fbpx
pavaje oradea

11 Tipuri De Pavaje Produse În Oradea Pentru Locuința Ta

La STAR STONE găsești, orice tip de pavaj îți dorești. Indiferent de designul și culoarea casei tale, la noi vei găsi pavajul potrivit pentru casa si curtea ta.

Dar cine suntem noi?

În cazul în care este pentru prima oară când auzi numele STAR STONE, permite-ne să îți facem o mică introducere, ca să ne “cunoaștem” mai bine.

STAR STONE – Producator pavaje Oradea, calitate premium

Suntem o firmă cu capital privat 100% românesc, având ca obiect de activitate fabricarea elementelor decorative din beton și ipsos. Ne-am inceput activitatea în 2007 și am investit constant, în cei 13 ani de când suntem pe piață, pentru a crește și a ne face remarcați la nivel național dar și internațional.

Toate produsele STAR STONE sunt proiectate și prototipate de echipa noastră de design și reprezintă alternativa reală la piatra naturală atât pentru placat cât și pentru pavat.

Investițiile permanente în personal și în tehnologie ne-au permis nu doar să ne creștem constant cifra de afaceri ci și să ajungem în topul preferințelor clienților. Astfel, firma noastră a obținut Locul 1 în cel mai nou studiu QUDAL – QUALITY meDAL România Construction 2020/2021 la următoarea întrebare:

“Numiți PRODUCĂTORUL DE PRODUSE DIN BETON ȘI BUNURI DIN BETON (PLĂCI, CUBURI, BORDURI, SCĂRI, PAVAJ, ETC.) care oferă cel mai înalt nivel al calității în România, potrivit experienței și opiniei dumneavoastră sau a persoanelor apropiate de dumneavoastră”.

Acum că nu mai suntem străini, lasă-mă să-ți povestesc despre câteva dintre pavajele produse de noi în Oradea – loc. Nojorid:

Pavaj Arvore

Dalele acestui tip de pavaj sunt modulare iar materialul din care sunt executate este travertinul antichizat.

Dalele Arvore pot fi utilizate atât în interior cât și în exterior pentru amenanjarea clădirilor, pereților sau chiar a fațadelor. Sunt ideale însă și pentru pardoseli sau pentru pavarea aleilor și teraselor. Pot fi folosite chiar și în jurul piscinelor.

În ceea ce privește montajul pavajului, dacă este folosit pentru curți sau în zone pietonale, se recomandă să se facă pe pat de nisip.

La polul opus, dacă este folosit pentru amenajarea unei parcari sau amenajarea unei zone unde se aplică o greutate mai mare asupra dalelor, trebuie lipit cu adeziv pe șapă de beton.

Din punct de vedere al esteticii, pavajul Arvore produs in Oradea, conferă eleganță și armonie.

Se găsește în 4 culori: alb, bej, noche și smoke.

Este un pavaj modular, care prezintă 4 dimensiuni și 12 piese pentru a putea crea un design personalizat și pentru a se potrivi oriunde.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Arvore

Pavaj Athos

Este foarte asemănător cu pavajul Arvore, se poate folosi în aceiași parametri, este format din același material însă se găsește doar în 2 dimensiuni. Poate fi o alegere inspirată pentru adepții designurilor clasice.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Athos

Pavaj Traverstone

Acest tip de pavaj conferă un aspect modern spațiului unde este folosit, prin formele sale drepte. Este disponibil la o dimensiune unică de 60x30x3 cm și în 4 culori clasice: alb, gri, bej și smoke.

În ceea ce privește montajul pavajului, acesta poate fi combinat în mai multe stiluri: stil gresie, cărămidă, spic, orizontal sau vertical.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Traverstone

Pavaj Roma

Dalele de pavaj sunt modulare cu textura de marmură antichizată. Pot fi folosite atât în interior cât și în exterior și conferă un plus de eleganță și stil. Se găsește în 2 dimensiuni și în aceleași culori ca pavajele precedente.

