Dale de pavaj

Toate modelele de dale de pavaj STAR STONE

p-dale-pavaj-arvoreMai multe informații
Dale pavaj

Arvore

Dalele de pavaj modulare cu textura travertin Arvore pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori.

p-dale-pavaj-athosMai multe informații
Dale pavaj

Athos

Dalele de pavaj modulare cu textura travertin Athos pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, gradinilor, teraselor.

p-dale-pavaj-traverstoneMai multe informații
Dale pavaj

Traverstone

Dalele de pavaj moderne, format generos 60x30 cu textura de travertin Traverstone reprezinta solutia ideala pentru amenajarea teraselor, aleiilor, gradinilor sau in jurul piscinelor.

p-dale-pavaj-romaMai multe informații
Dale pavaj

Roma

Dalele cu textura marmura antichizata Roma sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-athenaMai multe informații
Dale pavaj

Athena

Dalele de pavaj Athena un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 30x15 centimetri, care va va permite sa puneti in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele de mari dimensiuni.

p-dale-pavaj-star-brickMai multe informații
Dale pavaj

Star Brick

Dalele de pavaj Star Brick un produs realizat pe dimensiuni mai reduse, de 21x7 centimetri, care va va permite sa puneti in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele de mari dimensiuni.

p-dale-pavaj-forestMai multe informații
Dale pavaj

Forest

Lemnul reinterpretat in cea mai armonioasa si spectaculoasa forma adaptata epocii noastre. Dalele de pavaj Forest pot fi folosite la pavarea curtilor, teraselor, zone de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-jerusalemMai multe informații
Dale pavaj

Jerusalem Stone

Dalele de pavaj Jerusalem Stone sunt inspirate din piatra naturala din carierele din jurul Ierusalimului pot fi folosite atat la interior cat si la exterior la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri.

p-dale-pavaj-orionMai multe informații
Dale pavaj XXL

Orion

Dale de pavaj Orion, datorita formatului generos de 1 m lungime pe 0,5 m latime pot fi folosite atat la interior cat si la exterior la pavarea curtilor, teraselor, zonelor de agrement, sau in jurul piscinei.

p-dale-pavaj-pas-japonezMai multe informații
Pas japonez

Pas japonez

Solutia ideala pentru aleea gradinii tale. Lespezi din forma rotundă sau semiluna montate in iarba pentru crearea de alei prin gradina.

p-dale-pavaj-tactilMai multe informații
Dale pavaj

Tactile

Solutia ideala pentru amenajarea traseelor pentru nevazatori

p-dale-pavaj-accesorii-pavajMai multe informații
Accesorii pavaj

Accesorii pavaj

Borduri pentru pavaje, capace rigola, borduri piscine etc.

Piatră decorativă

Toate modelele de piatră decorativă STAR STONE

cat-piatra-decorativaMai multe informații
Piatră decorativă

Split Face - Travertin panelat

Ofera caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale, dar este mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat decat va imaginati!

p-piatra-decorativa-traverstone2Mai multe informații
Piatră decorativă

Traverstone - Travertin vein-cut

Piatra decorativa traverstone ofera un finisaj deosebit cu muchii drepte care reuseste sa imbine cu succes teme contemporane si moderne pentru a obtine rezultate de exceptie.

Cărămidă aparentă

Toate modelele de cărămidă aparentă STAR STONE

p-caramida-aparenta-oldbrickMai multe informații
Cărămidă aparentă

Old Brick

Caramida rustica Old Brick destinata decorarii peretilor interiori si a peretilor exteriori ai casei dvs, decorarea semineelor, a fantanilor sau a cramelor si beciurilor. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimii reduse de aprox. 20 mm, recomandam rosturi generoase de la 7 la 12 mm.

p-caramida-aparenta-masterbrickMai multe informații
Cărămidă aparentă

Master Brick

O simpla tencuiala nu coloreaza locul in care locuiesti sau lucrezi, de aceea beneficiarii cauta variante mai speciale pentru aceste suprafete. Modelul Master Brick se poate pune in opera cu sau fara rosturi. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimei reduse de aprox. 10 mm.

p-caramida-aparenta-artbrickMai multe informații
Cărămidă aparentă

Art Brick

Transforma ordinarul in extraordinar. Cu ajutorul caramizii aparente Art Brick puteti realiza ambiente, moderne, spectaculoase. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimii reduse de aprox. 15 mm, recomandam rosturi de la 5 la 10 mm.

Borduri pentru piscine

Toate modelele de borduri pentru piscine STAR STONE

p-borduri-piscina-roma-30Mai multe informații
Borduri piscină

Roma 30

Bordurile pentru piscine, joaca un rol esential in definirea piscinei, fiind importante si pentru evitarea accidentelor datorita suprafetei antiderapante.

p-borduri-piscina-roma-15Mai multe informații
Piese speciale

Piese speciale

Bordurile pentru piscine, joaca un rol esential in definirea piscinei, fiind importante si pentru evitarea accidentelor datorita suprafetei antiderapante.

p-borduri-piscina-arvoreMai multe informații
Borduri piscină

Arvore

Bordurile pentru piscine, joaca un rol esential in definirea piscinei, fiind importante si pentru evitarea accidentelor datorita suprafetei antiderapante.

Accesorii pentru gard, terasă, balcon, atic

Toate tipurile și modelele de accesorii STAR STONE. Capace stâlp gard, capace interval gard, atic terasă, capitel stâlp gard, pervaze ferestre

cat-capace-stalp-gardMai multe informații
Produse premium

Capace stâlp gard

Capacele de stalp STAR STONE dau o nota eleganta si distinsa gardului. Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor.

cat-capitel-stalp-gardMai multe informații
Produse premium

Capitel stâlp gard

In afara aspectului spectaculos, utilitatea are un cuvant mare de spus, forma capacului este special proiectata pentru scurgerea optima a apei.

Pervaz fereastră din piatră compozităMai multe informații
Produse premium

Pervaze ferestre

Realizate din material compozit de inalta rezistenta reprezinta alternativa ideala pentru oricare tip de cladire de la cele rezidentiale la cere mai sofisticate birouri

cat-capace-interval-atic-royalMai multe informații
Produse premium

Capace interval gard, atic terasă, balcon - Royal

Forma rotunda confera lucrarii dvs, un aspect unic, elegant si distins. Solutia ideala pentru acoperirea parapetilor teraselor balcoanelor si intervalelor de gard.

cat-capace-interval-aticMai multe informații
Produse premium

Capace interval gard, atic terasă, balcon - Clasic

Pot fi folosite atat la terase si balcoane cat si pentru gard dand o nota eleganta si distinsa proiectului. Produsele sunt colorate si armate in masa, nemaifiind necesara vopsirea lor.

Nu toate pavajele sunt la fel!

La suprafata pot arata la fel dar in fond sunt diferite

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE este diferit. Cand vine vorba de stabilitatea culorii si de rezistenta structurala a fiecarui produs in parte, STAR STONE depaseste concurenta de fiecare data. Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mai mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

De ce să alegi produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.