La STAR STONE găsești, orice model de pavaj îți dorești. Indiferent de designul și culoarea casei tale, la noi vei găsi pavajul potrivit pentru casa si curtea ta.

Dar cine suntem noi?

În cazul în care este pentru prima oară când auzi numele STAR STONE, permite-ne să îți facem o mică introducere, ca să ne "cunoaștem" mai bine.

STAR STONE - Producator pavaje Oradea, calitate premium

Suntem o firmă cu capital privat 100% românesc, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton și ipsos. Ne-am inceput activitatea în 2007 și am investit constant, în cei 13 ani de când suntem pe piață, pentru a crește și a ne face remarcați la nivel național dar și internațional.

Toate produsele STAR STONE sunt proiectate și prototipate de echipa noastră de design și reprezintă alternativa reală la piatra naturală atât pentru placat cât și pentru pavat.

Investițiile permanente în personal și în tehnologie ne-au permis nu doar să ne creștem constant cifra de afaceri ci și să ajungem în topul preferințelor clienților. Astfel, firma noastră a obținut Locul 1 în cel mai nou studiu QUDAL - QUALITY meDAL România Construction 2020/2021 la următoarea întrebare:

“Numiți PRODUCĂTORUL DE PRODUSE DIN BETON ȘI BUNURI DIN BETON (PLĂCI, CUBURI, BORDURI, SCĂRI, PAVAJ, ETC.) care oferă cel mai înalt nivel al calității în România, potrivit experienței și opiniei dumneavoastră sau a persoanelor apropiate de dumneavoastră”.

Acum că nu mai suntem străini, lasă-mă să-ți povestesc despre câteva dintre pavajele produse de noi în Oradea - loc. Nojorid:

Pavaj Arvore

Dalele de pavaj Arvore sunt modulare, iar materialul din care sunt executate este travertinul antichizat.

Ele sunt recomandate pentru a fi utilizate la exterior, pentru amenanjarea clădirilor, pereților sau chiar a fațadelor. Sunt ideale însă și pentru pardoseli sau pentru pavarea aleilor și teraselor. Pot fi folosite chiar și în jurul piscinelor.

În ceea ce privește montajul pavajului, dacă este folosit pentru curți sau în zone pietonale, se recomandă să se facă pe pat de nisip.

La polul opus, dacă este folosit pentru amenajarea unei parcari sau amenajarea unei zone unde se aplică o greutate mai mare asupra dalelor, trebuie lipit cu adeziv pe șapă de beton.

Din punct de vedere al esteticii, pavajul Arvore produs in Oradea, conferă eleganță și armonie.

Se găsește în 4 culori: alb, bej, noche și smoke.

Este un pavaj modular, care prezintă 4 dimensiuni și 12 piese pentru a putea crea un design personalizat și pentru a se potrivi oriunde.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Arvore

Pavaj Athos

Este foarte asemănător cu pavajul Arvore, se poate folosi în aceiași parametri, este format din același material însă se găsește doar în 2 dimensiuni. Poate fi o alegere inspirată pentru adepții designurilor clasice.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Athos

Pavaj Traverstone

Acest model de pavaj conferă un aspect modern spațiului unde este folosit, prin formele sale drepte. Este disponibil la o dimensiune unică de 60x30x3 cm și în 4 culori clasice: alb, gri, bej și smoke.

În ceea ce privește montajul pavajului, acesta poate fi combinat în mai multe stiluri: stil gresie, cărămidă, spic, orizontal sau vertical.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Traverstone

Pavaj Roma

Dalele de pavaj sunt modulare cu textura de marmură antichizată. Pot fi folosite atât în interior cât și în exterior și conferă un plus de eleganță și stil. Se găsește în 2 dimensiuni și în aceleași culori ca pavajele precedente.

Această culoare deosebită de marmură te duce cu gândul la marmura de Carrara, așa că dacă îți dorești să simți stilul italian chiar în curtea ta, nu mai sta pe gânduri și alege acest model de pavaj pentru locuința ta.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Roma

Pavaj Athena

Acest model are rolul de a scote în evidență și de a pune în valoare spațiile restrânse. Plăcile acestui model de dale au o dimensiune mică: doar 30x15 cm. Travertinul dăltuit se găsește în aceleași 4 culori clasice: alb, smoke, beige și noche.

