Plasarea unei comenzi

Informații utile privind modalitățile de plasare a unei comenzi

Cât costă?

Dacă doriți o ofertă de preț pentru un singur tip de produs, alegeți produsul dorit și completați formularul din pagina acestuia.

Dacă doriți o ofertă de preț pentru mai multe tipuri sau modele, vă recomandăm completarea unei cereri de ofertă. Selectați modelele dorite, specificați cantitatea aproximativă și precizați datele de contact.

În cel mai scurt timp posibil o să fiți contactat de către unul dintre consilierii noștri pentru a vă comunica prețurile și pentru a vă oferi suportul necesar în procesul alegerii materialelor de care aveți nevoie.

Totodată puteți trimite o schiță sau un plan cu lucrarea pe care doriți să o faceți iar noi vom reveni cu o estimare de preț personalizată pe nevoile dumneavoastră.

Ce se întâmplă dacă vreau să-mi anulez comanda?

O puteți anula fără nici o problemă și veți primi o rambursare completă. În cazul în care comanda nu a fost expediată veți primi suma integrală înapoi. În cazul în care comanda a fost deja trimisă vom reține contravaloarea transportului.

Vor exista costuri suplimentare ascunse?

Nu, vom percepe suma exactă obținută în urma calculelor pentru materialele și produsele dorite. În eventualitatea în care intervin costuri suplimentare, veți fi informat de acestea în prealabil.

Pot vedea piatra înainte de a o cumpăra?

Da, puteți vedea toate produsele noastre. Vă rugăm să consultați locațiile noastre din pagina “Rețea de distribuție“. Majoritatea sunt pe stoc și astfel puteți vedea exact materialele pe care le cumparați. Vă rugăm să ne contactați pentru a fixa o întalnire.

Condiții de livrare

Gasiti informatii utile privind conditiile de livrare a unei comenzi. Raspunsul la intrebarile dvs. legate de livrare.

Întrebări frecvente

Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de activitatea companiei noastre și despre produsele STAR STONE

Termeni și condiții

Informații privind termenii și condițiile de plasare a unei comenzi și a condițiilor de livrare ale produselor noastre.