Adresa

Str Vartop Nr 31, Alba Iulia, Jud. Alba

Telefon

0358111493

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Garantia piscinelor ''AlbaDecor''
Strictetea constanta in fiecare etapa a constructiei piscinei si un control sistematic asupra lucrarii, pot acorda incredere clientilor nostrii cat si protectie. Acest control strict acorda echipei noastre de profesionisti, an de an , un renume in sectorul constructiilor de piscine de beton.

Alt avantaj al piscinelor AlbaDecor este serviciul nostru ''Post-vanzare''.Acesta va va insotii pe toata durata de viata a piscinei. Intretinere , pregatire pentru iernare, punerea la punct pentru sezon, analiza si recuperare apa, etc...Serviciul nostru post-vanzare va va raspunde cerintelor in cel mai scurt timp datorita retelei noastre in zona centru . Contactul dumneavoastra AlbaDecor nu este departe.

Distractie familiara
Daca exista un motiv indiscutabil pentru a construi o piscina in propria curte, acela desigur il reprezinta ''copiii''.Copiii vor invata sa inoate mai devreme pentru ca ei iubesc ''balaceala''.

Bunicii vor invata sa inoate.Sunt multi aceia care nu au avut ocazia sa invate a inota si vazandu-si nepotii intr-o piscina indubitabil vor vrea sa li se alature. Sigur ca da ! Invatati-i in propria lor oaza privata unde se vor simti comozi si in siguranta.