Nu exagerăm dacă afirmăm că piatra decorativă poate fi considerată amprenta arhitecturală a generației noastre, a începutului de secol XXI. Dacă perioada renascentistă a lăsat moștenire clădiri de patrimoniu cu valoare culturală inestimabilă, aceasta se datorează în primul rând elementelor arhitectonice deosebite. Astăzi, în aceeași manieră, piatra decorativă poate fi considerată o amprentă a designului arhitectural modern care scrie istorie cu ajutorul clădirilor.

Pe lângă rolul deosebit pe care piatra decorativă îl joacă în estetica unei clădiri, mai există un avantaj de necontestat al acesteia: rezistența foarte bună în timp.

Când să alegi piatră decorativă pentru exterior

  • În primul rând, atunci când iubești eleganța și dorești să oferi o patină specială casei tale. Cu ajutorul pietrei decorative vei obține garantat un aspect estetic personal și deosebit.
  • În al doilea rând, dacă locuiești într-o zonă cu diferențe climatice puternice între anotimpurile cade și cele reci. Piatra decorativă este deosebit de rezistentă la ciclurile de îngheț – dezgheț!

Recomandare: piatra decorativă produsă de STAR STONE rezistă la minim 28 de cicluri de îngheț – dezgheț!

  • În al treilea rând, dacă îți dorești o locuință eco-friendly, piatra decorativă reprezintă o soluție excelentă. Procesul de fabricație a pietrei decorative este slab poluant.
  • Nu în ultimul rând, trebuie să știi că placarea cu piatră decorativă nu adaugă greutăți suplimentare construcției, astfel încât zidurile ridicate nu au nevoie de modificări structurale.

În concluzie, iată principalele avantaje pentru care merită să optezi în favoarea pietrei decorative.

Avantajele oferite de piatra decorativă de exterior

  • Rezistență mai mare decât cea a betonului turnat
  • Ușor de întreținut
  • Textură unică
  • Element de design care oferă personalitate casei tale

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.