaltă în cel mai scurt timp.

Produsele noastre dispun și de câteva „tehnologii” încorporate: Power, Protect, Clean și Real.

Pe scurt, plăcile noastre:

 • asigură o rezistență de neegalat,
 • o armare tridimensională care elimină posibilele crăpături și fisuri, crescând rezistența la uzură și îngheț,
 • sunt foarte ușor de curățat datorită materialului și
 • oferă o estetică deosebită și naturală.

Vezi aici lista noastră de distribuitori și cumpără borduri pentru piscina ta de la cel mai apropiat magazin care vinde produse STAR STONE.

boltari gard

Care Sunt Avantajele Bolțarilor Pentru Gard Traverstone?

Un gard are la bază, ca rol principal, definirea proprietății din punct de vedere legal. Însă nu trebuie să te limitezi doar la atât. Mai sunt și alte beneficii pe care, un gard, realizat după anumite criterii și folosind anumite tipuri de materiale, ți le aduce. Și despre acest lucru vom discuta în continuare.

Gardul care delimitează o proprietate privată este de obicei mult mai înalt și servește pentru a bloca accesul vizual din exterior, către proprietatea ta.

Mai mult. O curte închisă cu ajutorul unui gard contribuie la confidențialitate și la intimitatea familiei tale.

El te va ajuta de asemenea, să păstrezi la distanță intrușii – inclusiv animalele din cartier – și îți păstrează proprietatea ascunsă de ochii curioșilor.

Acesta este motivul pentru care mulți proprietari opteaza pentru un gard de dimensiuni mari.

Și dacă ai ajuns să citești acest articol pentru că, în acest moment te interesează să îți construiești un gard pentru curtea locuinței tale, probabil îți dorești să afli mai multe despre principalele tipuri de garduri existente pe piață, pentru a putea lua o decizie informată.

Ei bine, în continuare vom discuta despre un anumit tip de garduri, construite cu un efort minim, în sub 10% din timpul pe care, ți l-ar lua în mod normal, construcția unui gard din beton.

Sună prea bine ca să fie adevarat?

Este vorba despre un gard construit folosind bolțari. Însă nu orice tip de bolțari. Niște bolțari de gard cu aspect și design inovator.

Hai să vedem, ce face acești bolțari să fie atât de speciali și…

De ce sa alegi bolțari Traverstone pentru gardul locuinței tale

Gardul din bolțari este extrem de elegant și te cucerește prin simplitate și linii drepte.

Acesta are o structură unitară și poate fi folosit la amenajarea oricărei curți. În plus, poate fi găsit în multe variante coloristice și texturi.

STAR STONE a obișnuit cumpărătorii săi cu garanția calității produselor pe care le livrează. Traverstone Block beneficiază de o garanție de 10 ani. Asta înseamnă că plătești un preț corect pentru calitatea reală a produselor achiziționate de la noi.

Bolțarii finisați cu textură de travertin sunt o noutate în catalogul nostru de produse, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre avantajele lor.

Calitățile bolțarilor Traverstone

În primul rând, în ce manieră se prezintă acest produs?

Bolțarii Traverstone oferiți de STAR STONE sunt monoblock, de tip lego. Drept urmare montajul este rapid și foarte ușor de realizat. Bolțarii se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nut-feder.

Construcția gardului folosind acești bolțari din beton se poate încheia în numai două zile.

Totodată, costurile de manipulare sunt reduse radical, iar dacă tot vorbim de costuri, prețul este unul mai mult decât accesibil în raport cu calitatea acestuia.

De asemenea, se poate construi orice înălțime a gardului, se poate realiza cu ușurință orice design de gard, atât cu elemente de aluminiu, fier forjat, lemn, cât și un gard plin.

Un avantaj important, demn de menționat este acela că, acest tip de bolțar pentru gard, poate fi asamblat de persoane cu minime cunoștințe de montaj.

Produsul STAR STONE este gata finisat, ceea ce înseamnă că poți face economie la materialele de construcție și, în plus, acest fapt reduce numărul de manopere necesare.

Bolțarii de gard Traverstone sunt disponibili în 3 culori: alb, cenușiu și argintiu. Se poate monta în regim DIY (do it your self), astfel economisind banii plătiți unei echipe de montaj.

Un alt beneficiu al acestui produs este zgomotul redus, în momentul execuției lucrării.

Bolțarii au toate fețele vizibile finisate. Drept urmare, elimini costurile cu materialele de construcție: adeziv, amorsă, plasă de armare, piatră decorativă.

Vrei mai mult?

La finalizarea construcției locul rămâne curat, iar gardul este impecabil!

