Fie că vorbim despre trotuare, alei, zonele publice sau curțile private, cea mai estetică alegere sunt pavelele!

Pavelele sunt blocuri compacte de diferite forme și dimensiuni, confecționate dintr-o largă gamă de materiale, care prin alcătuirea lor permit atât traficul pietonal, cât și pe cel rutier.

Dacă te-ai săturat să privești în fiecare zi aceeași curte tristă, este timpul să deblochezi întregul potențial al grădinii tale. S-au dus vremurile în care curțile din spate erau considerate neutilizabile.

Au venit vremurile spațiilor exterioare care completează stilul arhitectural al casei tale și îți permit să ai un spațiu de care ești mândru și care poate fi multifuncțional. Au venit vremurile în care folosirea pavajelor în curte nu mai este un moft, este un „must” pentru orice proprietar de locuință care se respectă.

Iată câteva motive pentru a alege pavelele din beton

Pavelele sunt rezistente și de lungă durată

Sunt, în general, bucăți mici de diferite dimensiuni, care se asamblează în combinații diferite de culori, texturi și modele. Când sunt montate corect, pavelele formează un sistem flexibil și puternic, majoritatea având o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

Necesită mai mult timp pentru a fi montate, însă rezistă o viață întreagă

Datorită procesului, o suprafață de dimensiuni medii poate fi acoperită cu pavele de către o echipă de montatori experimentată în 3-5 zile.

Spre deosebire de betonul care poate fi turnat într-un interval de câteva ore, dar care are nevoie de la 1 la 3 zile pentru a se usca, iar suprafața trebuie imobilizată, dalele de pavaj pot fi utilizate imediat ce s-au montat.

Pavelele pot fi mai costisitoare, însă îți garantează o calitate superioară și un aspect mai elegant

În comparație cu alte opțiuni, costul inițial al montajului pavelelor poate fi cu 30% mai ridicat decât costul inițial al turnării betonului, spre exemplu. Însă, vei economisi bani odată cu trecerea timpului datorită întreținerii mai ușoare și mai puțin costisitoare.

Pavelele de beton sunt indicate în zonele unde există schimbări climatice

Ele se recomandă a fi montate în zonele unde există mai multe sezoane. De ce? Pentru că schimbările de sezon aduc cu sine modificări climatice, modificări care atacă și distrug zonele asfaltate.

Pavelele sunt varianta cea mai bună pentru care poți opta în lunile de iarnă, când umiditatea din sol îngheață și se dezgheță, iar pământul se dilată și se contractă.

Aceste fluctuații afectează suprafețele solide, ca de exemplu betonul turnat, ducând la fisurări ale acestuia.

Pavelele necesită întreținere redusă

Reparațiile eventuale ale suprafețelor pavate se pot realiza cu ușurință, fără a fi nevoie de înlocuirea întregii arii, spre deosebire de suprafețele cu beton turnat, unde se poate ajunge la modificarea întregii suprafețe a plăcii de beton.

Întreținerea pavelelor este minimă. Resturile de pe suprafață se pot îndepărta fără efort, iar petele survenite în urma micilor accidente pot fi curățate cu apă și detergent. Iar dacă este necesar, există diferite produse de curățare disponibile, formulate special pentru tipul de pată: alimente, ulei, grăsime sau rugină.

De ce sa alegi dalele de pavaj STAR STONE

1.     Îți oferim produse premium

Fabrica noastră de pavele din beton a luat ființă în Oradea (Nojorid) și din 2007 încoace oferă pe piața românească pavele din beton de cea mai bună calitate. Dalele noastre de pavaj premium sunt lucrate cu atenție și iscusință folosind materiale și tehnologii de ultimă generație!

Tehnologiile încorporate în produsele STAR STONE asigură durabilitate de neegalat a acestora, cresc considerabil rezistența la uzură, se păstrează curate mult mai ușor și reprezintă cea mai bună alternativă la pietrele naturale!

2.     Asigurăm o armare tridimensională în toată masa produsului

În cadrul procesului de producție a pavelelor STAR STONE se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului, astfel permite pavelelor să se flexeze individual, iar apoi, în mod ideal, să se așeze înapoi în poziția inițială, de fiecare dată când umiditatea din sol jonglează între stările de agregare.

3.     Se curăță ușor și se păstrează curate mai mult timp

Produsele STAR STONE se păstrează curate mai mult timp datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

4.     Stabilitatea culorii și rezistența sporită ne plasează în topul producătorilor de pavele

Nu toate pavajele sunt la fel! La suprafață pot arăta la fel dar în fond sunt diferite.

Există mai multe tipuri de dale pentru pavat și la prima vedere e posibil să nu fie evidente diferențele dintre ele. Când vine vorba de stabilitatea culorii și de rezistența structurală a fiecărui produs în parte, STAR STONE depășește concurența de fiecare dată.

5.     Atenția la detalii ne caracterizează

Culoarea și textura sunt inspirate din piatra naturală, reproducând cu mare acuratețe cele mai fine detalii ale acestora, rezultând astfel o suprafață unică.

STAR STONE vă pune la dispoziție modele excepționale de pavele pentru un aspect original al casei! Pavelele concepute special pentru exterior, vor adăuga un plus de eleganță împrejurimilor!

Exemple de modele de pavele

Pavele RomaDalele de pavaj modulare cu textură de marmură antichizată Roma pot fi folosite pentru amenajarea clădirilor, la placarea fațadelor sau a pereților exteriori. Decorarea cu aceste dale de pavaj conferă eleganță, armonie și stil.

Pentru a pune în valoare spațiile restrânse din jurul locuinței, cele mai potrivite sunt dalele de pavaj Athena, concepute pe dimensiuni mai reduse, de 30x50 centimetri.

Dalele de pavaj Forest sunt adaptate epocii noastre în cea mai armonioasă și spectaculoasă formă, reinterpretând lemnul. Se pot folosi la exterior la pavarea curților, teraselor, zonelor de agrement sau în jurul piscinei.

Pentru amenajarea traseelor pentru nevăzători, soluția ideală o reprezintă dalele de pavaj tactile. Informația tactilă detectată cu ajutorul picioarelor sau a bastonului alb facilitează urmărirea unui traseu, recunoașterea schimbării direcției de mers sau ajungerea la punctul de destinație.

Pavelele se pot găsi și în magazinele Dedeman la preț avantajos. Prețul pe metru pătrat al pavelelor diferă puțin de la un distribuitor la altul, însă ceea ce îți putem spune cu siguranță este că, prețul la care vei găsi pavelele STAR STONE este unul ce reflectă calitatea și tehnologiile pe care le-am încorporat în produsele noastre, de-a lungul anilor, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență mulți ani de acum încolo.

Te-am convins? Atunci vezi toate modelele noastre de pavele, comandă-le și apoi intră aici și descoperă cum se montează corect și eficient produsele noastre pentru a da cel mai bun randament pe o perioadă cât mai îndelungată de timp! Spor la meșterit!

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.