Această culoare deosebită de marmură te duce cu gândul la marmura de Carrara, așa că dacă îți dorești să simți stilul italian chiar în curtea ta, nu mai sta pe gânduri și alege acest tip de pavaj pentru locuința ta.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Roma

Pavaj Athena

Acest model are rolul de a scote în evidență și de a pune în valoare spațiile restrânse. Plăcile acestui tip de dale au o dimensiune mică: doar 30×15 cm. Travertinul dăltuit se găsește în aceleași 4 culori clasice: alb, smoke, beige și noche.

Dalele Athena pot fi montate sub aceleași modele ca și pavajul Traverstone, însă se recomandă montajul doar pe șapă de beton datorită greutății lor.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Athena

Pavaj Star Brick

Modelul Star Brick te trimite cu gândul la pavelele de cărămidă veche folosite în orașele europene din antichitate. De asemenea, sunt destinate spațiilor mici, pentru a scoate în evidență și cele mai infime detalii.

Acest pavaj a fost conceput cu ajutorul unui proces special, având o dimensiune unică de 21×7 cm ce ajută la o instalare ușoară și eficientă. Câteva exemple de montaj al pavajului ar fi modelul spic, stilul cărămidă și gresie dar și cel țesat.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Brick

Pavaj Forest

Pavajul Forest este confecționat din dale de lemn foarte bine șlefuite și pregătite pentru a asigura o montare sigură și ușoară și pentru a oferi o estetică deosebită. Dalele se găsesc sub o dimensiune unică de 100×20 cm, având o formă dreptunghiulară și o grosime de 5 cm.

Astfel, lemnul Forest a fost adaptat epocii noastre coferind un aer modern. Poate fi montat atât în stil cărămidă cât și în stil gresie, ambele modele creând o stare de armonie și liniște.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Forest

Pavaj Jerusalem Stone

După cum transmite și numele, dalele acestui pavaj sunt inspirate din piatra naturală adusă din carierele din jurul Ierusalimului. Ele îți oferă o puternică stare de liniște și pace. Se recomandă utilizarea lor în interior însă bineînțeles că pot fi folosite și în exterior.

Se pretează pentru a fi montate pe șapă de beton, având o greutate de 55 kg pe metru pătrat. Modularea și dimensionarea este unică, în formă de hexagon cu latura de 18,5 cm. Se găsește sub aceleași 4 culori neutre.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Jerusalem Stone

Pavaj Orion

Acest model de pavaj are dimensiuni mai mari decât în mod normal (XXL), având o dimensiune unică de 100×50 cm și o formă dreptunghiulară.

Materialul este antiderapant, motiv pentru care se recomandă utilizarea lui în exteriorul caselor.

Având dimensiuni așa de mari și o greutate de 113,6 kg pe metru pătrat, sfatul experților STAR STONE este să le montezi pe șapă de beton sau pe pat de șapă semiuscată.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Orion

Pavaj pas japonez rotund

Pasul Japonez este format din ardezie și se găsește în formă rotundă sau semilună. Dimensiunea plăcilor este unică, de 50×50 cm și au o medie de greutate de 15 kg. Se pot achiziționa la palet. Un palet conține 40 de bucăți. Acest pavaj tip pas japonez produs în Oradea îi poate oferi feng shui-ul necesar grădinii tale.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj Pas japonez

Pavaj tactil

Acest pavaj este unul special, fiind soluția ideală și necesară pentru amenanjarea traseelor pentru nevăzători. Pe lângă suprafața tactilă, acest pavaj conține și un material antiderapant. Are o dimensiune de 30×30 cm, forma sa fiind pătrată.
Informația tactilă poate fi foarte ușor detectată cu picioarele sau cu ajutorul bastonului alb, care facilitează urmărirea traseului.

Vezi poze și alte detalii despre dalele de pavaj tactil

Raportul calitate-preț, al pavajelor produse în Oradea, de către firma noastră este unul excelent. Acesta este și motivul pentru care, îți oferim cu toată încrederea o garanție de 5 ani la oricare dintre dalele de pavaj al căror producător suntem.