Folosind Bolțarii Traverstone, timpul de execuție este redus cu peste 90%.

Textura de travertin este un simbol al calității STAR STONE.

Travertinul este o piatră folosită încă din antichitate în construcții pentru aspectul inegabil, iar tu poți obține aspectul acesteia chiar pentru locuința ta!

Însă nu doar aspectul este cel care face diferența dintre produsul STAR STONE și produsele competitorilor, ci și rezistența sporită la diverse intemperii.

Textura de travertin a cucerit cu adevărat inimile tututor! Clienții STAR STONE beneficiază de o gamă completă de produse cu magnifica textură de travertin, de la dale de pavaj pentru exterior, la piatră decorativă pentru placarea pereților atât la exterior cât și la interior. Iar acum acest tip de textură este disponibilă și pentru gard, prin intermediul bolțarilor Traverstone!

Alege să cumperi un produs premium, care nu îți dă bătăi de cap și de care te poți bucura pe termen lung.

Valoarea proprietății tale va crește în mod considerabil

Textura de travertin oferă o notă de rafinament și eleganță.

Ce mai trebuie să știi despre acest tip de bolțari pentru gard este, că el a fost creat de o echipă multinațională în decursul a doi ani de cercetări.

Estetica finală deosebită, montajul fără rosturi, îmbinările perfecte, minimizarea greșelilor de montaj și a erorilor umane, posibilitatea de montaj a unei porți de acces auto, dar și pietonal… toate acestea fac din bolțarii din beton produși de STAR STONE un PRODUS PREMIUM!

Produs unic pe piață, bolțarii de gard Traverstone vor stârni invidie celor care te vizitează iar pe tine te vor face să fii mândru și să îți spui încă o dată că ai făcut o alegere înțeleaptă de fiecare dată când privești spațiul verde al grădinii tale, delimitat de eleganța noului gard.

Aceștia sunt proiectați pentru armaturi de fier cu diametrul de 8-12 mm. Astfel se elimină tăieturile inestetice, se pastrează integritatea produsului. De asemenea, se elimină manoperele periculoase (precum tăierea cu flexul), șlefuirea, praful și mizeria, iar manoperele necesare sunt reduse.

Produsul STAR STONE nu prezintă scurgeri de beton de armare.

Toate piesele gardului din bolțari Traverstone se completează perfect, au aceeași culoare, dimensiuni ideale adaptate produsului, iar pachetul de care te bucuri este unul complet. Și un alt aspect important este acela că se pot achiziționa toate simultan și din același loc.

Beneficiile pe care ți le garantează noul produs livrat de STAR STONE vin în întâmpinarea ta, din respect pentru timpul și banii tai, pentru a-ți asigura confortul și siguranța locuinței, mai rapid, cu efort mai mic și mai puține bătăi de cap.

Cu STAR STONE transformi locuința ta într-un cămin și îți pui amprenta asupra designului final prin alegerea modelelor dorite.

Pentru mai multe informații legate de bolțarii Traverstone contacteaza-ne direct aici.

pavaje oradea

11 Tipuri De Pavaje Produse În Oradea Pentru Locuința Ta

La STAR STONE găsești, orice tip de pavaj îți dorești. Indiferent de designul și culoarea casei tale, la noi vei găsi pavajul potrivit pentru casa si curtea ta.

Dar cine suntem noi?

În cazul în care este pentru prima oară când auzi numele STAR STONE, permite-ne să îți facem o mică introducere, ca să ne “cunoaștem” mai bine.

STAR STONE – Producator pavaje Oradea, calitate premium

Suntem o firmă cu capital privat 100% românesc, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton și ipsos. Ne-am inceput activitatea în 2007 și am investit constant, în cei 13 ani de când suntem pe piață, pentru a crește și a ne face remarcați la nivel național dar și internațional.

Toate produsele STAR STONE sunt proiectate și prototipate de echipa noastră de design și reprezintă alternativa reală la piatra naturală atât pentru placat cât și pentru pavat.

Investițiile permanente în personal și în tehnologie ne-au permis nu doar să ne creștem constant cifra de afaceri ci și să ajungem în topul preferințelor clienților. Astfel, firma noastră a obținut Locul 1 în cel mai nou studiu QUDAL – QUALITY meDAL România Construction 2020/2021 la următoarea întrebare:

“Numiți PRODUCĂTORUL DE PRODUSE DIN BETON ȘI BUNURI DIN BETON (PLĂCI, CUBURI, BORDURI, SCĂRI, PAVAJ, ETC.) care oferă cel mai înalt nivel al calității în România, potrivit experienței și opiniei dumneavoastră sau a persoanelor apropiate de dumneavoastră”.

Acum că nu mai suntem străini, lasă-mă să-ți povestesc despre câteva dintre pavajele produse de noi în Oradea – loc. Nojorid:

Pavaj Arvore

Dalele acestui tip de pavaj sunt modulare iar materialul din care sunt executate este travertinul antichizat.

Dalele Arvore pot fi utilizate atât în interior cât și în exterior pentru amenanjarea clădirilor, pereților sau chiar a fațadelor. Sunt ideale însă și pentru pardoseli sau pentru pavarea aleilor și teraselor. Pot fi folosite chiar și în jurul piscinelor.

În ceea ce privește montajul pavajului, dacă este folosit pentru curți sau în zone pietonale, se recomandă să se facă pe pat de nisip.

La polul opus, dacă este folosit pentru amenajarea unei parcari sau amenajarea unei zone unde se aplică o greutate mai mare asupra dalelor, trebuie lipit cu adeziv pe șapă de beton.

Din punct de vedere al esteticii, pavajul Arvore produs in Oradea, conferă eleganță și armonie.

Se găsește în 4 culori: alb, bej, noche și smoke.

Este un pavaj modular, care prezintă 4 dimensiuni și 12 piese pentru a putea crea un design personalizat și pentru a se potrivi oriunde.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Arvore

Pavaj Athos

Este foarte asemănător cu pavajul Arvore, se poate folosi în aceiași parametri, este format din același material însă se găsește doar în 2 dimensiuni. Poate fi o alegere inspirată pentru adepții designurilor clasice.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Athos

Pavaj Traverstone

Acest tip de pavaj conferă un aspect modern spațiului unde este folosit, prin formele sale drepte. Este disponibil la o dimensiune unică de 60x30x3 cm și în 4 culori clasice: alb, gri, bej și smoke.

În ceea ce privește montajul pavajului, acesta poate fi combinat în mai multe stiluri: stil gresie, cărămidă, spic, orizontal sau vertical.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Traverstone

Pavaj Roma

Dalele de pavaj sunt modulare cu textura de marmură antichizată. Pot fi folosite atât în interior cât și în exterior și conferă un plus de eleganță și stil. Se găsește în 2 dimensiuni și în aceleași culori ca pavajele precedente.

Această culoare deosebită de marmură te duce cu gândul la marmura de Carrara, așa că dacă îți dorești să simți stilul italian chiar în curtea ta, nu mai sta pe gânduri și alege acest tip de pavaj pentru locuința ta.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Roma

Pavaj Athena

Acest model are rolul de a scote în evidență și de a pune în valoare spațiile restrânse. Plăcile acestui tip de dale au o dimensiune mică: doar 30×15 cm. Travertinul dăltuit se găsește în aceleași 4 culori clasice: alb, smoke, beige și noche.

Dalele Athena pot fi montate sub aceleași modele ca și pavajul Traverstone, însă se recomandă montajul doar pe șapă de beton datorită greutății lor.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Athena

Pavaj Star Brick

Modelul Star Brick te trimite cu gândul la pavelele de cărămidă veche folosite în orașele europene din antichitate. De asemenea, sunt destinate spațiilor mici, pentru a scoate în evidență și cele mai infime detalii.

Acest pavaj a fost conceput cu ajutorul unui proces special, având o dimensiune unică de 21×7 cm ce ajută la o instalare ușoară și eficientă. Câteva exemple de montaj al pavajului ar fi modelul spic, stilul cărămidă și gresie dar și cel țesat.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Brick

Pavaj Forest

Pavajul Forest este confecționat din dale de lemn foarte bine șlefuite și pregătite pentru a asigura o montare sigură și ușoară și pentru a oferi o estetică deosebită. Dalele se găsesc sub o dimensiune unică de 100×20 cm, având o formă dreptunghiulară și o grosime de 5 cm.

Astfel, lemnul Forest a fost adaptat epocii noastre coferind un aer modern. Poate fi montat atât în stil cărămidă cât și în stil gresie, ambele modele creând o stare de armonie și liniște.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Forest

Pavaj Jerusalem Stone

După cum transmite și numele, dalele acestui pavaj sunt inspirate din piatra naturală adusă din carierele din jurul Ierusalimului. Ele îți oferă o puternică stare de liniște și pace. Se recomandă utilizarea lor în interior însă bineînțeles că pot fi folosite și în exterior.

