Produsele STAR STONE, o alegere responsabilă

Sustenabilitate ecologică și socială

sustenabilitate

Sustenabilitate Ecologică

Produsele STAR STONE

Sustenabilitatea ecologică și socială descriu scopul de a proteja mediul înconjurător pentru generațiile viitoare prin protejarea climatului prin folosirea responsabilă a resurselor naturale și responsabilitate socială. Din păcate cantități importante de piatra naturală comercializate azi sunt produse în țările în curs de dezvoltare și sunt extrase din cariere în condiții care încalcă drepturile omului și prin poluarea masivă a aerului și a apelor. Cumpărând produsele prefabricare STAR STONE ești încrezător că folosești un produs care îndeplinește toate standardele etice.

Ecologic – Sustenabilitate – Amprentă CO2
-
Amprenta CO2 este măsurată prin impactul activităților umane asupra mediului înconjurător și anume în cantitatea de CO2 emisă în procesul de producție.

Reducerea transportului
-
Datorită faptului că produsele STAR STONE sunt cu până la 1/2 mai ușoare decât piatra naturală, rezultă o reducere masivă a numărului de transporturi.

Materii prime și agregate locale
-
Rezultă mai puține transporturi deoarece acestea sunt achiziționate local.

O bună izolare & Economie de Energie
-
Datorită proprietăților izolatoare excelente ale produselor ultraușoare STAR STONE.

Materiale Reciclabile
- 100% materiale reciclabile. Se pot folosi încă o dată în realizarea de produse, scutindu-ne de folosirea de materiale noi.

Durabilitatea Produsului
- Produsele STAR STONE sunt produse care necesită îngrijire minimă, nu se rup, macină sau ard.

Ambalarea Eficientă
– 100% ambalare reciclabilă
- Cantitate mică de energie consumată pentu ambalare și producere

despre-noi-10-ani

Sustenabilitate Socială

Produsele STAR STONE

STAR STONE produce pentru oameni, cu oameni. Aducem pe piață cele mai inovatoare produse la cea mai bună calitate, protejând totodată planeta pentru generațiile viitoare.

Globalizarea și constientizarea sporită a consumatorilor le-au atribuit companiilor mai multă responsabilitate în a se asigura că bunurile pe care le vând sunt fabricate în condiții de lucru sigure, la rate de plată corecte și cu respectarea drepturilor umane de bază a celor implicați în producție.