Ai în plan să-ți construiești o piscină frumoasă și aspectoasă, care să constitue punctul de atracție principal, în după-amiezile calde în care te răsfeți alături de familia ta… sau poate locul central pentru petrecerile pe care le organizezi împreună cu prietenii tai?

Bordura reprezintă un detaliu important. Imediat după culoarea splendidă de albastru transparent a apei, ceea ce îți sare în ochi este bordura piscinei.

Ea poate fi realizată din ciment turnat, din dale de beton, cărămizi, piatră naturală sau chiar din lemn. Și dacă, alegerea materialului din care vei realiza bordura piscinei reprezintă o opțiune personală, ai mare grijă ca, indiferent ce alegi, materialul respectiv să aibă 3 caracteristici:

  • să fie impermeabilizat - pentru a nu fi deteriorat în timp, de apă
  • să fie antiderapant - pentru a evita accidentele la piscină (trebuie evitate cu orice preț suprafețele lucioase)
  • să aibă muchiile/marginile rotunjite - pentru a evita rănirea/zgârierea persoanelor care folosesc piscina

Principalele 4 criterii după care trebuie să alegi bordura piscinei sunt: rezistența (la clor, acizi, sare etc.), siguranța, confortul la călcare și aspectul ei.

La STAR STONE găsești câteva modele borduri special gandite pentru a delimita cu precizie spațiul alocat piscinei tale. Astfel vei reuși să-ți creezi colțul de rai mult dorit chiar în curtea casei tale.

Bordura Roma 30

Unul dintre cele mai căutate și utilizate modele pentru borduri de la STAR STONE este bordura pentru piscină Roma 30. Textura suprafețelor calcaroase este acoperită cu un strat antiderapant special, care ajută la prevenirea accidentelor.

După cum știi, mereu suprafața din jurul piscinei este umedă și pot apărea foarte ușor accidente dacă alergi în zonele respective sau nu pășești cu atenție. Este foarte periculos mai ales pentru copii, care poate nu realizează ceea ce se poate întâmpla.

Astfel, noi îți oferim un plus de siguranță prin intermediul texturii și geometriei acestor borduri pentru piscină.

Aceste plăci se pot găsi în 2 dimensiuni, de 50x30 sau de 30x15, în funcție de modelul sau designul pentru care vrei să optezi pentru piscina ta.

Greutatea acestor plăci variază, bineînțeles și în funcție de dimensiuni, astfel o dală de pavaj Roma 30 are o greutate între 4 kilograme și 15 kilograme per bucată.

În ceea ce privește culorile, noi îți oferim această bordură doar pe culoarea smoke, fiind o culoare clasică și neutră care se potrivește la orice tip de piscină, indiferent de culoarea casei sau a restului aranjamentelor din grădina ta.

Roma 30 este o bordură recomandată în general pentru piscinele ovale, însă am avut și clienți care au ales să folosească, calitățile acestor borduri și în jurul unor piscine dreptunghiulare.

Dacă deja te-ai hotărât și vrei să-ți comanzi acest tip de bordură pentru piscina ta, noi îți punem la dispoziție paleți de 60 de bucăți sau de 275 de bucăți, în funcție de dimensiunea piscinei dorite, pentru ca dimensiunea ei să se integreze perfect în peisajul grădinii tale.

Nu-ți face griji în privința transportului. Indiferent unde locuiești în România, cei peste 300 distribuitori pe care îi avem la nivel național sunt gata să îți sară în ajutor și să-ți livreze comanda de borduri de piscină chiar la ușa casei tale, în cel mai scurt timp posibil.

Bordura pentru piscină cu textură travertin – Arvore

Bordurile pentru piscină Arvore sunt realizate din piatră compozită și au textură de travertin. Bineînțeles, suprafața antiderapantă nu poate lipsi. Siguranța ta este pentru noi, pe primul loc!

Acest model este disponibil într-o dimensiune unică, și anume de 50x32x3, iar greutatea plăcilor este de 9,4 kilograme pe metru pătrat.

De data aceasta însă, pe lângă culoarea smoke, la bordura Arvore îți punem la dispoziție și culoarea alb, bej sau noche. Toate sunt culori neutre, care pot fi combinate foarte ușor cu orice fel de decorațiuni.

Cum dimensiunile și greutatea sunt unice, așa va fi și paletizarea. Astfel, îți oferim paleți de 90 de bucăți.

Piese speciale

Ne-am gândit la toate, așa că îți oferim și câteva piese speciale pentru bordura piscinei tale, în caz că vrei să alegi un design mai aparte, în construirea acesteia. Partea cea mai bună este că, dimensiunile lor variate, îți vor permite să creezi orice model de piscină îți dorești.

Greutatea variază și ea, având o medie de 12-16 kilograme per bucată. În ceea ce privește paletizarea, îți punem la dispoziție paleți de 40 de plăci antiderapante.

Descoperă toate piesele speciale pe care ți le oferim aici.

Și dacă, modelele noastre te trimit cu gândul la bordurile pentru piscină din Dedeman pe care le-ai vazut atunci când ai vizitat magazinul, nu e doar o coincidență. Dedeman este distribuitor al produselor STAR STONE. Așadar, poți lua bordurile dorite dar și alte pavaje sau cărămidă decorativă produsă în fabrica noastră din Nojorid de la cel mai apropiat magazin Dedeman.

Asta pentru că, la STAR STONE încercăm să îmbinăm calitatea, prețul, siguranța dar și accesibilitatea, pentru a-ți oferi produse de o calitate înaltă în cel mai scurt timp.

Produsele noastre dispun și de câteva „tehnologii” încorporate: Power, Protect, Clean și Real.

Pe scurt, plăcile noastre:

  • asigură o rezistență de neegalat,
  • o armare tridimensională care elimină posibilele crăpături și fisuri, crescând rezistența la uzură și îngheț,
  • sunt foarte ușor de curățat datorită materialului și
  • oferă o estetică deosebită și naturală.

Vezi aici lista noastră de distribuitori și cumpără borduri pentru piscina ta de la cel mai apropiat magazin care vinde produse STAR STONE.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.