Bolțari

Boltari finisati Traverstone BlockMai multe informații
Produs premium

Bolțari autoportanți finisați

Bolțarii Traverstone® Block sunt un produs monoblock de tip lego, cu ambele părți finisate, portant, care se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nud-fedeer.

Dale de pavaj

p-dale-pavaj-arvoreMai multe informații
Produs premium

Arvore

Dalele de pavaj modulare cu textură travertin Arvore pot fi folosite atât la interior cât și la exterior pentru amenajarea clădirilor, la placarea fațadelor, pereților interiori și exteriori

p-dale-pavaj-athosMai multe informații
Produs premium

Athos

Dalele de pavaj modulare cu textură travertin Athos pot fi folosite atât la interior cât și la exterior pentru amenajarea clădirilor, grădinilor, teraselor

p-dale-pavaj-traverstoneMai multe informații
Produs premium

Traverstone

Dalele de pavaj moderne, format generos 60x30 cu textură de travertin Traverstone, reprezintă soluția ideală pentru amenajarea teraselor, aleilor, grădinilor sau în jurul piscinelor

p-dale-pavaj-romaMai multe informații
Produs premium

Roma

Dalele cu textură marmură antichizată Roma sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curților sau a aleilor din grădini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement sau în jurul piscinei

p-dale-pavaj-athenaMai multe informații
Produs premium

Athena

Dalele de pavaj Athena - un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 30x15 centimetri, care vă permite să puneți în valoare și spațiile mai restranse din jurul locuinței și nu doar pe cele de mari dimensiuni.

p-dale-pavaj-star-brickMai multe informații
Produs premium

Star Brick

Dalele de pavaj Star Brick - un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 21x7 centimetri, care vă permite să puneți în valoare și spațiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele de mari dimensiuni.

p-dale-pavaj-forestMai multe informații
Produs premium

Forest

Lemnul reinterpretat în cea mai armonioasă și spectaculoasă formă adaptată epocii noastre. Dalele de pavaj Forest pot fi folosite la pavarea curților, teraselor, zone de agrement sau în jurul piscinei.

p-dale-pavaj-jerusalemMai multe informații
Produs premium

Jerusalem Stone

Dalele de pavaj Jerusalem Stone sunt inspirate din piatra naturală din carierele din jurul Ierusalimului și pot fi folosite atât la interior cât și la exterior la pavarea curților sau a aleilor din grădini și parcuri

p-dale-pavaj-orionMai multe informații
Produs premium

Orion

Dale de pavaj Orion, datorită formatului generos de 1 m lungime pe 0,5 m lățime, pot fi folosite atât la interior cât și la exterior la pavarea curților, teraselor, zonelor de agrement sau în jurul piscinei

p-dale-pavaj-pas-japonezMai multe informații
Produs premium

Pas japonez

Soluția ideală pentru aleea grădinii tale. Lespezi în formă rotundă sau semilună montate în iarbă pentru crearea de alei prin grădină

p-dale-pavaj-tactilMai multe informații
Produs premium

Tactile

Soluția ideală pentru amenajarea traseelor pentru nevăzători

p-dale-pavaj-accesorii-pavajMai multe informații
Produs premium

Accesorii pavaj

Borduri pentru pavaje, capace rigolă, borduri piscine etc.

Piatră decorativă

p-piatra-decorativa-traverstone2Mai multe informații
Produs premium

Traverstone - Travertin vein-cut

Piatra decorativă Traverstone oferă un finisaj deosebit și care reușește să îmbine cu succes teme contemporane și moderne pentru a obține rezultate de excepție.

piatra-decorativa-split-faceMai multe informații
Produs premium

Split Face - Travertin panelat

Oferă caldura, frumusețea și prestigiul unei pietre naturale dar este mult mai ușoară, simplu și rapid de montat decât vă imaginați!