Se pretează pentru a fi montate pe șapă de beton, având o greutate de 55 kg pe metru pătrat. Modularea și dimensionarea este unică, în formă de hexagon cu latura de 18,5 cm. Se găsește sub aceleași 4 culori neutre.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Jerusalem Stone

Pavaj Orion

Acest model de pavaj are dimensiuni mai mari decât în mod normal (XXL), având o dimensiune unică de 100×50 cm și o formă dreptunghiulară.

Materialul este antiderapant, motiv pentru care se recomandă utilizarea lui în exteriorul caselor.

Având dimensiuni așa de mari și o greutate de 113,6 kg pe metru pătrat, sfatul experților STAR STONE este să le montezi pe șapă de beton sau pe pat de șapă semiuscată.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Orion

Pavaj pas japonez rotund

Pasul Japonez este format din ardezie și se găsește în formă rotundă sau semilună. Dimensiunea plăcilor este unică, de 50×50 cm și au o medie de greutate de 15 kg. Se pot achiziționa la palet. Un palet conține 40 de bucăți. Acest pavaj tip pas japonez produs în Oradea îi poate oferi feng shui-ul necesar grădinii tale.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Pas japonez

Pavaj tactil

Acest pavaj este unul special, fiind soluția ideală și necesară pentru amenanjarea traseelor pentru nevăzători. Pe lângă suprafața tactilă, acest pavaj conține și un material antiderapant. Are o dimensiune de 30×30 cm, forma sa fiind pătrată.
Informația tactilă poate fi foarte ușor detectată cu picioarele sau cu ajutorul bastonului alb, care facilitează urmărirea traseului.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj tactil

Raportul calitate-preț, al pavajelor produse în Oradea, de către firma noastră este unul excelent. Acesta este și motivul pentru care, îți oferim cu toată încrederea o garanție de 5 ani la oricare dintre dalele de pavaj al căror producător suntem.

Așadar, dacă, cauți un producător de pavaje romanești, de la care să îți comenzi dalele necesare pentru amenajarea curții și a casei tale, te așteptăm în showroom-ul nostru din Nojorid sau dacă ai drum prin Dedeman Oradea ( sau oricare alt magazin Dedeman din țară ) pentru a vedea întreaga noastră ofertă de produse.

Pas Japonez - Lespezi cu formă rotundă sau semilună pentru gradină

Dale Pas Japonez: De Ce Să Le Alegi Pentru Gradina Ta?

Te gândești să-ți decorezi grădina? O alee în stil japonez poate fi varianta potrivită.

Cărarea tip pas japonez este o alegere elegantă care își poate găsi locul în orice tip de grădină, de la cele tradiționale, până la cele contemporane.

Nu știi ce înseamnă mai exact pas japonez?

Pasul japonez este reprezentat de plăci de piatră subțire, de diferite dimensiuni și modele. Se montează discontinuu, cu distanțe relativ egale între ele, creând o alee discretă și elegantă, fără să strice pajiștea sau gazonul.

La STAR STONE găsești dale pas japonez în formă rotundă și semilună. Materialul din care sunt confecționate este ardezia și au o dimensiune unică de 50×50 de centimetri și o grosime de 4,5 centimetri.

După cum observi, nu sunt foarte mari, ca dimensiune, oferind astfel o doză de rafinament grădinii tale.

În ceea ce privește culorile, deocamdată sunt disponibile doar 3 culori: beige, smoke și noche. Toate trei sunt culori neutre care s-ar potrivi perfect în grădina ta.

Greutatea lor variază între 13,8 și 17,2 kilograme per bucată. Însă în ciuda acestui fapt, sunt foarte ușor de montat. Și în continuare îți voi da câteva sfaturi referitoare la…

Montare

Pasul japonez pentru grădina este destul de ușor de montat pe gazon și nu necesită un efort prea mare, dar totuși trebuie să te asiguri că le așezi în mod corect.

Atenție! Distanța dintre plăci contează. Dacă le montezi prea aproape una de alta, acest lucru îți poate crea o stare de încetinire atunci când pășești; însă dacă le îndepărtezi senzația se schimbă total, oferindu-ți, parcă, un plus de libertate.

Pentru o plimbare liniștită și plăcută prin grădină, distanța optimă dintre plăci este de aproximativ 50-60 cm. Pentru o estimare cât mai corectă, măsurarea distanței dintre dalele pas japonez trebuie făcută începând din mijlocul plăcii.

