Când tendințele moderne de amenajare, caracterizate printr-un stil mai rece, minimalist, au luat avânt în țările occidentale, acest fapt s-a produs ca soluție la nevoia de estetică pe care designul interior trebuia să o livreze și celor ce locuiau în apartamente mici, cu spațiu limitat.

Astăzi, încet, încet, trendul minimalist pare să se estompeze. Ca întotdeauna, se revine la dulcele stil clasic. Din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția acum spre abordari tradiționale, chiar retro, putem spune. Chiar și atunci sau mai ales atunci când aleg modalitatea în care să-și amenajeze locuința.

Piatra decorativă și cărămida aparentă câștigă astfel din ce în ce mai mult teren. Culorile și nuanțele lor naturale creează o atmosferă caldă, aparte.

Podelele din piatră decorativă cu finisaj antichizat, de exemplu, încălzesc privirea și îți apropie căminul de natură și, implicit, de tradiție. Un hol cu o astfel de podea se va completa perfect cu o piesă de mobilier realizată din lemn antichizat. Efectul va fi de “delicatesă vizuală”, de armonie naturală care te va face să te simți comod, în elementul tău, de cum intri în casă. Pentru amenajarea unui astfel de hol, travertinul este ideal, la fel ca și pentru decorarea scărilor. Efectul de piatră naturală antichizată se va potrivi minunat cu lemnul antichizat al balustradei!

Pereții placați cu piatră decorativă sau cărămidă aparentă antichizată oferă un plus de confort și intimitate încăperilor, fiind ideali pentru dormitor, baie sau living. Mobilierul din lemn masiv, cu suprafețele prelucrate în stil retro, combinat cu peretele livingului, placat cu piatră decorativă, desăvârșește estetic întreaga cameră de zi.

Îmbinările de piatră și lemn, pe lângă confort, aduc și un plus de personalitate și vitalitate, iar căminul tău va fi în echilibru, într-o perfectă armonie cu natura.

Bârnele din lemn antichizat inserate pe plafonul livingului se potrivesc de asemenea minunat cu un perete placat de cărămidă aparentă. Iar baia va fi un adevărat sanctuar al relaxării și încărcării cu energie după o zi istovitoare. Cada, așezată pe o podea de travertin antichizat, blatul lavoarului, din lemn “vechi”.

Transformă-ți casa în căminul cald, confortabil și spectaculos pe care designul interior reușește atât de bine să îl ilustreze în dulcele stil clasic, mereu actual.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.