Despre STAR STONE

Povestea începe în 2007 ca o mică afacere cu 2 angajați, cu o producție de doar 15 mp/zi. Astăzi STAR STONE înseamnă o echipă formată din peste 100 de angajați și cu o producție de peste 1.000mp/zi de pavaje

Avantajele produselor STAR STONE

Tehnologiile încorporate în produsele noastre.

De ce să alegeți STAR STONE

Asigurați-vă că luați decizia corectă.

Garanția calității STAR STONE

Suntem dedicați satisfacerii clienților noștri.

QUDAL - QUALITY meDAL Romania Construction 2020/2021

STAR STONE - Piatra noastra e Beton!

Suntem încântati să vă aducem la cunostinta că produsele STAR STONE au reușit să obțină cel mai mare număr de voturi de la respondenți în cel mai nou studiu QUDAL - QUALITY meDAL Romania Construction 2020/2021 la următoarea întrebare:

“Numiți PRODUCĂTORUL DE PRODUSE DIN BETON ȘI BUNURI DIN BETON (PLĂCI, CUBURI, BORDURI, SCĂRI, PAVAJ, ETC.) care oferă cel mai înalt nivel al calității în România potrivit experienței și opiniei dumneavoastră sau a persoanelor apropiate de dumneavoastră:”

Felicitări pentru acest remarcabil succes - consumatorii din România v-au votat ca fiind numărul 1 la capitolul calitate în România! Ați depășit competitorii direcți și ați dovedit că sunteți cei mai buni pe piața din categoria de mai sus.

showroom-bucuresti

Showroom București

Explorați showroomul partener Ital Valsania din București, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr. 177

Gama de produse este variata, acestea sunt prezentate atat in interiorul showroomului cat si in curtea exterioara, cu dimensiuni generoase care reproduc cat mai bine o viitoare lucrare chiar si de dimensiuni mari

Nu puteți să ajungeți în showroom?

Nu va faceti nici o problema!
Puteti vedea in toate judetele ambiente realizate cu produsele noastre pentru a alege ceea ce se potriveste mai bine lucrarii dumneavoastră sau ne puteti contacta telefonic ori email

despre-noi-10-ani

2007 > 2020 - 13 Ani de activitate

STAR STONE - Piatra noastra e Beton!

STAR STONE este o firma cu capital privat 100% romanesc, avand ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton si ipsos. Activitatea de productie a inceput in anul 2007, reusind ca prin investitii permanente in personal si tehnologie sa inregistram in timp o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Toate produsele STAR STONE sunt proiectate si prototipate de echipa noastra de design si reprezinta alternativa reala la piatra naturala atat pentru placat cat si pentru pavat.

despre-noi-showroom-star-stone

Showroom STAR STONE Nojorid

Explorați showroomul creat special pentru dumneavoastră în localitatea Nojorid, lângă Oradea

Gama de produse este variata, acestea sunt prezentate atat in interiorul showroomului cat si in curtea exterioara, cu dimensiuni generoase care reproduc cat mai bine o viitoare lucrare chiar si de dimensiuni mari.

despre-noi-linia-productie-star-stone

Investim in viitorul companiei noastre

Suntem dedicati satisfacerii clientilor nostri, de accea investim permanent in personal si tehnologie.

Din dorinta de a oferi partenerilor si clientilor nostri produse si servicii de calitate, din data de 11 Mai 2016 STAR STONE are implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO 9001 :2015 de asemenea a sistemului de management al mediului, conform standardului ISO 14001 :2015. Certificarea a fost executata de organismul de certificare TÜV Rheinland Cert GmbH.

Intr-o economie ce functioneaza in conditiile impuse de piata unica europeana, calitatea produselor si a serviciilor este primul criteriu de selectie pe care clientii il vor avea in vedere. Nu poti deveni competitiv si credibil pe piata, daca firma si serviciile pe care le oferi nu au garantia calitatii.