Așadar, dacă, cauți un producător de pavaje romanești, de la care să îți comenzi dalele necesare pentru amenajarea curții și a casei tale, te așteptăm în showroom-ul nostru din Nojorid sau dacă ai drum prin Dedeman Oradea ( sau oricare alt magazin Dedeman din țară ) pentru a vedea întreaga noastră ofertă de produse.

Hadnagy Viacolor

Adresa

Strada Beclean FN, lângă Petrom, Odorheiu Secuiesc, Harghita

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Pas Japonez - Lespezi cu formă rotundă sau semilună pentru gradină

Dale Pas Japonez: De Ce Să Le Alegi Pentru Gradina Ta?

Te gândești să-ți decorezi grădina? O alee în stil japonez poate fi varianta potrivită.

Cărarea tip pas japonez este o alegere elegantă care își poate găsi locul în orice tip de grădină, de la cele tradiționale, până la cele contemporane.

Nu știi ce înseamnă mai exact pas japonez?

Pasul japonez este reprezentat de plăci de piatră subțire, de diferite dimensiuni și modele. Se montează discontinuu, cu distanțe relativ egale între ele, creând o alee discretă și elegantă, fără să strice pajiștea sau gazonul.

La STAR STONE găsești dale pas japonez în formă rotundă și semilună. Materialul din care sunt confecționate este ardezia și au o dimensiune unică de 50×50 de centimetri și o grosime de 4,5 centimetri.

După cum observi, nu sunt foarte mari, ca dimensiune, oferind astfel o doză de rafinament grădinii tale.

În ceea ce privește culorile, deocamdată sunt disponibile doar 3 culori: beige, smoke și noche. Toate trei sunt culori neutre care s-ar potrivi perfect în grădina ta.

Greutatea lor variază între 13,8 și 17,2 kilograme per bucată. Însă în ciuda acestui fapt, sunt foarte ușor de montat. Și în continuare îți voi da câteva sfaturi referitoare la…

Montare

Pasul japonez pentru grădina este destul de ușor de montat pe gazon și nu necesită un efort prea mare, dar totuși trebuie să te asiguri că le așezi în mod corect.

Atenție! Distanța dintre plăci contează. Dacă le montezi prea aproape una de alta, acest lucru îți poate crea o stare de încetinire atunci când pășești; însă dacă le îndepărtezi senzația se schimbă total, oferindu-ți, parcă, un plus de libertate.

Pentru o plimbare liniștită și plăcută prin grădină, distanța optimă dintre plăci este de aproximativ 50-60 cm. Pentru o estimare cât mai corectă, măsurarea distanței dintre dalele pas japonez trebuie făcută începând din mijlocul plăcii.

În locul unde vrei să montezi o placă trebuie să faci în pământ o adâncitură egală cu grosimea plăcii plus încă 5 cm. Așadar, pentru plăcile noastre, se recomandă săparea unei adâncituri de aproximativ 10 cm. În orificiul obținut torni nisip și apoi așezi placa. Acest lucru va impedica placa să se scufunde prea mult în sol pe viitor.

dale pavaj pas japonez

Avantajele plăcilor pas japonez

Pe lângă practica și estetica pe care le oferă, dalele pas japonez, mai au și câteva avantaje, pe care este bine să le iei în considerare în momentul în care trebuie să faci alegerea finală.

În primul rând, la STAR STONE, oferim numai produse premium, pavaje de calitate superioară și cu un aspect apropiat de cel al pietrei naturale pentru ca acestea să se integreze armonios în colțul de natură în care tu și cei dragi inimii tale vă răsfățați zi de zi.

În al doilea rând, dalele pas japonez sunt antiderapante. Astfel, nu trebuie să îți faci griji dacă ajungi acasă după o zi ploioasă, sau iarna dupa ce ai curățat aleea de zăpadă că există periocolul ca tu sau alți membri ai familiei tale să alunecați.

În același timp, sunt rezistente la îngheț așa că nu se vor sparge și nici nu se vor crăpa.

