Cărămida aparentă a ajuns să fie foarte căutată datorită calităților sale deosebite, atât din punct de vedere estetic, cât și calitativ. Detalii despre aceste avantaje se pot afla din articolul "Cărămida aparentă și eleganța luxului".

Montarea cărămizii aparente necesită atenție și pregătire, de aceea recomandăm în cele mai multe cazuri montajul de către o echipă profesionistă. Iată câteva puncte care trebuie urmărite la montarea cărămizii aparente:

  • Suportul optim pentru cărămida aparentă trebuie să fie un perete solid, foarte drept și tencuit cu mortar de ciment în grosime de 1-1,5 centimetri.
  • Dacă vrei să montezi cărămida aparentă pe un suport cu rezistență și aderență slabe, trebuie să le cureți foarte bine și eventual să le stabilizezi înainte de aplicarea cărămizii aparente. Exemple de pereți care necesită curățare și/ sau stabilizare: zidărie BCA, tencuială veche, vopseluri anterioare de orice fel.
  • Adezivul folosit la montarea cărămizii aparente trebuie să fie unul conform cu indicațiile producătorului. În primul rând, adezivul nu trebuie să curgă la aplicare! Stratul de adeziv se aplică atât pe suprafața suport, cât și pe spatele cărămizii. Trebuie să ai grijă ca adezivul să umple golurile special concepute din cărămida aparentă, pentru a facilita o ancorare cât mai bună în mortarul de pe suprafața suport.
  • Bulele de aer create în timpul aplicării se pot scoate prin miscări ușoare dreapta-stânga.
  • Adezivul trebuie să fie prevăzut pentru a fi folosit pe suprafețe exterioare. Astfel, ai nevoie de un adeziv flexibil și rezistent la îngheț!
  • Dimensiunile rosturilor sunt foarte importante, atât pentru estetica finală a peretelui, cât și pentru montarea corectă a cărămizii aparente.
  • Culoarea mortarului folosit în prealabil pe suprafața suport este importantă dacă nu mai dorești să chituiești rosturile! Așadar, este nevoie să fii atent la aceste detalii încă de la începutul lucrării.
  • Placarea pe termoizolație: ai grijă ca polistirenul utilizat să fie de calitate bună și cu adevărat rigid! Polistirenul care îți dă senzația că îl poți perfora cu degetul nu va susține finisajul cu cărămidă aparentă! Plasa de armare, de asemenea, trebuie să fie de bună calitate.

Respectă toate aceste indicații de mai sus, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Îți recomandăm și pagina specială cu instrucțiuni de montaj prin fixare cu adeziv pentru cărămida aparentă STAR STONE și nu uita că suntem alături de tine și ne poți contacta oricând pentru informații suplimentare.

Toate produsele STAR STONE

Dale de pavaj modulare cu textură travertin cross cut - Arvore

Dale de pavaj

Produse vibrocomprimate cu o rezistență de până la 3 ori mare decât cea a betonului turnat. Dale de pavaj premium!

s-piatra-decorativa-traverstone-02

Piatră decorativă

Piatră decorativă colorată și impermeabilizată în masă. Produs premium vibrocomprimat cu rezistență de până la 3 ori mare decât betonul turnat

Caramida aparenta - Old Brick - 09

Cărămidă aparentă

Cărămidă aparentă de interior și exterior, pentru decorarea șemineelor, fântânilor, a cramelor sau beciurilor. Rostuirea se face foarte ușor.

borduri-piscina-roma30-s1

Borduri pentru piscină

Produse vibrocomprimate, textură antiderapantă cu o rezistență de 3 ori mare decât cea a betonului turnat.

youtube-accesorii-gard-01

Accesorii

Accesoriile pentru gard, terasă, balcoane și ziduri sunt produse speciale din piatră compozită, colorate și impermeabilizate în masă.

solutii_curatare

Soluții curățare

Produse nanotehnologice profesionale pentru construcții

solutii_impermeabilizare

Protecție/impermeabilizare

Soluții nanotehnologice profesionale pentru construcții. Produse ecologice pe bază de apă și dioxid de titan

personalizari-star-stone-02

Proiecte speciale

Concepem și realizăm produse speciale pentru hoteluri, blocuri, restaurante, magazine, cartiere rezidențiale sau spații publice.

De ce să alegeți produsele STAR STONE

Tehnologii încorporate în produsele noastre

ico-star-stone-power

01. STAR STONE - Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant astfel produse extrem de rezistente si durabile.

ico-star-stone-protect

02. STAR STONE - Protect

In cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. STAR STONE Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la ciclurile de inghet - dezghet.

ico-star-stone-clean

03. STAR STONE - Clean

Produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.

ico-star-stone-reala

04. STAR STONE - Real

Datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.