Piatra decorativă folosită în amenajările de interior prezintă, din punct de vedere estetic, un avantaj major: nu se va demoda prea curând, ba chiar, am putea spune, niciodată.

Fiind una dintre cele mai elegante opțiuni pentru design-ul interior, piatra decorativă se traduce prin naturalețe și unicitate, conferind o notă personală căminului tău.

Rolul pietrei decorative în amenajările interioare

Fie că folosești piatra decorativă la construirea șemineului din living sau la blatul pentru bucătărie, sau dorești să plachezi peretele din camera de oaspeți, nu vei fi dezamăgit de acest material.

Mai mult, rolul esențial al pietrei decorative, utilizată în interior, este acela de a înfrumuseța și de a-ți transforma locuința într-un acasă de suflet, unde să te simți confortabil.

Un alt rol important și cât se poate de practic este acela de a te ajuta să economisești la capitolul costuri de întreținere:

  • Piatra decorativă este deosebit de rezistentă la zgârieturi și pete, dar și la șocuri mecanice
  • Este un bun conductor termic – ceea ce înseamnă costuri mai mici pentru energie și căldură

Pe lângă aceste roluri, efectele utilizării pietrei decorative în designul interior sunt dintre cele mai diverse, în funcție de specificul fiecărei camere.

Amenajarea holului cu piatră decorativă

Cum holul reprezintă primul contact al casei cu tine și cu oaspeții, este foarte importantă amenajarea lui astfel încât să inspire, practic, stilul întregii locuințe. Pentru holurile cu dimensiuni reduse, este recomandat să folosești piatră decorativă de culoare deschisă. Astfel vei lumina spațiul, creând efectul de mărire.

În ceea ce privește holurile sau coridoarele mai spațioase, poți opta pentru două sau mai multe tipuri de piatră decorativă, creând astfel un joc impresionant de culori.

Amenajarea livingului cu piatră decorativă

În living, poți folosi piatra decorativă într-o largă paletă de modalități. Pe lângă placarea pardoselii, o poți folosi cu succes, de exemplu, la îmbrăcarea șemineului sau sobei, oferind un suflu modern acestor surse de căldură și nostalgie.

De asemenea, placarea unui perete din living cu piatră decorativă va transofrma încăperea într-un loc de relaxare și bunăstare.

Blaturile pentru mobilier pot reprezenta și ele o altă destinație în utilizarea pietrei decorative.

În ceea ce privește stilul, poți folosi piatra decorativă atât pentru a crea un living rustic, cât și pentru unul ultra modern. Este unul dintre nenumăratele avantaje ale pietrei decorative. Pentru inspirație, vezi toate modele de piatră decorativă STAR STONE.

Te așteptăm cu drag și în showroom-urile noastre din Oradea sau București sau la oricare dintre distribuitorii noștri de pe teritoriul țării.

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE- Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.