În al treilea rând, aceste plăci se pot monta atât în exterior cât și în interior, aspectul lor permițând acest lucru.

Așadar dalele pas japonez reprezintă un element de decor unic și pentru curte dar și un element de design inedit pentru interiorul casei tale. Dacă vrei să le foloseșți în interior, nu-ți face griji, pavajele nu necesită o întreținere specială și sunt foarte ușor de curățat.

În plus, pentru a te convinge de calitatea lor, toate pavajele STAR STONE vin la pachet și cu o garanție de 5 ani.

Ai în plan să mergi să vezi oferta de dale pas japonez la Hornbach sau Dedeman? Bună idee. Este bine să știi că, poți găsi produsele STAR STONE atât în Hornbach Timișoara cât și în magazinele Dedeman din întreaga țară. Descoperă aici întreagă listă de distribuitori ai produselor noastre, pentru a identifica, cu ușurință cel mai apropiat distribuitor la care poți apela.

Rezistența dalelor pas japonez

Pavajele pas japonez de la STAR STONE sunt de 3 ori mai rezistente decât cele formate din beton turnat.

De ce? Pentru că sunt produse vibrocomprimate și au caracteristici superioare rocilor naturale calcaroase, atât în ceea ce privește rezistența mecanică, de uzură cât și în privința absorbției de apă.

Culoare și textura însă, sunt foarte asemănătoare pietrei naturale, reproducând cu acuratețe deosebit de mare chiar și cele mai fine detalii. Astfel, combinând rezistența superioară și estetica deosebită, se obține o suprafață unică, cum numai la STAR STONE poți găsi.

Așadar nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți chiar acum câteva dintre pavajele noastre premium și înfrumusețează-ți gradina.

Pentru detalii poți merge fie la unul dintre distribuitorii noștri din orașul tău sau… ne poți contacta direct pentru a obține informații, idei și sfaturi “chiar de la sursă”. 🙂

