Când tendințele moderne de amenajare, caracterizate printr-un stil mai rece, minimalist, au luat avânt în țările occidentale, acest fapt s-a produs ca soluție la nevoia de estetică pe care designul interior trebuia să o livreze și celor ce locuiau în apartamente mici, cu spațiu limitat.

Astăzi, încet, încet, trendul minimalist pare să se estompeze. Ca întotdeauna, se revine la dulcele stil clasic. Din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția acum spre abordari tradiționale, chiar retro, putem spune. Chiar și atunci sau mai ales atunci când aleg modalitatea în care să-și amenajeze locuința.

Piatra decorativă și cărămida aparentă câștigă astfel din ce în ce mai mult teren. Culorile și nuanțele lor naturale creează o atmosferă caldă, aparte.

Podelele din piatră decorativă cu finisaj antichizat, de exemplu, încălzesc privirea și îți apropie căminul de natură și, implicit, de tradiție. Un hol cu o astfel de podea se va completa perfect cu o piesă de mobilier realizată din lemn antichizat. Efectul va fi de “delicatesă vizuală”, de armonie naturală care te va face să te simți comod, în elementul tău, de cum intri în casă. Pentru amenajarea unui astfel de hol, travertinul este ideal, la fel ca și pentru decorarea scărilor. Efectul de piatră naturală antichizată se va potrivi minunat cu lemnul antichizat al balustradei!

Pereții placați cu piatră decorativă sau cărămidă aparentă antichizată oferă un plus de confort și intimitate încăperilor, fiind ideali pentru dormitor, baie sau living. Mobilierul din lemn masiv, cu suprafețele prelucrate în stil retro, combinat cu peretele livingului, placat cu piatră decorativă, desăvârșește estetic întreaga cameră de zi.

Îmbinările de piatră și lemn, pe lângă confort, aduc și un plus de personalitate și vitalitate, iar căminul tău va fi în echilibru, într-o perfectă armonie cu natura.

Bârnele din lemn antichizat inserate pe plafonul livingului se potrivesc de asemenea minunat cu un perete placat de cărămidă aparentă. Iar baia va fi un adevărat sanctuar al relaxării și încărcării cu energie după o zi istovitoare. Cada, așezată pe o podea de travertin antichizat, blatul lavoarului, din lemn “vechi”.

Transformă-ți casa în căminul cald, confortabil și spectaculos pe care designul interior reușește atât de bine să îl ilustreze în dulcele stil clasic, mereu actual.

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE- Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.