Adresa

Str Vartop Nr 31, Alba Iulia, Jud. Alba

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Garanția piscinelor ''AlbaDecor''
Strictețea constantă în fiecare etapă a construcției piscinei și un control sistematic asupra lucrării, pot acorda încredere clienților noștri cât și protectie. Acest control strict acordă echipei noastre de profesioniști, an de an, un renume în sectorul construcțiilor de piscine de beton.

Alt avantaj al piscinelor AlbaDecor este serviciul nostru "Post-vânzare". Acesta vă va însoți pe toată durata de viață a piscinei. Întreținere, pregătire pentru iernare, punerea la punct pentru sezon, analiză și recuperare apă, etc. Serviciul nostru post-vânzare vă va raspunde cerințelor în cel mai scurt timp datorită rețelei noastre în zona centru. Contactul dumneavoastră AlbaDecor nu este departe.

Distracție familiară
Dacă există un motiv indiscutabil pentru a construi o piscină în propria curte, acela desigur îl reprezintă ''copiii''. Copiii vor învăța să înoate mai devreme pentru ca ei iubesc ''bălăceala''.

Bunicii vor învăța să înoate. Sunt mulți aceia care nu au avut ocazia să învețe să înoate și văzându-și nepoții într-o piscină, indubitabil vor vrea să li se alăture. Învățați-i în propria lor oază privată unde se vor simți comozi și în siguranță.