Produsele STAR STONE, o alegere responsabilă.

Sustenabilitate ecologică și socială.

sustenabilitate

Sustenabilitate Ecologică

Produsele STAR STONE

Sustenabilitate ecologica si sociala descriu scopul de a proteja mediu inconjurator pentru generatiile viitoare prin protejarea climatului prin folosirea responsabila a resurselor naturale si responsabilitate sociala. Din pacate cantitati importante de piatra naturala comercializate azi sunt produse in tarile in curs de dezvoltare si sunt extrase din cariere in conditii care incalca drepturile omului si prin poluarea masiva a aerului si a apelor. Cumparand produsele prefabricare STAR STONE esti increzator ca folosesti un produs pentru proiectele tale care indeplineste toate standardele etice.

Ecologic – Sustenabilitate – Amprenta CO2
-
Amprenta CO2 este masurata prin impactul activitatilor umane asupra mediului inconjurator si anume in cantitatea de CO2 emisa in prrocesul de productie.

Reducerea transportului.
-
Datorita faptului ca produsele STAR STONE sunt cu pana la 1/2 mai usoare decat piatra naturala rezulta o reducere masiva a numarului de transporturi.

Materii prime si agregate locale.
-
Rezulta mai putine transportui deoarece acestea sunt achizitianate local.

O mai buna izolare & Economie de Energie
-
Datorita proprietatilor izolatoare excelente ale produselor ultrausoare STAR STONE

Materiale Reciclabile
- 100% materiale reciclabile, se pot folosii inca o data in realizarea de produse, scutindu-ne de folosirea de materiale noi.

Durabilitatea Produsului
- Produsele STAR STONE sunt produse care necesita ingrijire minima, nu se rup, macina sau ard.

Ambalarea Eficienta
– 100% ambalare reciclabila
- Cantitate mica de energie consumata pentu ambalare si producere

despre-noi-10-ani

Sustenabilitate Socială

Produsele STAR STONE

STAR STONE produce pentru oameni cu oameni. Aducem pe piata cele mai inovatoare produse la cea mai buna calitate protejand totodata planeta pentru generatiile viitoare.

Globalizarea si constientizarea sporita a consumatorilor le-au atribuit companiilor mai multa responsabilitate de a se asigura ca bunurile pe care le vand sunt fabricate in conditii de lucru sigure, la rate de plata corecte si cu respectarea drepturilor umane de baza a celor implicati în productie.