Cărămida aparentă reprezintă o soluție decorativă prietenoasă cu mediul, trainică și mai avantajoasă la preț decât piatra naturală. Aceste trei calități au impus cărămida aparentă ca element deosebit de apreciat în designul modern, atât de interior cât și de exterior.

Dar pe lângă calitățile cât se poate de practice, cărămida aparentă aduce și un aport estetic deosebit în designul construcțiilor. Când folosești cărămidă aparentă pentru îmbrăcarea unui perete exterior sau a unei porțiuni dintr-un perete exterior al casei, de fapt creezi un liant vizual între două lumi, narând o poveste arhitecturală aparte.

Pe de o parte, există lumea veche a construcțiilor din cărămidă, trainice, deosebit de frumoase și elegante. Multe dintre acestea au o personalitate care transcende din elementele arhitecturale, zidurile lor din cărămidă fermecând și astăzi privirea. Pe de altă parte, trăim într-o lume modernă, cu accente futuriste. Este universul materialelor de construcții bazat pe eficientizarea costurilor, de multe ori în detrimentul esteticii, sau chiar al calității.

La mijlocul acestor două mari direcții de design, întâlnim astăzi cărămida aparentă, un material creat parcă întocmai pentru a le împăca. Fără îndoială, cărămida aparentă utilizată la exterior poate îmbina stilul modern cu stilul clasic, iar rezultatul obținut este un design unic și unitar.

Fie că vorbim de clădiri de birouri, de case private sau de blocuri de locuințe, cărămida aparentă folosită în placările exterioare conferă forță și are un impact vizual puternic și plăcut. La interior, fie că alegi placarea șemineului, ori a unui perete, cărămida aparentă va fi un excelent ghid pentru un design cald și elegant. Forța estetică deosebită a cărămizii aparente stabilește de multe ori registrul decorativ, oferind cheia în care se va alege mobilierul, pardoseala, elementele cu rol decorativ, covoarele și nu numai.

Cărămida aparentă este unul dintre puținele materiale de construcții care, pe lângă rolul său practic, reușește în mod excepțional să joace și un rol estetic fericit care adaptează frumusețea și sensibilitatea clasicului acestei lumi dinamice. Te încurajăm așadar să vezi modelele de cărămidă aparentă STAR STONE, produsă în România, și să îl alegi pe cel mai potrivit pentru proiectul tău.

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.