În ultimii ani s-a putut observa o puternică preocupare față de materiile prime din care provin diferitele bunuri sau materiale de pe piață. Preocuparea și grija față de mediu, inclusiv la nivelul producției de materiale de construcții, se regăsesc și în tendințele designului interior ale ultimilor ani. Oamenii sunt mai atenți la sursele din care provin tot felul de materiale și bunuri, preocuparea fiind ca acestea să nu fie rezultate în urma unor exploatari iresponsabile de resurse sau în urma unor procese de producție nocive pentru mediul înconjurător.

Astfel, principalele tendințe 2020 - 2021 în designul interior sunt definite de atenția acordată mediului înconjurător, naturii, de confort și sustenabilitate. Utilizarea tot mai intensă a cărămizii aparente în amenajarea spațiilor ilustrează foarte bine aceste preocupări.

Cărămida aparentă joacă un rol important în obținerea celor patru efecte pe care trendurile moderne le impun. Un perete placat, de exemplu, se încadrează normelor de sustenabilitate deoarece cărămida aparentă rezistă foarte bine în timp, dar mai ales pentru faptul că vei consuma mai puțină energie poluantă pentru a păstra încălzită încăperea. Mai mult, produsele STAR STONE sunt obținute în urma unei fabricări sustenabile.

Din paleta cromatică 2020 - 2021 pentru amenajările interioare nu pot lipsi culorile pământului și nuanțele neutre. Ultimele tendințe în amenajările interioare aduc în prim plan și culorile naturale, astfel încât verdele va fi preferat, în toate nuanțele, pentru mobilierul și textilele casei. Poți combina, astfel, cărămida aparentă cu perne decorative verzi sau albastre. Albastrul este o altă culoare aflată “pe val”.

Designul minimalist, geometric, rămâne încă printre trenduri și în următoarea perioadă. Cărămida aparentă, lemnul și metalul, chiar dacă sunt materiale clasice, pot face casă bună cu acest stil, în anumite combinații, fiind definitorii pentru trendurile sfârșitului de an 2020 și pentru întregul an 2021.

Noile tendințe impun piese de mobilier cu forme curbate și colțuri rotunjite care conferă o patină retro designului de interior, iar cărămida aparentă rezonează perfect cu nota naturală a acestora. Din ce în ce mai mult teren este câștigat și de plantele de interior, mai ales acum când petrecem mai mult timp în spațiile închise.

În concluzie, folosește cărămida aparentă împreună cu:

  • stofe de culoare verde, albastră sau culorile pământului (nuanțe de bej și maro)
  • mobilier din lemn masiv cu inserții ornamentale sau mobilier cu linii geometrice naturale și colțuri curbe
  • flori și aranjamente florale care aduc natura aproape de tine, completând de minune efectul natural, deja puternic creat de piatra decorativă.

Iar cel mai important, nu uita de sustenabilitate, o caracteristică pe care produsele STAR STONE o respectă cu seriozitate.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.