Cărămidă aparentă

p-caramida-aparenta-oldbrickMai multe informații
Produs premium

Old Brick

Cărămida rustică Old Brick destinată decorării pereților interiori și exteriori ai casei, a șemineelor, a fântânilor sau a cramelor și beciurilor. Rostuirea se face extrem de ușor datorită grosimii reduse de aprox. 20 mm.

p-caramida-aparenta-masterbrickMai multe informații
Produs premium

Master Brick

O simplă tencuială nu colorează locul în care locuiești sau lucrezi și de aceea beneficiarii caută variante mai speciale pentru aceste suprafețe. Modelul Master Brick se poate pune în operă cu sau fără rosturi. Rostuirea se face extrem de ușor datorită grosimei reduse de aprox. 10 mm.

p-caramida-aparenta-artbrickMai multe informații
Produs premium

Art Brick

Transformă ordinarul în extraordinar. Cu ajutorul cărămizii aparente Art Brick puteți realiza ambiente moderne, spectaculoase. Rostuirea se face extrem de ușor datorită grosimii reduse de aprox. 15 mm.

p-caramida-aparenta-artbrickMai multe informații
Produs premium

Star Brick

Cărămida aparentă Star Brick cu aspect rustic este inspirată din cărămida veche folosită în orașele europene.

Borduri pentru piscine

p-borduri-piscina-roma-30Mai multe informații
Produs premium

Roma 30

Bordurile pentru piscine joacă un rol esențial în definirea piscinei dar sunt importante și pentru evitarea accidentelor datorită suprafeței antiderapante.

p-borduri-piscina-roma-15Mai multe informații
Produs premium

Piese speciale

Bordurile pentru piscine joacă un rol esențial în definirea piscinei dar sunt importante și pentru evitarea accidentelor datorită suprafeței antiderapante.

p-borduri-piscina-arvoreMai multe informații
Produs premium

Arvore

Bordurile pentru piscine joacă un rol esențial în definirea piscinei dar sunt importante și pentru evitarea accidentelor datorită suprafeței antiderapante.

Accesorii pentru gard, terasă, balcon, atic

cat-capace-stalp-gardMai multe informații
Produs premium

Capace stâlp gard

Capacele de stalp STAR STONE dau o notă elegantă și distinsă gardului. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.

capitelMai multe informații
Produs premium

Capitel stâlp gard

În afara aspectului spectaculos, utilitatea are un cuvant mare de spus, forma capacului este special proiectată pentru scurgerea optimă a apei.

Pervaz fereastră din piatră compozităMai multe informații
Produs premium

Pervaze ferestre

Realizate din material compozit de înaltă rezistență, reprezintă alternativa ideală pentru oricare tip de clădire de la cele rezidențiale la cele mai sofisticate birouri

cat-capace-interval-atic-royalMai multe informații
Produs premium

Capace interval gard, atic terasă, balcon - Royal

Forma rotundă conferă lucrării dumneavoastră un aspect unic, elegant și distins. Soluția ideală pentru acoperirea parapeților teraselor, balcoanelor și intervalelor de gard

cat-capace-interval-aticMai multe informații
Produs premium

Capace interval gard, atic terasă, balcon - Clasic

Pot fi folosite atât la terase și balcoane cât și pentru gard, dând o notă elegantă și distinsă proiectului. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.

Soluții pentru curățare, protecție și impermeabilizare

surfa_pore_cMai multe informații
Protecție & impermeabilizare

SurfaPore C

Protecție pentru impermeabilizarea suprafețelor poroase din ciment, piatră, zidărie și tencuieli

surfa_pore_mMai multe informații
Protecție & impermeabilizare

SurfaPore M

Protecție sporită pentru suprafețele poroase din marmură, granit, piatră și ciment împotriva pătrunderii apei și a grăsimilor

solutie_desalin_kMai multe informații
Soluție de curățare

DeSalin K

Curăță și îndepărtează resturile de vopsea și adeziv de pe suprafețele din: ciment, piatră, zidarii și tencuieli.

solutie_desalin_cMai multe informații
Soluție de curățare

DeSalin C

Curăță și restaurează suprafețele din: ciment, piatră, zidarie și tencuieli.

sol_desalin_amMai multe informații
Soluție de curățare

DeSalin AM

Curăță și previne mucegaiul, îndepărtează microorganismele, bacteriile și previne reapariția acestora pe suprafețele interioare și exterioare

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafață pot arăta la fel dar în fond sunt diferite

Există mai multe tipuri de dale pentru pavat și la prima vedere e posibil să nu fie evidente diferențele dintre ele. Când vine vorba de stabilitatea culorii și de rezistența structurală a fiecărui produs în parte, STAR STONE depășește concurența de fiecare dată.

Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atât in privința rezistenței mecanice, de uzură cât și în privința absorbției de apă. Culoarea și textura sunt inspirate din piatra naturală, reproducând cu mare acuratețe cele mai fine detalii ale acestora, rezultând astfel o suprafață unică.

De ce să alegi produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață