Piatra decorativă folosită în amenajările de interior prezintă, din punct de vedere estetic, un avantaj major: nu se va demoda prea curând, ba chiar, am putea spune, niciodată.

Fiind una dintre cele mai elegante opțiuni pentru design-ul interior, piatra decorativă se traduce prin naturalețe și unicitate, conferind o notă personală căminului tău.

Rolul pietrei decorative în amenajările interioare

Fie că folosești piatra decorativă la construirea șemineului din living sau la blatul pentru bucătărie, sau dorești să plachezi peretele din camera de oaspeți, nu vei fi dezamăgit de acest material.

Mai mult, rolul esențial al pietrei decorative, utilizată în interior, este acela de a înfrumuseța locuința și să te simți confortabil în ea.

Un alt rol important și cât se poate de practic este acela de a te ajuta să economisești la capitolul costuri de întreținere:

  • Piatra decorativă este deosebit de rezistentă la zgârieturi și pete, dar și la șocuri mecanice
  • Este un bun conductor termic – ceea ce înseamnă costuri mai mici pentru energie și căldură

Pe lângă aceste roluri, efectele utilizării pietrei decorative în designul interior sunt dintre cele mai diverse, în funcție de specificul fiecărei camere.

Amenajarea holului cu piatră decorativă

Cum holul reprezintă primul contact al casei cu tine și cu oaspeții, este foarte importantă amenajarea lui astfel încât să inspire, practic, stilul întregii locuințe. Pentru holurile cu dimensiuni reduse, este recomandat să folosești piatră decorativă de culoare deschisă. Astfel vei lumina spațiul, creând efectul de mărire.

În ceea ce privește holurile sau coridoarele mai spațioase, poți opta pentru două sau mai multe tipuri de piatră decorativă, creând astfel un joc impresionant de culori.

Amenajarea livingului cu piatră decorativă

În living, poți folosi piatra decorativă într-o largă paletă de modalități. Pe lângă placarea pardoselii, o poți folosi cu succes, de exemplu, la îmbrăcarea șemineului sau sobei, oferind un suflu modern acestor surse de căldură și nostalgie.

De asemenea, placarea unui perete din living cu piatră decorativă va transofrma încăperea într-un loc de relaxare și bunăstare.

Blaturile pentru mobilier pot reprezenta și ele o altă destinație în utilizarea pietrei decorative.

În ceea ce privește stilul, poți folosi piatra decorativă atât pentru a crea un living rustic, cât și pentru unul ultra modern. Este unul dintre nenumăratele avantaje ale pietrei decorative. Pentru inspirație, vezi toate modele de piatră decorativă STAR STONE.

Te așteptăm cu drag și în showroom-urile noastre din Oradea sau București sau la oricare dintre distribuitorii noștri de pe teritoriul țării.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.