Cărămida aparentă reprezintă o soluție decorativă prietenoasă cu mediul, trainică și mai avantajoasă la preț decât piatra naturală. Aceste trei calități au impus cărămida aparentă ca element deosebit de apreciat în designul modern, atât de interior cât și de exterior.

Dar pe lângă calitățile cât se poate de practice, cărămida aparentă aduce și un aport estetic deosebit în designul construcțiilor. Când folosești cărămidă aparentă pentru îmbrăcarea unui perete exterior sau a unei porțiuni dintr-un perete exterior al casei, de fapt creezi un liant vizual între două lumi, narând o poveste arhitecturală aparte.

Pe de o parte, există lumea veche a construcțiilor din cărămidă, trainice, deosebit de frumoase și elegante. Multe dintre acestea au o personalitate care transcende din elementele arhitecturale, zidurile lor din cărămidă fermecând și astăzi privirea. Pe de altă parte, trăim într-o lume modernă, cu accente futuriste. Este universul materialelor de construcții bazat pe eficientizarea costurilor, de multe ori în detrimentul esteticii, sau chiar al calității.

La mijlocul acestor două mari direcții de design, întâlnim astăzi cărămida aparentă, un material creat parcă întocmai pentru a le împăca. Fără îndoială, cărămida aparentă utilizată la exterior poate îmbina stilul modern cu stilul clasic, iar rezultatul obținut este un design unic și unitar.

Fie că vorbim de clădiri de birouri, de case private sau de blocuri de locuințe, cărămida aparentă folosită în placările exterioare conferă forță și are un impact vizual puternic și plăcut. La interior, fie că alegi placarea șemineului, ori a unui perete, cărămida aparentă va fi un excelent ghid pentru un design cald și elegant. Forța estetică deosebită a cărămizii aparente stabilește de multe ori registrul decorativ, oferind cheia în care se va alege mobilierul, pardoseala, elementele cu rol decorativ, covoarele și nu numai.

Cărămida aparentă este unul dintre puținele materiale de construcții care, pe lângă rolul său practic, reușește în mod excepțional să joace și un rol estetic fericit care adaptează frumusețea și sensibilitatea clasicului acestei lumi dinamice. Te încurajăm așadar să vezi modelele de cărămidă aparentă STAR STONE, produsă în România, și să îl alegi pe cel mai potrivit pentru proiectul tău.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.