Nu exagerăm dacă afirmăm că piatra decorativă poate fi considerată amprenta arhitecturală a generației noastre, a începutului de secol XXI. Dacă perioada renascentistă a lăsat moștenire clădiri de patrimoniu cu valoare culturală inestimabilă, aceasta se datorează în primul rând elementelor arhitectonice deosebite. Astăzi, în aceeași manieră, piatra decorativă poate fi considerată o amprentă a designului arhitectural modern care scrie istorie cu ajutorul clădirilor.

Pe lângă rolul deosebit pe care piatra decorativă îl joacă în estetica unei clădiri, mai există un avantaj de necontestat al acesteia: rezistența foarte bună în timp.

Când să alegi piatră decorativă pentru exterior

  • În primul rând, atunci când iubești eleganța și dorești să oferi o patină specială casei tale. Cu ajutorul pietrei decorative vei obține garantat un aspect estetic personal și deosebit.
  • În al doilea rând, dacă locuiești într-o zonă cu diferențe climatice puternice între anotimpurile cade și cele reci. Piatra decorativă este deosebit de rezistentă la ciclurile de îngheț – dezgheț!

Recomandare: piatra decorativă produsă de STAR STONE rezistă la minim 28 de cicluri de îngheț – dezgheț!

  • În al treilea rând, dacă îți dorești o locuință eco-friendly, piatra decorativă reprezintă o soluție excelentă. Procesul de fabricație a pietrei decorative este slab poluant.
  • Nu în ultimul rând, trebuie să știi că placarea cu piatră decorativă nu adaugă greutăți suplimentare construcției, astfel încât zidurile ridicate nu au nevoie de modificări structurale.

În concluzie, iată principalele avantaje pentru care merită să optezi în favoarea pietrei decorative.

Avantajele oferite de piatra decorativă de exterior

  • Rezistență mai mare decât cea a betonului turnat
  • Ușor de întreținut
  • Textură unică
  • Element de design care oferă personalitate casei tale

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE- Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.