Intretinerea si ingrijirea produselor

Recomandari STAR STONE cu privire la intretinere si ingrijirea produselor

Atentie!

Inainte de montarea produselor cititi urmatoarele recomandari cu privire la intretinerea si ingrijirea produselor

Informatii Generale

impermeabilizant-piatra-starstone

Impermeabilizant Hidrofug

Impermeabilizantul oferit este un produs pe baza de solventi organici, fiind un repelent folosit cu succes impotriva apei si murdariei atat pentru aplicatii interne cat si externe. Este usor de folosit, avand o aplicabilitate larga in special pentru suprafetele din pietre naturale poroase, calcare, koto, teracota, caramida, gresii, alte materiale de constructii precum dale de beton, pavele, cubeti, etc. Protejeaza in principal impotriva apei, prafului, monoxidului de carbon, etc. In urma aplicarii asigura o protejare spre interior a porilor intre 4-20 mm asigurand protectia pietrei timp indelungat. Nu modifica aspectul natural, nu produce aglomerari, urme sau halouri. Protectia impotriva acizilor este limitata.

Mod de Folosire

Inainte de aplicare suprafata lustruita trebuie curatata si uscata. Se aplica cu peria, roller, pulverizator, pasla evitandu-se excesul de produs. Se aplica un strat uniform pentru a asigura o penetrare completa. Pe suprafetele foarte poroase se recomanda aplicarea a doua tratamente la un interval de 12-24 ore.

Instructiuni de Folosire

Produsul se aplica ca atare. Nu se aplica pe suprafete murdare si unde temperatura este sub 10 grade C. Inainte de utilizarea produsului se recomanda citirea cu atentie a fisei produsului si efectuarea unei probe de siguranta pe o suprafata mica, pentru a determina daca efectul produsului este cel dorit. Nu se mananca si nu se bea in timpul aplicarii produsului. De asemenea se asigura o buna ventilare a spatiului in care se aplica produsul. Cu un litru de produs se poate acoperi o suprafata intre 8-10 mp de piatra.

Pastrare

Produsul se pastreaza in ambalajul original, bine inchis. Nu se expune la temperaturi inalte, in timpul aplicarii nu se lucreaza cu foc, produsul fiind inflamabil. Nu se lasa la indemana copiilor.

Compozitie

Substanta lichida, volatila, in general incolora cu miros de hidrocarburi aromatice, contine derivati ai industriei petroliere. Iritant pentru ochi. Inhalarea de vapori poate cauza somnolenta sau ameteli.

Masuri de Protectie si Ajutor

Folosirea salopetelor sau echipamentului de lucru. In cazul inghitirii produsului se recomanda de urgenta consultarea unui medic.. Pentru piele se recomanda spalarea cu apa si sapun (efectul asupra pielii este cu toxicitate redusa).

ATENTIE:

Aplicarea, utilizarea, manevrarea si pastrarea produselor achizitionate intra exclusiv in responsabilitatea cumparatorului. Asistenta noastra tehnica acordata oral sau in scris nu va absolva de testarea produselor personal spre validarea lor in scopurile si procedurile vizate de D-voastra. Folositi echipament de protectie adecvat. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi la temperaturi de sub +10°C.

Domenii de utilizare

Pentru impregnarea suprafetelor circulabile si de perete din pietre naturale, din caramida, din tigla sau din calcar, pentru Imbunatatirea aspectului estetic si protectia contra intemperiilor. Se poate utiliza pentru suprafete exterioare si interioare vechi sau noi. Balsamul de piatra se poate utiliza doar la tratarea suprafetelor absorbante. Produsul nu este util pentru completarea sau Inlocuirea hidroizolatiei, nu este recomandata utilizarea lui In caz de presiune a apei.

Ambalaj, depozitare, garantie

In bidon metalic de 5 litri. Depozitare: La un loc bine Inchis, uscat, racoros In ambalaj original.

Solutia prezinta pericol de Inghet!

Termenul de garantie al depozitarii

In conditiile de depozitare prevazute, 12 luni de la data fabricatiei.