Avantajele produselor STAR STONE

Nu toate pavajele sunt la fel!
La suprafață pot arăta la fel dar în fond sunt diferite

Despre STAR STONE

Mai multe detalii despre compania noastra

De ce să alegeți STAR STONE

Asigurati-va ca luati decizia corecta.

Garanția calității STAR STONE

Suntem dedicati satisfacerii clientilor nostri.

Produse din piatră compozită

Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data.

comparatie-dale-pavaj-star-stone

Costuri inițiale 60%

Costuri moderate
Forme uniforme pot fi instalate pe pat de nisip si agregat de baza compactat. Sunt gata de utilizare imediat. Pot fi instalate de catre proprietar. Dalele de pavaj dureaza zeci de ani.

Întreținere 95%

Costuri de intretinere scazute
Produsele STAR STONE nu necestita o intretinere speciala, nu sunt necesare actiuni repetate an de an. Dalele patate sau rupte pot fi usor înlocuite.

Deszăpezire 100%

Suprafata neteda permite indepartarea zapezii usor. Pavelele de culoare inchisa ajuta la topirea zapezi mai repede.

Aspect 100%

Dale piatra compozita (beton) ofera o gama larga de finisaje, suprafete netede, texturi spectaculoase, disponibile in mai multe culori, forme, modele si dimensiuni pot complementa stilul arhitectural al casei dumneavoastra.

Rezistență la îngheț dezgheț 100%

Unitati de densitate mare rezistente la compresiune, precum si ciclurile de inghet-dezghet si saruri. Pavelele sunt mai puternice decat cele ordinare sau amprentate de beton.

De ce să alegeți produsele STAR STONE?

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.