Cum se montează capacele de stâlp și interval gard
Capacele de stâlp gard și capacele de interval gard STAR STONE se pot monta prin fixare cu adeziv

Cărămidă aparentă

Cum se montează cărămida aparentă STAR STONE

Dale de pavaj

Cum se montează dalele de pavaj STAR STONE

Piatră decorativă

Cum se montează piatra decorativă de la STAR STONE

Instrucțiuni pentru montaj prin fixare cu adeziv pentru capacele de stâlp gard și capacele de interval gard STAR STONE

Citiți urmatoarele instrucțiuni înainte de a începe montarea: - Curățați suprafețele care urmează a fi placate pentru o aderență mai bună a adezivului. În cazul în care suprafața care urmează a fi placată este lucioasă sau netedă, aceasta trebuie șlefuită cu hârtie abrazivă. - Suprafețele vechi se verifică dacă au o rezistență corespunzătoare pentru a suporta placarea. Dacă prezintă denivelări mai mici de 5 mm se repară în prealabil cu adeziv. - Suprafețele se curăță de praf , murdărie , urme de grăsime sau vopsea și se degresează. Dacă suprafețele sunt acoperite de mucegai sau ciuperci, acestea se curăță și se tratează cu produse specifice. - Înainte să începeți montarea accesoriilor pentru gard, tăiați cu un flex cu disc diamantat picurătorul la 1-2 cm distanță de margine. - Recomandăm folosirea unui adeziv alb de exterior. - Montați intervalele de gard cu un rost de dilatare între 5 și10 mm. - Recomandăm montarea plăcilor la temperaturi cuprinse între 5°C și 25°C. Ploaia trebuie evitată.  
Se verifică planeitatea zidului sau a stâlpilor de gard . În cazul în care sunt denivelări de până în 5-10 mm acestea se repară în prealabil cu adeziv, iar în cazul în care denivelările sunt mai mari, încărcarea suplimentară se face cu mortar pentru a reduce consumul excesiv de adeziv. montaj accesorii gard montaj accesorii gard
Se măsoară cu atenție distanța dintre stâlpi pentru a potrivi piesele astfel încât tăieturile să fie făcute în dreptul acestora pentru a evita un aspect inestetic.
Capacele de interval de gard care necesită ajustare pot fi tăiate la dimensiunile dorite folosind un flex cu disc diamantat continuu sau mașină de tăiat cu apă. Pentru colțuri recomandăm ca debitarea să se facă la unghi 45 de grade. montaj accesorii gard
Înainte să începem montajul capacelor de stâlp sau a celor de interval de gard tăiați cu un flex cu disc diamantat de piatră sau beton picurătorul la 1-2 cm distanță de margine.
Conținutul sacului trebuie turnat într-un recipient cu o cantitate măsurată de apă curată (7,5 litri de apă Ia un sac de 25 kg). Amestecarea se face energic, de preferință mecanic, până Ia obținerea unui amestec cremos, omogen, ușor prelucrabil. Se lasă în repaus 5 minute după care se amestecă din nou energic. Timp de punere în operă: aproximativ 2,5 ore.
Întindeți adezivul cu ajutorul unei gletiere pe spatele fiecărei piese. În acest mod asigurați un contact perfect între placă și adezivul întins pe suprafața de placat. Plăcile pot fi debitate în funcție de nevoie folosind un flex cu disc diamantat continuu sau mașină de tăiat cu apă. montaj accesorii gard În același mod întindeți adezivul pe partea inferioară a plăcii. montaj accesorii gard
Reajustarea poziției trebuie să se realizeze în maxim 20 minute de la placare sau ținând cont de specificațiile de pe ambalajul adezivului. Folosiți un ciocan din cauciuc pentru a lovi ușor plăcile asigurând o lipire cât mai bună a adezivului de pe placă cu cel de pe perete. Nu folosiți ustensile care pot ciobi sau rupe plăcile.
Verificați de fiecare dată planeitatea montajului cu ajutorul unui boloboc.
Rosturile de dilatare au un rol important în rezistența la intemperii a lucrării și recomandăm ca acestea să fie realizate cu ajutorul unor distanțiere, de aproximativ 5-10 mm. montaj accesorii gard Rostuirea capacelor de interval de gard se va realiza folosind un chit de rost de exterior, de granulație mare. Aplicarea chitului de rost se realizează cu ajutorul unui instrument special pentru rostuit sau a unei pungi de rostuit. Este important să țineți cont de introducerea chitului de rost până la o adâncime de două treimi din grosimea produsului pentru a-i oferi o rezistență sporită și evitarea fisurilor în timp. Surplusul rezultat în urma rostuirii se va îndepărta cu ajutorul unei mistrii și se va șterge cu un burete umed. montaj accesorii gard Folosiți bandă adezivă de hârtie pentru protejarea muchiilor pieselor care urmează a fi rostuite.

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafață pot arăta la fel, dar în fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data. Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

De ce sa alegeti produsele STAR STONE

Tehnologii incorporate in produsele noastre

ico-star-stone-power

01. Star Stone - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. Star Stone - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. Star Stone - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.