Dalele Athena pot fi montate sub aceleași modele ca și pavajul Traverstone, însă se recomandă montajul doar pe șapă de beton datorită greutății lor.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Athena

Pavaj Star Brick

Modelul Star Brick te trimite cu gândul la pavelele de cărămidă veche folosite în orașele europene din antichitate. De asemenea, sunt destinate spațiilor mici, pentru a scoate în evidență și cele mai infime detalii.

Acest pavaj a fost conceput cu ajutorul unui proces special, având o dimensiune unică de 21x7 cm ce ajută la o instalare ușoară și eficientă. Câteva exemple de montaj al pavajului ar fi modelul spic, stilul cărămidă și gresie dar și cel țesat.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Brick

Pavaj Forest

Pavajul Forest este confecționat din dale de lemn foarte bine șlefuite și pregătite pentru a asigura o montare sigură și ușoară și pentru a oferi o estetică deosebită. Dalele se găsesc sub o dimensiune unică de 100x20 cm, având o formă dreptunghiulară și o grosime de 5 cm.

Astfel, lemnul Forest a fost adaptat epocii noastre coferind un aer modern. Poate fi montat atât în stil cărămidă cât și în stil gresie, ambele modele creând o stare de armonie și liniște.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Forest

Pavaj Jerusalem Stone

După cum transmite și numele, dalele acestui pavaj sunt inspirate din piatra naturală adusă din carierele din jurul Ierusalimului. Ele îți oferă o puternică stare de liniște și pace. Se recomandă utilizarea lor în interior însă bineînțeles că pot fi folosite și în exterior.

Se pretează pentru a fi montate pe șapă de beton, având o greutate de 55 kg pe metru pătrat. Modularea și dimensionarea este unică, în formă de hexagon cu latura de 18,5 cm. Se găsește sub aceleași 4 culori neutre.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Jerusalem Stone

Pavaj Orion

Acest model de pavaj are dimensiuni mai mari decât în mod normal (XXL), având o dimensiune unică de 100x50 cm și o formă dreptunghiulară.

Materialul este antiderapant, motiv pentru care se recomandă utilizarea lui în exteriorul caselor.

Având dimensiuni așa de mari și o greutate de 113,6 kg pe metru pătrat, sfatul experților STAR STONE este să le montezi pe șapă de beton sau pe pat de șapă semiuscată.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Orion

Pavaj pas japonez rotund

Pasul Japonez are textură de ardezie și se găsește în formă rotundă sau semilună. Dimensiunea plăcilor este unică, de 50x50 cm și au o greutate medie de 15 kg. Se pot achiziționa la palet. Un palet conține 40 de bucăți. Acest model de pavaj, produs în Oradea, îi poate oferi feng shui-ul necesar grădinii tale.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Pas japonez

Pavaj tactil

Acest pavaj este unul special, fiind soluția ideală și necesară pentru amenanjarea traseelor pentru nevăzători. Pe lângă suprafața tactilă, acest pavaj conține și un material antiderapant. Are o dimensiune de 30x30 cm, forma sa fiind pătrată.
Informația tactilă poate fi foarte ușor detectată cu picioarele sau cu ajutorul bastonului alb, care facilitează urmărirea traseului.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj tactil

Raportul calitate-preț, al pavajelor produse în Oradea, de către firma noastră este unul excelent. Acesta este și motivul pentru care, îți oferim cu toată încrederea o garanție de 5 ani la oricare dintre dalele de pavaj al căror producător suntem.

Așadar, dacă, cauți un producător de pavaje românești, de la care să îți comenzi dalele necesare pentru amenajarea curții și a casei tale, te așteptăm în showroom-ul nostru din Nojorid pentru a vedea întreaga noastră ofertă de produse.

Tehnologii încorporate în produsele STAR STONE

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. STAR STONE Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se păstrează curate mult mai ușor datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele STAR STONE reprezintă cea mai bună alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.