Nova Cons SRL

Adresa

Str. Republicii nr. 83, Bl. 44, Sc. A, Etj. 1, Apt. 1, Badabag, Tulcea

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Parmac Com SRL

Adresa

Str. Republicii nr. 109, Babadag, Tulcea

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Admet

Adresa

Str. Brailei nr. 17 bis, Slobozia, Ialomita

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

DEDEMAN – Slobozia

Adresa

Soseaua Brailei nr. 6, Slobozia, Ialomita

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Jjc Instal SRL

Adresa

Şoseaua de centură 6, Urziceni, Ialomita

Telefon

-

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

BOB Trading

Adresa

Str. Constantei nr. 8D, Navodari, Constanta

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Frat Cons SRL

Adresa

Str. Lalelelor nr. 8, Medgidia, Constanța

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Kalithies SRL

Adresa

Str. Constantei nr. 184, Tuzla, Constanta

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Mima-Cos Service SRL

Adresa

Str. Mangaliei nr. 5, Limanu, Constanta

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

NOROCOM

Adresa

Str. Canalului nr. 16B, Cernavoda, Constanta

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Adorno Rex

Adresa

Str. Ion Andreescu nr. 8

Expozitie produse

DA

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Avantaj Pavaj Vladis

Adresa

Str. Traian Vuia nr. 117 B;
Str. Oașului nr. 365

Expozitie produse

DA

Stand expunere

NU

Stoc produse

DA

Cleo & Ale

Adresa

Calea Medveș nr. 85, loc. Moșnița Nouă, jud. Timiș

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

BLUE OCEAN

Adresa

Str. Principala 72, Beltiug, jud. Satu Mare

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Șurub Trade Stejeriș

Adresa

Sat Stejeriș, com. Acățari nr. 115, jud. Mureș

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

SC Bauring SRL Deva

Adresa

Str. Cristur 365 Bis, Deva, jud. Hunedoara

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Five Holding

Adresa

Str. Ion Roata nr. 3, Constanta

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Ribes SRL, Vișeu de sus

Adresa

Str. 22 Decembrie nr 14 (via a vis de Penny), loc. Vișeu de sus, jud Maramureș

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Util Casa

Adresa

Str. Bogdan Voda nr. 98D, loc. Borșa, jud. Maramureș

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

MariniTransMixt

Adresa

Str. Avram Iancu nr. 47, loc. Brad, jud. Hunedoara

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Hornbach Timișoara

Adresa

Calea Aradului nr. 62, Timișoara

E-Mail

-

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

SC MiralCom SRL Jibou

Adresa

Str. Stadionului 35, loc. Jibou, jud. Sălaj

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

DEDEMAN Zalău

Adresa

Blv. Mihai Viteazu 84B, loc. Zalău, jud. Sălaj

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Smart Comserv

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu nr 9 C, loc. Pancota, jud. Arad

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Caramida aparenta - Old Brick

Cărămida aparentă și eleganța luxului

Cărămida aparentă este unul dintre puținele materiale de construcții care, pe lângă rolul său practic, reușește în mod excepțional să joace și un rol estetic fericit care adaptează frumusețea și sensibilitatea clasicului acestei lumi dinamice.

Dale de Pavaj - Athos - 04

5 recomandări pentru a te bucura de pavaj cât mai mult timp

Dalele de pavaj pentru amenajarea curții sunt din ce în ce mai utilizate tocmai datorită faptului că răspund simultan tuturor acestor cerințe. Pavajul rezistă foarte bine în timp, mai ales dacă ții cont de câteva recomandări esențiale.

Top Pavaj

Adresa

Șos. Alexandriei nr. 180, Bragadiru, Ilfov

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Shop Construct By Rodspectra

Adresa

Str. Stefan cel Mare nr. 2-5, Arad;
Pecica 317235, Strada 2 nr. 13;
Sannicolau Mare 305600, Drumul Saravalei nr. 2B, Timis;
Santana, Str. Marasesti nr. 1, Arad

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

IMPERIUM DESIGN CONSTRUCT

Adresa

Blv Eroilor nr 4, Targoviste, jud Dambovita

E-Mail

-

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

DEDEMAN Oradea

Adresa

Calea Aradului nr. 87 A, Oradea, jud. Bihor

Expozitie produse

DA

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Antique Stone

Adresa

Str. Calea Dorobantilor nr. 59-63, Timișoara, jud. Timiș

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

ARCOCIM SRL

Adresa

Str. Sperantei nr. 20, Bl. N31, Sc. A, Apt. 7

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Mr. Stone

Adresa

Str. Calea Clujului nr. 278, Oradea, jud. Bihor

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Mr. Stone – Bistrița

Adresa

Str. Calea Dejului nr. 62K, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Antique Stone

Adresa

Calea Turzii nr. 187 C, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon

+40747332150

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

Mr. Stone

Adresa

Sos. Bucuresti-Targoviste nr. 29, Mogosoaia, Jud. Bucuresti

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

DEDEMAN Tulcea

Adresa

Str. Isaccei nr. 121, Tulcea, jud. Tulcea

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

DA

Valciu Co

Adresa

Str. Viticulturii nr. 14, Tulcea, jud. Tulcea

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

House Art

Adresa

Str. Principala, Saculesti, jud. Neamt

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

NU

Stoc produse

NU

Cas Trading

Adresa

Piata Unirii nr. 24, Seini, jud. Maramures

Web

-

Expozitie produse

NU

Stand expunere

DA

Stoc produse

NU

logo-star-stone-h50

Ce oferim

 • Livrare în toată țara
 • Estimare gratuită
 • Asistență în alegerea produsului potrivit
 • Gamă largă de produse
 • Garanția calității 100%
 • Peste 150 de distribuitori
 • Certificări ISO-14001 și ISO-9001
 • Garanție 5 ani!
 • Suntem producători
 • Termene de livrare scurte
 • Linie de fabricație modernă

Sediul central și producția
417345 - Nojorid nr. 570, Oradea
Jud. Bihor, ROMÂNIA

+40259422088
+40359422288

Luni - Vineri - 08.30 - 17.00
Sâmbătă - 09.00 - 13.00

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551