fbpx

Dale Pas Japonez: De Ce Să Le Alegi Pentru Gradina Ta?

Te gândești să-ți decorezi grădina? O alee în stil japonez poate fi varianta potrivită.

Cărarea tip pas japonez este o alegere elegantă care își poate găsi locul în orice tip de grădină, de la cele tradiționale, până la cele contemporane.

Nu știi ce înseamnă mai exact pas japonez?

Pasul japonez este reprezentat de plăci de piatră subțire, de diferite dimensiuni și modele. Se montează discontinuu, cu distanțe relativ egale între ele, creând o alee discretă și elegantă, fără să strice pajiștea sau gazonul.

La STAR STONE găsești dale pas japonez în formă rotundă și semilună. Materialul din care sunt confecționate este ardezia și au o dimensiune unică de 50×50 de centimetri și o grosime de 4,5 centimetri.

După cum observi, nu sunt foarte mari, ca dimensiune, oferind astfel o doză de rafinament grădinii tale.

În ceea ce privește culorile, deocamdată sunt disponibile doar 3 culori: beige, smoke și noche. Toate trei sunt culori neutre care s-ar potrivi perfect în grădina ta.

Greutatea lor variază între 13,8 și 17,2 kilograme per bucată. Însă în ciuda acestui fapt, sunt foarte ușor de montat. Și în continuare îți voi da câteva sfaturi referitoare la…

Montare

Pasul japonez pentru grădina este destul de ușor de montat pe gazon și nu necesită un efort prea mare, dar totuși trebuie să te asiguri că le așezi în mod corect.

Atenție! Distanța dintre plăci contează. Dacă le montezi prea aproape una de alta, acest lucru îți poate crea o stare de încetinire atunci când pășești; însă dacă le îndepărtezi senzația se schimbă total, oferindu-ți, parcă, un plus de libertate.

Pentru o plimbare liniștită și plăcută prin grădină, distanța optimă dintre plăci este de aproximativ 50-60 cm. Pentru o estimare cât mai corectă, măsurarea distanței dintre dalele pas japonez trebuie făcută începând din mijlocul plăcii.

În locul unde vrei să montezi o placă trebuie să faci în pământ o adâncitură egală cu grosimea plăcii plus încă 5 cm. Așadar, pentru plăcile noastre, se recomandă săparea unei adâncituri de aproximativ 10 cm. În orificiul obținut torni nisip și apoi așezi placa. Acest lucru va impedica placa să se scufunde prea mult în sol pe viitor.

dale pavaj pas japonez

Avantajele plăcilor pas japonez

Pe lângă practica și estetica pe care le oferă, dalele pas japonez, mai au și câteva avantaje, pe care este bine să le iei în considerare în momentul în care trebuie să faci alegerea finală.

În primul rând, la STAR STONE, oferim numai produse premium, pavaje de calitate superioară și cu un aspect apropiat de cel al pietrei naturale pentru ca acestea să se integreze armonios în colțul de natură în care tu și cei dragi inimii tale vă răsfățați zi de zi.

În al doilea rând, dalele pas japonez sunt antiderapante. Astfel, nu trebuie să îți faci griji dacă ajungi acasă după o zi ploioasă, sau iarna dupa ce ai curățat aleea de zăpadă că există periocolul ca tu sau alți membri ai familiei tale să alunecați.

În același timp, sunt rezistente la îngheț așa că nu se vor sparge și nici nu se vor crăpa.

În al treilea rând, aceste plăci se pot monta atât în exterior cât și în interior, aspectul lor permițând acest lucru.

Așadar dalele pas japonez reprezintă un element de decor unic și pentru curte dar și un element de design inedit pentru interiorul casei tale. Dacă vrei să le foloseșți în interior, nu-ți face griji, pavajele nu necesită o întreținere specială și sunt foarte ușor de curățat.

În plus, pentru a te convinge de calitatea lor, toate pavajele STAR STONE vin la pachet și cu o garanție de 5 ani.

Ai în plan să mergi să vezi oferta de dale pas japonez la Hornbach sau Dedeman? Bună idee. Este bine să știi că, poți găsi produsele STAR STONE atât în Hornbach Timișoara cât și în magazinele Dedeman din întreaga țară. Descoperă aici întreagă listă de distribuitori ai produselor noastre, pentru a identifica, cu ușurință cel mai apropiat distribuitor la care poți apela.

Rezistența dalelor pas japonez

Pavajele pas japonez de la STAR STONE sunt de 3 ori mai rezistente decât cele formate din beton turnat.

De ce? Pentru că sunt produse vibrocomprimate și au caracteristici superioare rocilor naturale calcaroase, atât în ceea ce privește rezistența mecanică, de uzură cât și în privința absorbției de apă.

Culoare și textura însă, sunt foarte asemănătoare pietrei naturale, reproducând cu acuratețe deosebit de mare chiar și cele mai fine detalii. Astfel, combinând rezistența superioară și estetica deosebită, se obține o suprafață unică, cum numai la STAR STONE poți găsi.

Așadar nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți chiar acum câteva dintre pavajele noastre premium și înfrumusețează-ți gradina.

Pentru detalii poți merge fie la unul dintre distribuitorii noștri din orașul tău sau… ne poți contacta direct pentru a obține informații, idei și sfaturi “chiar de la sursă”. 🙂

logo-star-stone-h50

Ce oferim

 • Livrare în toată țara
 • Estimare gratuită
 • Asistență în alegerea produsului potrivit
 • Gamă largă de produse
 • Garanția calității 100%
 • Peste 150 de distribuitori
 • Certificări ISO-14001 și ISO-9001
 • Garanție 5 ani!
 • Suntem producători
 • Termene de livrare scurte
 • Linie de fabricație modernă

Sediul central și producția
417345 - Nojorid nr. 570, Oradea
Jud. Bihor, ROMÂNIA

+40259422088
+40359422288

Luni - Vineri - 08.30 - 17.00
Sâmbătă - 09.00 - 13.00

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551