Întreținerea și îngrijirea produselor

Recomandări STAR STONE cu privire la întreținerea și îngrijirea produselor

Atenție!

Citiți următoarele recomandări cu privire la întreținerea și îngrijirea produselor înainte de a începe montare lor

Impermeabilizant Hidrofug

Impermeabilizantul oferit este un produs pe bază de solvenți organici, fiind un repelent folosit cu succes împotriva apei și murdăriei atât pentru aplicații interne cât și externe. Este ușor de folosit, având o aplicabilitate largă în special pentru suprafețele din pietre naturale poroase, calcare, koto, teracotă, caramidă, gresii, alte materiale de construcții precum dale de beton, pavele, cubeți etc. Protejează în principal împotriva apei, prafului, monoxidului de carbon etc. În urma aplicării asigură o protejare spre interior a porilor între 4-20 mm asigurând protecția pietrei timp îndelungat. Nu modifică aspectul natural, nu produce aglomerări, urme sau halouri. Protecția împotriva acizilor este limitată.

Mod de folosire

Înainte de aplicare, suprafața lustruită trebuie curățată și uscată. Se aplică cu peria, roller, pulverizator, pâslă evitându-se excesul de produs. Se aplică un strat uniform pentru a asigura o penetrare completă. Pe suprafețele foarte poroase se recomandă aplicarea a două tratamente la un interval de 12-24 ore.

Instrucțiuni de folosire

Produsul se aplică ca atare. Nu se aplică pe suprafețe murdare și unde temperatura este sub 10 grade C. Înainte de utilizarea produsului se recomandă citirea cu atenție a fișei produsului și efectuarea unei probe de siguranță pe o suprafață mică, pentru a determina dacă efectul produsului este cel dorit. Nu se manancă și nu se bea în timpul aplicării produsului. De asemenea se asigură o bună ventilare a spațiului în care se aplică produsul. Cu un litru de produs se poate acoperi o suprafață între 8-10 mp de piatră.

Păstrare

Produsul se păstrează în ambalajul original, bine închis. Nu se expune la temperaturi înalte, în timpul aplicării nu se lucrează cu foc, produsul fiind inflamabil. Nu se lasă la îndemâna copiilor.

Compoziție

Substanță lichidă, volatilă, în general incoloră cu miros de hidrocarburi aromatice, conține derivați ai industriei petroliere. Iritant pentru ochi. Inhalarea de vapori poate cauza somnolență sau amețeli.

Măsuri de protecție și ajutor

Folosirea salopetelor sau echipamentului de lucru. În cazul inghițirii produsului se recomandă de urgență consultarea unui medic. Pentru piele se recomandă spălarea cu apă și săpun (efectul asupra pielii este cu toxicitate redusă).

ATENȚIE:

Aplicarea, utilizarea, manevrarea și păstrarea produselor achiziționate intră exclusiv în responsabilitatea cumpărătorului. Asistența noastră tehnică acordată oral sau în scris nu va absolvă de testarea produselor personal spre validarea lor în scopurile și procedurile vizate de dumneavoastră. Folosiți echipament de protecție adecvat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi la temperaturi de sub +10°C.

Domenii de utilizare

Pentru impregnarea suprafețelor circulabile și de perete din pietre naturale, din cărămidă, din țiglă sau din calcar, pentru îmbunătățirea aspectului estetic și protecția contra intemperiilor. Se poate utiliza pentru suprafețe exterioare și interioare vechi sau noi. Balsamul de piatră se poate utiliza doar la tratarea suprafețelor absorbante. Produsul nu este util pentru completarea sau înlocuirea hidroizolației, nu este recomandată utilizarea lui în caz de presiune a apei.

Ambalaj, depozitare, garanție

În bidon metalic de 5 litri. Depozitare: la un loc bine închis, uscat, răcoros și în ambalaj original.

Soluția prezintă pericol de îngheț!

Termenul de garanție al depozitării

În condițiile de depozitare prevăzute, 12 luni de la data fabricației.