În locul unde vrei să montezi o placă trebuie să faci în pământ o adâncitură egală cu grosimea plăcii plus încă 5 cm. Așadar, pentru plăcile noastre, se recomandă săparea unei adâncituri de aproximativ 10 cm. În orificiul obținut torni nisip și apoi așezi placa. Acest lucru va impedica placa să se scufunde prea mult în sol pe viitor.

dale pavaj pas japonez

Avantajele plăcilor pas japonez

Pe lângă practica și estetica pe care le oferă, dalele pas japonez, mai au și câteva avantaje, pe care este bine să le iei în considerare în momentul în care trebuie să faci alegerea finală.

În primul rând, la STAR STONE, oferim numai produse premium, pavaje de calitate superioară și cu un aspect apropiat de cel al pietrei naturale pentru ca acestea să se integreze armonios în colțul de natură în care tu și cei dragi inimii tale vă răsfățați zi de zi.

În al doilea rând, dalele pas japonez sunt antiderapante. Astfel, nu trebuie să îți faci griji dacă ajungi acasă după o zi ploioasă, sau iarna dupa ce ai curățat aleea de zăpadă că există periocolul ca tu sau alți membri ai familiei tale să alunecați.

În același timp, sunt rezistente la îngheț așa că nu se vor sparge și nici nu se vor crăpa.

În al treilea rând, aceste plăci se pot monta atât în exterior cât și în interior, aspectul lor permițând acest lucru.

Așadar dalele pas japonez reprezintă un element de decor unic și pentru curte dar și un element de design inedit pentru interiorul casei tale. Dacă vrei să le foloseșți în interior, nu-ți face griji, pavajele nu necesită o întreținere specială și sunt foarte ușor de curățat.

În plus, pentru a te convinge de calitatea lor, toate pavajele STAR STONE vin la pachet și cu o garanție de 5 ani.

Ai în plan să mergi să vezi oferta de dale pas japonez la Hornbach sau Dedeman? Bună idee. Este bine să știi că, poți găsi produsele STAR STONE atât în Hornbach Timișoara cât și în magazinele Dedeman din întreaga țară. Descoperă aici întreagă listă de distribuitori ai produselor noastre, pentru a identifica, cu ușurință cel mai apropiat distribuitor la care poți apela.

Rezistența dalelor pas japonez

Pavajele pas japonez de la STAR STONE sunt de 3 ori mai rezistente decât cele formate din beton turnat.

De ce? Pentru că sunt produse vibrocomprimate și au caracteristici superioare rocilor naturale calcaroase, atât în ceea ce privește rezistența mecanică, de uzură cât și în privința absorbției de apă.

Culoare și textura însă, sunt foarte asemănătoare pietrei naturale, reproducând cu acuratețe deosebit de mare chiar și cele mai fine detalii. Astfel, combinând rezistența superioară și estetica deosebită, se obține o suprafață unică, cum numai la STAR STONE poți găsi.

Așadar nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți chiar acum câteva dintre pavajele noastre premium și înfrumusețează-ți gradina.

Pentru detalii poți merge fie la unul dintre distribuitorii noștri din orașul tău sau… ne poți contacta direct pentru a obține informații, idei și sfaturi “chiar de la sursă”. 🙂

Caramida aparenta - Old Brick

Cărămida aparentă și eleganța luxului

Cărămida aparentă este unul dintre puținele materiale de construcții care, pe lângă rolul său practic, reușește în mod excepțional să joace și un rol estetic fericit care adaptează frumusețea și sensibilitatea clasicului acestei lumi dinamice.

Dale de Pavaj - Athos - 04

5 recomandări pentru a te bucura de pavaj cât mai mult timp

Dalele de pavaj pentru amenajarea curții sunt din ce în ce mai utilizate tocmai datorită faptului că răspund simultan tuturor acestor cerințe. Pavajul rezistă foarte bine în timp, mai ales dacă ții cont de câteva recomandări esențiale.

casa-bambus-bar-1

Arhitectură durabilă: casa din bambus

Una dintre regulile de baza ale arhitecturii durabile este folosirea unor materiale de constructie a caror productie si transport sa se faca cu un consum minim de energie, adica a unor resurse naturale locale

logo-star-stone-h50

Ce oferim

 • Livrare în toată țara
 • Estimare gratuită
 • Asistență în alegerea produsului potrivit
 • Gamă largă de produse
 • Garanția calității 100%
 • Peste 150 de distribuitori
 • Certificări ISO-14001 și ISO-9001
 • Garanție 5 ani!
 • Suntem producători
 • Termene de livrare scurte
 • Linie de fabricație modernă

Sediul central și producția
417345 - Nojorid nr. 570, Oradea
Jud. Bihor, ROMÂNIA

+40259422088
+40359422288

Luni - Vineri - 08.30 - 17.00
Sâmbătă - 09.00 - 13.00

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551