Despre STAR STONE

Povestea începe în 2007 ca o mică afacere cu 2 angajați, cu o producție de doar 15 mp/zi. Astăzi STAR STONE înseamnă o echipă formată din peste 100 de angajați și cu o producție de peste 1.000mp/zi de pavaje

Avantajele produselor STAR STONE

Tehnologiile încorporate în produsele noastre.

De ce să alegeți STAR STONE

Asigurați-vă că luați decizia corectă.

Garanția calității STAR STONE

Suntem dedicați satisfacerii clienților noștri.

QUDAL - QUALITY meDAL Romania Construction 2020/2021

STAR STONE - Piatra noastră e Beton!

Suntem încântați să vă aducem la cunoștință că produsele STAR STONE au reușit să obțină cel mai mare număr de voturi de la respondenți în cel mai nou studiu QUDAL - QUALITY meDAL Romania Construction 2020/2021 la următoarea întrebare:

“Numiți PRODUCĂTORUL DE PRODUSE DIN BETON ȘI BUNURI DIN BETON (PLĂCI, CUBURI, BORDURI, SCĂRI, PAVAJ, ETC.) care oferă cel mai înalt nivel al calității în România, potrivit experienței și opiniei dumneavoastră sau a persoanelor apropiate de dumneavoastră”

Felicitări pentru acest remarcabil succes - consumatorii din România v-au votat ca fiind numărul 1 la capitolul calitate în România! Ați depășit competitorii direcți și ați dovedit că sunteți cei mai buni pe piața din categoria de mai sus.

showroom-bucuresti

Showroom București

Explorați showroomul partener Ital Valsania din București, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr. 177

Gama de produse este variată, acestea sunt prezentate atât în interiorul showroomului cât și în curtea exterioară, cu dimensiuni generoase care reproduc cât mai bine o viitoare lucrare chiar și de dimensiuni mari

Nu puteți să ajungeți în showroom?

Nu vă faceți nici o problemă!
Puteți vedea în toate județele ambiente realizate cu produsele noastre pentru a alege ceea ce se potrivește mai bine lucrării dumneavoastră sau ne puteți contacta telefonic ori via email

despre-noi-10-ani

2007 > 2020 - 13 Ani de activitate

STAR STONE - Piatra noastră e Beton!

STAR STONE este o firmă cu capital privat 100% românesc, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton și ipsos. Activitatea de producție a început în anul 2007, reușind ca prin investiții permanente în personal și tehnologie să înregistrăm în timp o creștere constantă a cifrei de afaceri.

Toate produsele STAR STONE sunt proiectate și prototipate de echipa noastră de design și reprezintă alternativa reală la piatra naturală atât pentru placat cât și pentru pavat.

despre-noi-showroom-star-stone

Showroom STAR STONE Nojorid

Explorați showroomul creat special pentru dumneavoastră în localitatea Nojorid, lângă Oradea

Gama de produse este variată, acestea sunt prezentate atât în interiorul showroomului cât și în curtea exterioară, cu dimensiuni generoase care reproduc cât mai bine o viitoare lucrare chiar și de dimensiuni mari.

despre-noi-linia-productie-star-stone

Investim în viitorul companiei noastre

Suntem dedicați satisfacerii clienților noștri, de accea investim permanent în personal și tehnologie

Din dorința de a oferi partenerilor și clienților nostri produse și servicii de calitate, din data de 11 Mai 2016 STAR STONE are implementat și certificat sistemul de management al calității conform cerințelor standardului ISO 9001 :2015 de asemenea a sistemului de management al mediului, conform standardului ISO 14001 :2015. Certificarea a fost executată de organismul de certificare TÜV Rheinland Cert GmbH.

Intr-o economie ce functioneaza in conditiile impuse de piata unica europeana, calitatea produselor si a serviciilor este primul criteriu de selectie pe care clientii il vor avea in vedere. Nu poti deveni competitiv si credibil pe piata, daca firma si serviciile pe care le oferi nu au garantia calitatii.