Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1. Cine suntem

STAR STONE SA este o firmă cu capital privat 100% românesc, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton si ipsos.

2. Date personale pe care le prelucrăm

STAR STONE SA este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume, prenume
  • Email
  • Telefon
  • Companie
  • Județ
  • Localitate
  • Descriere proiect
  • Activitate online

3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru următoarele prelucrări:

În temeiul legal al interesului legitim al STAR STONE SA de a vă răspunde mesajelor dvs din formularul de contact și din paginile de produs:

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea personaliza adresarea.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la mesaj
  • Telefon – numărul de telefon îl folosim pentru a vă răspunde mai rapid la mesaj
  • Companie – pentru a putea identifica dacă ați mai lucrat cu noi
  • Județ, Localitate – pentru a ști ce parteneri și ce persoane cu responsabilități de vânzare regională putem implica pentru a vă ajuta
  • Descriere proiect – această informație ne ajută să identificăm cele mai bune produse ale noastre care vă pot fi de folos

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Comportament online

  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri.

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei STAR STONE SA situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în Olanda pe serverele Siteground, ce acționează în calitate de persoană împuternicită pentru STAR STONE SA.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Collect.Chat INC care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru STAR STONE SA, oferind serviciul de gestionare a chat-ului. Collect.Chat INC este o companie din Statele Unite. Conformitatea transferului internațional de date cu caracter personal este asigurată de acordul Standard Contractual Clauses semnat între Collect.Chat INC și STAR STONE SA.

Datele dumneavoastră personale pot ajunge și la partenerii noștri din România care se ocupă cu vânzarea produselor STAR STONE, în temeiul interesului legitim al STAR STONE de a se asigura că primiți cea mai bună asistență de vânzare. Aceștia acționează ca operatori de date cu caracter personal.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul mesajelor și ofertelor cerute vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare, dacă nu deveniți clientul nostru.

Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

Datele cu caracter personal care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail [email protected] Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.