Un gard are la bază, ca rol principal, definirea proprietății din punct de vedere legal. Însă nu trebuie să te limitezi doar la atât. Mai sunt și alte beneficii pe care, un gard, realizat după anumite criterii și folosind anumite tipuri de materiale, ți le aduce. Și despre acest lucru vom discuta în continuare.

Gardul care delimitează o proprietate privată este de obicei mult mai înalt și servește pentru a bloca accesul vizual din exterior, către proprietatea ta.

Mai mult. O curte închisă cu ajutorul unui gard contribuie la confidențialitate și la intimitatea familiei tale.

El te va ajuta de asemenea, să păstrezi la distanță intrușii - inclusiv animalele din cartier - și îți păstrează proprietatea ascunsă de ochii curioșilor.

Acesta este motivul pentru care mulți proprietari opteaza pentru un gard de dimensiuni mari.

Și dacă ai ajuns să citești acest articol pentru că, în acest moment te interesează să îți construiești un gard pentru curtea locuinței tale, probabil îți dorești să afli mai multe despre principalele tipuri de garduri existente pe piață, pentru a putea lua o decizie informată.

Ei bine, în continuare vom discuta despre un anumit tip de garduri, construite cu un efort minim, în sub 10% din timpul pe care, ți l-ar lua în mod normal, construcția unui gard din beton.

Sună prea bine ca să fie adevarat?

Este vorba despre un gard construit folosind bolțari. Însă nu orice tip de bolțari. Niște bolțari de gard cu aspect și design inovator.

Hai să vedem, ce face acești bolțari să fie atât de speciali și…

De ce sa alegi bolțari Traverstone pentru gardul locuinței tale

Gardul din bolțari este extrem de elegant și te cucerește prin simplitate și linii drepte.

Acesta are o structură unitară și poate fi folosit la amenajarea oricărei curți. În plus, poate fi găsit în multe variante coloristice și texturi.

STAR STONE a obișnuit cumpărătorii săi cu garanția calității produselor pe care le livrează. Traverstone Block beneficiază de o garanție de 10 ani. Asta înseamnă că plătești un preț corect pentru calitatea reală a produselor achiziționate de la noi.

Bolțarii finisați cu textură de travertin sunt o noutate în catalogul nostru de produse, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre avantajele lor.

Calitățile bolțarilor Traverstone

În primul rând, în ce manieră se prezintă acest produs?

Bolțarii Traverstone oferiți de STAR STONE sunt monoblock, de tip lego. Drept urmare montajul este rapid și foarte ușor de realizat. Bolțarii se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nut-feder.

Construcția gardului folosind acești bolțari din beton se poate încheia în numai două zile.

Totodată, costurile de manipulare sunt reduse radical, iar dacă tot vorbim de costuri, prețul este unul mai mult decât accesibil în raport cu calitatea acestuia.

De asemenea, se poate construi orice înălțime a gardului, se poate realiza cu ușurință orice design de gard, atât cu elemente de aluminiu, fier forjat, lemn, cât și un gard plin.

Un avantaj important, demn de menționat este acela că, acest tip de bolțar pentru gard, poate fi asamblat de persoane cu minime cunoștințe de montaj.

Produsul STAR STONE este gata finisat, ceea ce înseamnă că poți face economie la materialele de construcție și, în plus, acest fapt reduce numărul de manopere necesare.

Bolțarii de gard Traverstone sunt disponibili în 3 culori: alb, cenușiu și argintiu. Se poate monta în regim DIY (do it your self), astfel economisind banii plătiți unei echipe de montaj.

Un alt beneficiu al acestui produs este zgomotul redus, în momentul execuției lucrării.

Bolțarii au toate fețele vizibile finisate. Drept urmare, elimini costurile cu materialele de construcție: adeziv, amorsă, plasă de armare, piatră decorativă.

Vrei mai mult?

La finalizarea construcției locul rămâne curat, iar gardul este impecabil!

Folosind Bolțarii Traverstone, timpul de execuție este redus cu peste 90%.

Textura de travertin este un simbol al calității STAR STONE.

Travertinul este o piatră folosită încă din antichitate în construcții pentru aspectul inegabil, iar tu poți obține aspectul acesteia chiar pentru locuința ta!

Însă nu doar aspectul este cel care face diferența dintre produsul STAR STONE și produsele competitorilor, ci și rezistența sporită la diverse intemperii.

Textura de travertin a cucerit cu adevărat inimile tututor! Clienții STAR STONE beneficiază de o gamă completă de produse cu magnifica textură de travertin, de la dale de pavaj pentru exterior, la piatră decorativă pentru placarea pereților atât la exterior cât și la interior. Iar acum acest tip de textură este disponibilă și pentru gard, prin intermediul bolțarilor Traverstone!

Alege să cumperi un produs premium, care nu îți dă bătăi de cap și de care te poți bucura pe termen lung.

Valoarea proprietății tale va crește în mod considerabil

Textura de travertin oferă o notă de rafinament și eleganță.

Ce mai trebuie să știi despre acest tip de bolțari pentru gard este, că el a fost creat de o echipă multinațională în decursul a doi ani de cercetări.

Estetica finală deosebită, montajul fără rosturi, îmbinările perfecte, minimizarea greșelilor de montaj și a erorilor umane, posibilitatea de montaj a unei porți de acces auto, dar și pietonal... toate acestea fac din bolțarii din beton produși de STAR STONE un PRODUS PREMIUM!

Produs unic pe piață, bolțarii de gard Traverstone vor stârni invidie celor care te vizitează iar pe tine te vor face să fii mândru și să îți spui încă o dată că ai făcut o alegere înțeleaptă de fiecare dată când privești spațiul verde al grădinii tale, delimitat de eleganța noului gard.

Aceștia sunt proiectați pentru armaturi de fier cu diametrul de 8-12 mm. Astfel se elimină tăieturile inestetice, se pastrează integritatea produsului. De asemenea, se elimină manoperele periculoase (precum tăierea cu flexul), șlefuirea, praful și mizeria, iar manoperele necesare sunt reduse.

Produsul STAR STONE nu prezintă scurgeri de beton de armare.

Toate piesele gardului din bolțari Traverstone se completează perfect, au aceeași culoare, dimensiuni ideale adaptate produsului, iar pachetul de care te bucuri este unul complet. Și un alt aspect important este acela că se pot achiziționa toate simultan și din același loc.

Beneficiile pe care ți le garantează noul produs livrat de STAR STONE vin în întâmpinarea ta, din respect pentru timpul și banii tai, pentru a-ți asigura confortul și siguranța locuinței, mai rapid, cu efort mai mic și mai puține bătăi de cap.

Cu STAR STONE transformi locuința ta într-un cămin și îți pui amprenta asupra designului final prin alegerea modelelor dorite.

Pentru mai multe informații legate de bolțarii Traverstone contacteaza-ne direct aici.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.